• Anne Malia

  Onpa kaunista ja todella ihanat kuvat. Meillä myös työhuoneena toimii suuri ruokapöytämme. Harmikseni sen ääressä ei usein syödä, joten isännän kuittirumba saattaa unohtua pöydälle toviksi ja toiseksikin. Nyt on juuri tilinpäätösaika ja tälläkin hetkellä olohuoneen ruokailunurkkaus näyttää enemmän tilitoimistolta. Valitettavasti minä en kuulemma saa siirtää noita tärkeitä papereita…huoh, eli nyt odotan koska tilitoimiston paketti on kasassa, että saan taas somistaa pöydälle nättejä kukkakimppuja :) Mutta toisaalta, pidän siitä että kodissa näkyy elämä. Me siis syömme useimmin joko keittiön saarekkeella tai sohvapöydän äärellä, auts.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Anne! Juuri tämä tilinpäätösaika on saanut minuakin ihmettelemään, minne ne paperit oikein jemmaan niin, että ne myös löytyy :D Ja elämää varten se koti onkin, siksi minusta onkin kivaa istua keittiönpöydän äärellä keskellä kaikkea. Tässähän kirjoitin blogiani silloinkin, kun meillä vielä oli työhuone :D

 • Riikka

  Extra-peukut liikuntakuvioille ;)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos! Olen kyllä innoissani!

 • Sari

  Meilläkin valitettavasti joudun parkkeeraamaan keittiön pöydän ääreen. Nyt on suunnitteilla ostaa pöytä tytön huoneeseen, kun on muuttanut pois. Vaikka suurin piirtein kaikki huonekalut huoneeseen jäivät.

  Keittiössä työskentelyssä on se vika, että ne paperit jäävät siihen pyörimään. Tai sitten ne työntää johonkin laatikkoon ja hetken päästä ei ole yhtään kiva niitä sieltä alkaa selvittämään.

  Sulla on kyllä niin kauniit näkymät, että ei haittaa, vaikka keittiössä töitä teetkin :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Tuo on juuri se ongelma: keittiöön jää paperipino, jonka joku jossain vaihessa nostaa johonkin, josta sitä ei enää löydy :D

 • Sarppa

  Moi! Oletteko tykänneet noista tuoleista? :) mitä luulet, sopisiko se työpöydän tuoliksi? Pääseekö tarpeeksi lähelle istumaan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee