Kesän must have -tuotteet

Vaikka niin kiven kovaan väitin, etten varmasti käytä enää itseruskettavia, niin kummasti sitä hiipi purkille, kun auringon ensimmäiset säteen paljastivat lakanan vaalean ihoni. Tänä keväänä myös itseruskettavien joukosta on löytynyt sellainen, joka ei tee minulle taiveihottumaa eli kyseessä on todellinen ’game changer’!

Paras itseruskettava

Aika pelottavaa näin vaan suoraan sanoa, että joku itseruskettava olisi kaikista paras. Tietenkin on olemassa itseruskettavia, joita en ole vielä kokeillut. Viime vuonna tosin kokeilin aika suuren läjän näitä purkkeja ja tuubeja Ellen juttua varten, joten voin sanoa, että kokemusta eri tuotteista on kertynyt ihan hyvin.

Vita Liberatan Body Blur Sunless Glow -itseruskettava on helppo levittää levityskintaan kanssa – tätä kinnasta ei muuten missään nimessä kannata jättää ostamatta. Näen kokoajan mihin levitän, koska tuote on värillistä ja tuloksen näkee heti. Mitään inhottavia laikkuja tai viivoja en ole saanut paitsi yhden kerran, kun levitin voiteen väsyneenä ennen nukkumaan menoa hieman huolimattomasti. Sormiin voidetta kannattaa levittää ohut kerros ja tulos on huikean tasainen. Sävy Latte light tekee jo melko tumman lopputuloksen, joten se riittää hyvin perus vaalealle iholle.

Kaikista eniten rakastan sitä, etten saa tästä taiveihottumaa! Sen tekee kaikki muut itseruskettavat. Itseruskettavan ällöä tuoksua ei ole, joka myös on aivan ihmeellistä. Yksi ainoa huono puoli on sen 40 euron hinta ja se, että tuote kuluu melko nopeasti. Aion silti ostaa tätä lisää, koska niin hyvää tavaraa se on. (Saatavilla Sokoksista)

Hehkua ruskettuneelle iholle

Sain talvella testiin Bobbi Brownin Shimmer Brickin sävyssä Pink Quartz*. Se oli iholleni aivan liian ruskea ja näytti siltä kuin poskillani olisi ollut kaksi likavanaa. Nyt itseruskettavan jälkeen tämä tekee iholleni niin kaunista hohdetta. Näette sen TÄSSÄ postauksessa. Pakko kuitenkin sanoa tämänkin kohdalla, että vaikka kuinka ihana tuote on kyseessä niin onhan 49€ aika kova hinta. Hyvä puoli tässä on se, että puuteriset tuoteet kestävät vuosia ja tämän kokoinen pakkaus melkein loppuelämän päiväyksestä huolimatta.

Paras itseruskettava kasvoille

Kirjoitinkin tästä tuotteesta kaupallisen yhteistyön tiimoilta TÄSSÄ ja olen erityisesti ihastunut näihin helppoihin lappusiin, jotka samalla myös kosteuttavat ihoa. Käytän näitä iltaisin sen jälkeen, kun kaikki ihonhoitotuotteet ovat hyvin imeytyneet. Tulos on tasainen ja luonnollinen. Itseruskettavan tuoksua ei tule tässäkään tuotteessa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.