Lämminsävyinen smokey eye -tutoriaali

Lämminsävyinen smokey eye on todella imarteleva kaikille ja lupasinkin ohjeistaa teille TÄMÄN aikaisemman postauksen meikin. Päätin kuitenkin tehdä tutoriaalin käyttäen vain kahta luomiväriä, jotka ovat alla olevan Smashbox Holy Crop -paletin* kaksi tumminta sävyä. Näin tutoriaali on mahdollisimman helppo.

Purppuraa luomivakoon

Luomet pohjustin Smashboxin 24 Hour Photo Finish pohjustustuotteella*, jonka kiinnitin puuterilla. Olen niin tykästynyt tähän tuotteeseen, että se taitaa jo kohta kiitää oman Urban Decayn primer suosikkini ohi, mikä on iso juttu. Aloitin meikin suoraan tummalla luomivärillä, jota laitoin kaikista vahvimpana luomivaon ulkonurkkaan. Yksi tämän lookin avainasioista on häivyttää tätä luomiväriä rohkeasti ylöspäin ja sivuilta kohti kulmakarvan loppuosaa. Siveltimenä käytin suosikkiani Sigman E25 sivellintä* minikoossa.

Helmiäistä liikkuvalle luomelle

Raikas oranssin helmiäinen on helppo levittää liikkuvalle luomelle sormin. Varmista ettei luomivakoon jää hassua rajaa siinä kohtaa missä kaksi sävyä kohtaavat. Häivytä se raja siveltimellä.

Älä unohda alaluomea

Varsinkin näin tummassa silmämeikissä (tummempi luonnossa kuin studiokuvissa) on tärkeää tehdä silmämeikistä tasapainoinen ja lisätä luomiväriä myös kauniin häivytetysti alaluomelle. Se onnistuu helposti Sigman siveltimellä numero E20*. Sigman siveltimet on muuten Zoevan siveltimien lisäksi yksiä mun lemppareita.

Huolellinen häivytys

Lopuksi häivytän vielä reunat puhtaalla luomivärisiveltimellä. Voit käyttää mitä tahansa häivytyssivellintä. Tässä käytössäni on Real Techniquesin uusi Brush Crush 305 -sivellin*.

Kulmakarvat skarpimmiksi

Käytä asteen omaa ihonsävyä vaaleampaa peitevoidetta ja vedä littanalla siveltimellä (itse käytin tässä Cailapin sivellintä) viiva kulmakarvan alapuolelle ja levitä viivaa alaspäin. Näin saat lookista selkeämmän. On tärkeää että smokey eyen ja kulmakarvan väliin jää selkeästi vaaleaa ihoa.

Muut avaintuotteet

Rajasin huulet Essencen 06 Satin Mauve huultenrajauskynällä ja huulikiiltona käytin uutta Joe Blascoa sävyssä Carmin*. Blascon huulikiilto on täydellinen nude tällaiselle vaalean punakalle, koska siinä on hitunen vaaleanpunaista mukana. Tämä on niin suuri suosikki, että menin yksi päivä ihan sekaisin, kun en löytänyt sitä mistään. :D

Ripsinä toimi Sweed Lashes ripset mallissa Oiel de Biche* – ne ovat suosikkini tällä hetkellä. Poskipuna on Laveran sävyssä Cashmere Brown (loistava oliiviselle tai ruskettuneelle iholle). Meikkipohjana on TÄMÄN postauksen kaksi meikkivoidetta sekoitettuna.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.