Helppo lisäys arkimeikkiin

Olen pitkään vierastanut voidemaisia poskipunia, koska en ole oikein osannut käyttää niitä. Nykyään tykkään käyttää näitä erityisesti aikuisille naisille ja kuvauksissa, jossa lopputuloksen pitää olla mahdollisimman luonnollinen. Lisäksi voidemainen poskipuna pysyy mielestäni paremmin kuin puuterimainen. Jos ongelmana on siis poskipunan häviäminen päivän aikana, niin tätä kannattaa kokeilla.

Monikäyttöinen tuote

Nämä voidemaiset poskipunat sopivat niin huulille, luomille kuin poskillekin. Huono puoli siinä on se, että luomilla tällainen voidemainen tuote menee helposti päivän aikana luomivakoon. Jos kuitenkin aamut ovat hirmu kiireisiä, niin tämän helpommaksi ei meikkaus enää mene.

Oma ehdoton lempparini on Lumenen Nordic Girl! Cheeky voidemainen poskipuna. Se on todella pigmenttistä tavaraa ja sävy 3 on marjaisan universaali sävy, joka sopii lähes kaikille – vaaleille ja kaikista tummimmillekin tytöille. Zuiilla on myös luonnonkosmetiikan versiot. Ne eivät ole läheskään niin pigmenttisiä, mutta sopivat hyvin sellaisille, jotka ujostelevat värien kanssa ja pelkäävät lisäävänsä liikaa punaa.

HUOM! Jos kaapissa lojuu käyttämätön huulipuna, niin käytä sitä voidemaisena poskipunana ja sipaise sitä myös hieman sormin huulille. Näin käyttämätön tuote saa uuden elämän.

Käyttöohjeet

Voidemainen poskipuna on kaikista helpoin lisätä sormin. Sitä voi sipaista kauttaaltaan liikkuvalle luomelle ja siitä hieman ylöspäin. Poskille sitä kannattaa laittaa kevyesti painellen poskien korkeimpiin kohtiin – näin meikkivoide sen alla ei rullaannu.

Jos minulta kysytään, että miten voisin tehdä arkimeikistäni kivemman, kun en käytä muuta kuin ripsaria, niin vastaukseni on usein tämä: ”Laita ripsarin lisäksi hyvin kevyt meikkipohja käyttämällä sävyttävää päivävoidetta. Lisää voidemaista poskipunaa huulille, poskille ja hieman luomille. Harjaa kulmakarvat läpi kulmageelillä ja tarvittaessa peitä tummat silmänaluset peitevoiteella. Lisää peitevoidetta myös hieman nenän päälle, keskelle otsaa sekä leukaa ja peitä suun sekä nenän ympäristön punaisuus. Käytä puuteria minimaalisesti, jos ollenkaan.”