Seksikäs silmämeikki

Tämä on se meikki, joka on saanut blogissani aina paljon kehuja, koska se tekee silmistä todella näyttävät ja seksikkäät. Malliksi valikoitui upea nainen, jonka olen tuntenut jo vuodesta 2006. Taisin tutustua häneen ensimmäisen kerran jossain pienen englantilaisen kaupungin pubissa, sen jälkeen hän oli lennollani Ranskassa ja myöhemmin töissä kanssani Thaimaan lennolla. Maailma on pieni ja huikea!

Mallilla on maailman söpöimmät pyöreät kasvot ja upeat silmät. Halusin hieman ”rikkoa” tätä pyöreyttä ja tehdä hänestä seksikkäämmän näköisen. Se onnistuu tällä kissamaisen häivytetyllä silmämeikillä.

Tällä kertaa meikki on tehty vain kasvojen toiselle puolelle ja toisella puolella on mallin oma meikki. Eroa näin videolla ja sivuvalossa on tosin vaikeampi huomata. Mitäs pidätte meikistä? Lähteekö joku kokeilemaan?

Edelliseen minuutin videotitoriaaliin pääsee TÄSTÄ.

Meikissä käytetyt tuotteet: Silmämeikin pohjustusvoide: Urban Decay Eyeyshadow Primer Potion sävy Eden* // Rajauskynä: Make Up For Ever ruskea sävy // Luomivärit: Make Up Geek sävyt Mocha, Crème Brulee (häivytyssävynä) ja liikkuvaluomi Glamorous // Siveltimet: Sigma E57* ja häivytyksiin Sigma E25* // Pieni sivellin alaluomelle: Riitta Vaara 06 // Rajaus: Geelirajaus by Illamasqua // Ripset: Ardell Professional Whispies* // Ripsiliima: Grimas // Kulmakynä: Ben Nye sävy Taupe // Puuterimainen kulmaväri: Make Up Store Tri Brow* // Kulmasivellin: Sigma E06* // Peiteväri kulmaluulle: Urban Decay Complate Coverage Concealer* // Huultenrajauskynä: Make Up Store Lip Pencil sävy Fairytale Dream* // Huulipuna: Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick sävy Lovely

*Sisältää mainoslinkin.