Tervetuloa Idealistaan!

Idealista on hyväntuulinen elämysmedia, josta löydät oikeat sisällöt oikeisiin hetkiin. Idealista yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt aivan uudella tavalla.

Idealistasta löydät juttuja hyvän elämän eri puolista: kauneudesta, kodista ja sisustuksesta, perheestä ja suhteista, matkailusta, terveydestä ja hyvästä olosta, työstä ja rahasta, ruoasta sekä treenistä. Idealistassa luet samassa paikassa myös Suomen parhaimpiin kuuluvat blogit.

Idealistan juju on koko sivuston pohjana oleva personoitu suosittelu, joka takaa sen, että Idealista on aina käyttäjänsä näköinen ja kehittyy jatkuvasti tämän mielenkiinnon kohteiden mukaan. Hait sitten rentouttavaa selailtavaa työmatkalle tai inspiroivia ideoita arkeen, Idealista osaa suositella luettavaa ja katsottavaa juuri sinulle. Hyödyttäen, kannustaen ja ilahduttaen.

Idealistaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Seuraavaksi haluamme kehittää käyttäjien tuottamaa sisältöä, yhdessä käyttäjien kanssa.

Me uskomme iloisempaan arkeen ja siihen, että kaiken voi ratkaista. Liity joukkoon!

Palamme halusta kuulla palautettasi. Lähetä sitä tekijöille tästä.


Toimituksen yhteystiedot:

toimitus@idealista.fi

etunimi.sukunimi@idealista.fi

elina-schuller

Päätoimittaja Elina Schüller

inka ikonen

Toimituspäällikkö Inka Ikonen

Carita Alfthan

Kaupallinen blogituottaja Carita Alfthan

Jenna Viitanen

Some- ja digituottaja Jenna Viitanen

Annabella

Digituottaja Annabella Kiviniemi

Digitoimittaja Toni Keränen

Haluatko mainostaa Idealistassa? Ota yhteyttä Allerin mediamyyntiin.

Seuraa

Pin It on Pinterest