Edullista kosmetiikkaa kuivalle iholle x3

Edullista ja kuivalle iholle ovat sanoja, jotka ovat näille korville mieluista kuultavaa. Osa teistä tietääkin, että olen aivan täysin hurahtanut korealaiseen kosmetiikkaan ja tässä teille kaksi erinomaista syytä: Laatu ja edullisuus. Saan blogin kautta myös hyvin kalliita tuotteita testiin, mutta käteni hamuilevat lähes aina näitä purkkeja kohti.

Puhdistusöljy kuivalle iholle

Olin heti alkuun ennakkoluuloinen ja ajattelin: ”Ei – ei toimi mulla. Inhoan sitä, että öljy vaan pyörii naamalla ja sitä ei saa millään pois.” Näin ei ollutkaan tämän Holika Holikan All Kill puhdistusöljyn* kanssa, koska tämä öljy muuttuu kasvoilla vaahdoksi. Se sulattaa meikin pois ja olo on puhdas.

Korealaisessa ihonhoidossahan käytetään kaksoispuhdistusmetodia, eli öljyputsarin jälkeen puhdistetaan loput jämät vielä vaahtoavalla putsarilla ja voin sanoa, ettei iho ole koskaan ollut niin puhdas, muttei kuitenkaan kireä. Tämä tuote tosin hoitaa homman ihan yksinäänkin. Tulen kirjoittamaan tuosta kaksoispuhdistuksesta pian lisää. Vaikka se kuulostaa aluksi hyvin työläältä, niin voin sanoa, että ero on huikea. Jos siirryt esimerkiksi tavallisesta hammasharjasta sähköhammasharjaan, niin mietit ovatko hampaat koskaan olleet edes puhtaan. Sama tunne.

Tämä putsari sisältää lisäksi kahta hyvin tärkeää ainesosaa kuivalle iholle ja ne ovat hyaluronihappo ja hydrolisoitu kollageeni. Hintakin on vain 16,80€.

Hoitoneste

Tämä on se tuote, jonka kautta aloin tutustumaan korealaiseen kosmetiikkaan. Huomasin aivan jäätävän eron ihossani, koska siitä tuli niin paljon kosteutetumpi ja pintakuivuus oli poissa!

Hoitoneste painellaan kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen seerumia sekä kosteusvoidetta. Se valmistelee ihon ottamaan vastaan kosteusvoiteesta ja seerumista tulevat hyvät aineet ja auttaa niiden imeytymisessä. Tämä Holika Holikan hoitoneste* on geelimäisen vetistä ja siksi pidän siitä. Jos innostusta on tutustua korealaiseen kosmetiikkaan, niin tällä hoitonesteellä on hyvä aloittaa. Hintakin on vain 14,40€.

Syväkosteuttava voide

Vaikka tämän Skin79 kosteusvoiteen* hinta onkin 29,70€, niin sen suuri 90ml koko tekee siitä suhteessa edullisemman kuin muut saman hintaluokan kosteusvoiteet.

Tämä tekee ihosta todella pehmoisen koko päiväksi (käytän myös yövoiteena) ja pidän erityisesti siitä, että tämä sisältää mineraalipitoista vettä, koska se on aina hyvä kuivaihoiselle sekä atoopikoille. Oma atooppinen ihonihan on ollut tiessään jo monta vuotta, kun olen saanut sen kuriin hyvillä ihonhoitotuotteilla.

P.S. Vinkkinä muistakaa aina painella hoitoneste sekä kosteusvoide iholle niin, että ne ovat kunnolla imeytyneet. Eli suosittelen jättämään hirmuisen pyörittelyn ja vetelyn kokonaan pois, koska näin tuotteet eivät imeydy niin hyvin.

*Sisältää mainoslinkin // Tuote saatu blogin kautta.