Valoa eloon ja talviterassille

Kiitoksia innostavasta keskustelusta taidepostaukseen! Tästä teemasta voisi ammentaa paljonkin näkökulmia blogiin ja tiedättekö, olisi aika hienoa nostaa esille nuoria taiteilijoita ja muita mielenkiintoisia taiteilijapersoonia. Missioni voisi olla kynnyksen madaltaminen taiteeseen, tehdä siitä omalla tavallani kansanomaisempaa ja helposti lähetyttävämpää. Löytää ehkä edullisia tapoja hankkia taidetta omaan kotiin. Miltä kuulostaisi?

valoa-1

valoa-1-7

Täällä on ollut vähän viikonlopun jälkiväsymystä ja flunssakin meinaa sinnikkäästi saapua vieraakseni. Paukkupakkasista sääherra ottikin sitten suoran leikkauksen loskakeleihin, huumorintajuinen veikko! Ei tässä haittaisi muutama päivä ihan perustalvea ennen kuin siirrytään kevääseen.

valoa-1-2

valoa-1-3

Meidän 10 kuukautta vanha poika on alkanut perheen sisustuspäälliköksi. Tämä tarkoittaa, että alle metrin korkeudelle ei voi juuri laittaa mitään! Vauva- ja taaperoperheistä tuttua mimimalismia siis saa harrastaa oikein urakalla ;) Toisaalta sitä itsekin alkaa nähdä tavaroiden merkityksen ihan uudella tavalla; Everyday designin tarjoiluvaunu on mitä mainioin kävelykärry ja marmoripöytä hauska maja. Olenkin tässä miettinyt, että keittiönlaatikoiden sisältöä kannattaisi karsia ja siinäkin vauva auttaa levittämällä sisällön tasaisesti ympäri huonetta.

valoa-1-4

valoa-1-5

Ainoa paikka minne tämä alle metrin mittainen sisustuspäällikön valta ei yllä, on terassi. Siksi onkin kiva laittaa sinne kynttilöitä valaisemaan harmaita päiviä. Lykkäsin Iittalan harmaan nappulan korkeaan lyhtyyn, välillä kun tuntuu että peruskynttilä hukkuu tuonne 60 senttiä korkean lyhdyn pohjalle.

valoa-1-6

valoa-1-8

Jaahas, sisustuspäällikköni vaatii akuuttia palaveria. Tässä kirjoittaessani tätä postausta hän on leikkinyt isänsä kanssa ja kulkenut  nojaten pitkin olohuoneen ja keittiön ikkunoita hengittäen ruutuun höyryä ja sitten pienillä tahmatassuilla hangannut vesihöyryn ikkunaan. Tässähän olikin to do -listalla ikkunanpesu, ou nou!

Mukavaa päivää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*