Video: Tee-se-itse häämeikki

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Rakastan tehdä häämeikkejä ja itseasiassa tämän kesän lauantait on jo kohdaltani loppuunmyyty. Jos et löydä sinulle sopivaa meikkitaiteilijaa paikkakunnaltasi, niin aina voit tehdä meikin itse. Tässä on sinulle parhaita vinkkejäni ja parhaita tuotteita häämeikin tekemiseen. Ja tietenkin tämä meikki sopii niin kaasolle kuin häävieraalle tai tänä keväänä valmistuvalle.

Cocopanda.fi:stä saa todella suuren valikoiman meikkejä ja ihonhoitotuotteita edullisin hinnoin ja siksi lähdenkin aina innolla tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Uutuuksia voitte kurkkia TÄÄLTÄ.

Suosikit ylitse muiden

Omia suosikkejani on tällä videolla paljon. Pidän yleensäkin kaikista the Balmin tuotteista. Kaksi lemppari meikkivoidettani löytyvät myös Cocopandan kokoelmasta ja ne ovat Estee Lauderin Double Wear ja Milanin Conceal + Perfect. Ole Henkriksen ihonhoitotuotteet ovat uskomattoman laadukkaita ja tuo Lancomen överikallis seerumi vetelee vaan mennen ja tullen kalliin Bioeffectin seerumin ohi. Pakko vielä mainita Physicians Formulan Aurinkopuuteri – se on paras!

Alennuskoodi

Cocopanda haluaa tarjota teille ihanat lukijani alennuskoodin. Koodilla MIIKKULAISEN5 saatte 5€ alennusta yli 45€ ostoksista kuun loppuun asti (31.5.2018). Alennuskoodi lisätään ostoskorissa. Sen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Videon tuotteet

Siveltimet: