Kollageenijauhe, joka toimii

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Kun aloitin Oslo Skin Lab -kollageenijauheen kaksi kuukautta sitten, en olisi ikinä odottanut mitään muutoksia näinkin lyhyessä ajassa ja suht nuorella iholla. 36-vuotiaana ryppyjä ja juonteita on kuitenkin jo kasvoilleni kertynyt, joten jauheella on kyllä työn sarkaa. Näette tarkan kuvan ihostani edellisessä postauksessa, jossa ajatuksissa oli jopa botox. Epäilyksistäni huolimatta tuloksia on kuitenkin tullut! Aloitinhan tuotteen enemmänkin ennaltaehkäisevässä mielessä.

Olin todella yllättynyt, että omassa ihossanikin näkyi muutoksia. Eräässä tutkimuksessa huomattiin, että ryppyjen syvyys väheni kokonaiset 20%, mutta testiryhmän naiset olivat 45-65 vuotiaita – huomattavasti minua vanhempia. Tutkimuksessa heille annettiin kollageenipeptidejä juurikin suun kautta. Tutkimustuloksiin pääset TÄSTÄ.

Kaksi kuukautta sitten ennen kollageenijauheen aloittamista kävin Visia-ihoanalyysissä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan analyysi kertoo ihon kuulumiset. Se antaa prosenttinumeron mm. ryppyihin/juonteisiin, ihon tasaisuuteen ja UV-säteiden aiheuttamiin vaurioihin. Siinä verrataan tuloksia omaan ikäryhmään. Mitä korkeampi prosentti niin sitä parempi. Auringon aiheuttamia vaurioita itseltäni löytyykin aivan liikaa. Kiitos ulkomailla ilman aurinkorasvaa työskentelyn. Ryppyjeni tilanne on omaan ikäryhmääni verrattuna melko keskitasoa.

Kävin mittauttamassa tulokset samassa paikassa ja samalla laitteella. Laite otti tulokset toisella kertaa hieman eri kohdasta, joten en tiedä onko prosentteihin täysin luottamista, vaikka ne ovatkin paremmat kuin edellisellä kerralla. Mutta hoitajan kanssa huomattiin, että nuo syvimmät uurteet, jotka ulottuivat aika alas, eivät olleet siellä enää. Mitä ihmettä! 

Hoitaja sanoi, että mitä tahansa tuotetta nyt syötkään niin jatka. Ja näin aion tehdä. Sain tosiaan testiin kahden kuukauden setin ja nyt aion ostaa tätä joka kuukausi lisää. Kyllähän tässä pitää pysyä Ruusumiehenkin mukana, kun kaikki aina luulevat häntä itseäni ainakin kymmenen vuotta nuoremmaksi. Minä ja te ihana lukijat saatte Oslo Skin Lab kollageenien ensimmäisestä tilauksesta nyt 50% alennusta ja saatte sen TÄSTÄ. Hinnaksi jää 14,95€ + toimituskulut 4,95€. Pakko sanoa, että en voisi olla tyytyväisempi tähän kaupalliseen yhteistyöhön, koska tämä jauhe todella toimii.

P.S. Jauheen voi sekoittaa ruokaan tai juomaan ja se ei maistu yhtään miltään. Viimeisen kuukauden ajan olen usein heittänyt sen aamupirtelöni sekaan eli ei voisi helpommaksi mennä.