Tarvitset vain nämä neljä meikkisivellintä

Meikkisiveltimiä on valmistettu jos jonkinmoiseen tarkoitukseen, mutta on hyvä muistaa, että yhtä sivellintä voi käyttää niin moneen eri asiaan. Tarvitset siis vain nämä neljä, jos havittelet kestäviä, mutta suht edullisia siveltimiä.

Annoin tämän postauksen odottaa jopa muutaman kuukauden, koska olen etsinyt tähän vain ne parhaat (omasta mielestäni). Olen kokeillut paljon eri merkkejä, mutta nyt vain kävi näin, että suurinosa postauksessa mainitsemistani on Sigman siveltimiä. Meikkivoidesivellin olisi se viides ja sellaista käytänkin aina, mutta aloittelija voi levittää meikkivoiteen aluksi sormin.

Kasvosivellin

Sigman F40 Large Angled Countour -sivellin* on tarkoitettu varjostuksien tekoon. Käytän sitä myös poskipunan, sekä puuterin lisäämiseen. Monet tosin suosivat puuterin lisäämisessä hieman pehmoisempaa sivellintä. Jos siis lompakko antaa periksi, niin suosittelen puuterin kanssa Real Techniques Setting -sivellintä*. Tällä onnistuu myös varjostukset sekä poskipunat. Valittavana on siis Sigman kovempi ja Real Techniquesin pehmoisempi sivellin. Ota huomioon, että varsinkin tämä jälkimmäinen sivellin on aika pieni, koska en pidä enää suuremmista puuterisiveltimistä.

Luomivärisivellin

Olettekohan jo saaneet aivan tarpeeksenne tästä minun Sigman E25 -siveltimen* hehkutuksesta? Tämä on vaan niin hyvä sivellin luomiväriä varten, koska sillä saa tehtyä häivytykset samalla rytäkällä. Lisäksi sillä saa tehtyä vaikka koko silmämeikin, kuten TÄSSÄ postauksessa. Sivellintä voi käyttää myös korostuspuuterin lisäämiseen.

Minisivellin

Tämä Sigman E21 -sivellin* on uusin ihastukseni. Sillä on todella helppo tuoda luomiväri alaluomelle samalla häivyttäen ja lisätä intensiivisyyttä sekä vahvuutta silmien ulkonurkkiin. Eli samanlainen sivellin kuin aikaisemmin TÄSSÄ postauksessa hehkuttamani Riitta Vaaran RV06 -sivellin.

Viistosivellin

Sigman E75 viistosivellin* on loistava, koska se on todella littana ja jämäkkä. Tällä voi tehdä kulmakarvat käyttäen joko vahamaista tai puuterimaista tuotetta. Lisäksi teen tällä siveltimellä myös rajaukset. Tarvittaessa se toimii myös huulisiveltimenä.

Onko teillä joitakin omia lempparisiveltimiä, joilla pärjäätte hyvin pitkälle.

*Sisältää mainoslinkin.