Kestävä meikki eri ihotyypeille

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Olen aivan innoissani tästä videosta, koska testaan siinä tunnetun Estee Lauder Double Wear meikkivoiteen pysyvyyttä sekä muutenkin koko meikin kestoa aamusta iltaa ja läpi Twerk-tunnin. Lisäksi laitoin toiselle puolelle kasvoja testiin uuden Wet n Wildin meikkivoiteen, jota on ulkomailla hehkutettu paljon. Sen pitäisi kestää yhtä hyvin kuin Estee Lauder, mutta se on vain murto-osan sen hinnasta. Kurkatkaa siis videolta miten kävi.

HUOM! Kaikki videolla käytetyt tuotteet löytyvät edullisesti Cocopandan nettisivuilta ja linkit jokaiseen tuotteeseen postauksen lopussa. Kaikki videon tuotteet ovat myös mukana huimassa -20% pääsiäisalennuksessa 25.3.-3.4.2018. (Paitsi Sigman tuotteet ovat alennuksessa ajalla 25.3.-31.4.2018) Alennuskoodilla MIIA5 saa 5€ ylimääräisen alennuksen kaikista yli 45€ ostoksista. Alennuskoodi on voimassa 1.4.2018 loppuun saakka.

Kuivalle iholle

Videolla kerron myös tässä postauksessa esillä olevista kolmesta eri meikkivoiteesta. Milanin meikkivoidetta suosittelen kuivalle iholle, vaikka näin sekaihoisena pidän kyllä tästä myös itselleni. Meikkauksen alkeet videolla varmaan jo huomasitte, että tällä saa ihanan kuulaan ja kosteutetun näköisen ihon.

Laitoin myös jokaisesta meikkivoiteen sävystä kuvia hieman helpottamaan valintaa. Milanin meikkivoiteesta itselläni on talvella sävy Light Natural, joka on sellainen perus skandi-ihon sävy ja sopii suurimmalle osalle. Porcelain sävy on todella vaaleille tyttösille ja Natural taas sitten hyvin ruskettuneille. Sävyt saattavat näyttää keltaisilta, mutta ne taittavat kauniisti ihon punaisuutta.

Edullinen vaihtoehto sekaiholle

Wet n Wild Photofocus meikkivoide sopii muuten loistavasti edullisena vaihtoehtona valokuvaukseen, koska se ei sisällä aurinkosuojaa ja ei näin tee salamavaloissa kasvoista vaaleampaa kuin muu kroppa. Se on myös ohuempaa kuin Estee Lauder ja sopii siis mielestäni paremmin seka- ja rasvaiselle iholle, koska tämä saattaa jymähtää kuiviin kohtiin samalla tavoin kuin Estee Lauder.

Vaikka tästä meikkivoiteesta sävyjä on hyvin paljon, niin mielestäni tässä on aika hyvä kattaus vaalealle iholle. Soft Ivory on supervaalea ja siksi käytinkin Nude Ivorya, joka taittaa pikkaisen punaiseen. Ensi kerralla sekoitan hieman Soft Beigeä sekaan, jotta punaisuuteni taittuu paremmin pois. Soft Beige on loistava ruskettuneelle ja Golden Beige taas itseruskettavaa käyttävälle. Nämä siis omia arvioitani, koska en ole käyttänyt näitä asiakkaille.

Superpysyvä meikkivoide

Sitten todellinen meikkivoiteiden kuningatar, joka on Estee Lauderin Double Wear meikkivoide. Loistava seka- rasvaiselle iholle. Jos iholla on kuivia kohtia, niin ne kannattaa ensin hoitaa kuntoon ja sen jälkeen pääsee nauttimaan tästä superpysyvästä meikkivoiteesta.

Nämä kolme sävyä ovat yhtenä vaihtoehtona meikkipakissani asiakkaita varten. Kaikista yleisin ja samalla myös oma sävyni on Ecru. Se menee lähes jokaiseen nassuun. Vain hyvin vaaleille laitan Porcelainia ja ruskettuneemmille Ivory Beigeä. Lisäksi joskus sekottelen sävyjä keskenään.

Videolla käytetyt meikit

Meikkivoiteet: Milani conceal+perfect meikkivoide useita sävyjä / Wet’n Wild Photo Focus Foundation useitä sävyjä / Estee Lauder Double Wear useita sävyjä

Värin neutraloija ja peitevoide: Wet n Wild CoverAll Colour Correcting Concealer Palette / L.A. Girl Cosmetics Pro Conceal HD Concealer – Porcelain

Silmämeikin pohjustus: theBalm Put A Lid On It

Puuteri: Laura Mercier Loose Setting Powder – Translucent

Aurinkopuuteri ja poskipuna: Physician Formula bronzer (molemmat sävyt) / Milani Baked Blush sävyssä 05 Luminoso

Hohdepuuteri: theBalm Mary-Lou Manizer Aka ”The Luminizer”

Kulmatuotteet: L’Oréal Paris Brow Artist Designer Eyebrow Pencil – Brown 303 / theBalm Meet Matt(e) Trimony Eyeshadow Palette / L’Oréal Paris Brow Artist Plumper – Medium/Dark

Rajaus ja ripset: L.A. Girl Glide Gel Eyeliner / Ardell Glamour Fashion Lashes – Wispies Black / DUO Striplash Adhesive – Dark

Huulet: theBalm Meet Matte Hughes 6 Mini Long Lasting Liquid Lipsticks / NYX Professional Makeup Butter Gloss – Crème Brulee

SIVELTIMET:

Meikkivoidesivellin: Sigma Bake Kabuki F89

Peitevoidesivelli: NYX Professional Makeup Pro Blending Brush PROB16

Puuterisivellin: Real Techniques Setting Brush

Aurinkopuuterisivellin: Real Techniques Brush Crush Powder Brush #300

Luomivärisivellin: Real Techniques Brush Crush Shadow Brush #305

Poskipunasivellin: Real Techniques Brush Crush Blush Brush #302

Rajauksen häivytyssivellin: Sigma Short Shader Brush E20