Luonnonkosmetiikkaa eksoottisilta saarilta

En ole taas vähään aikaan kirjoitellut luonnonkosmetiikasta, mutta aina silloin kun löydän niistä jotain todella mielenkiintoista ja toimivaa, niin kerron siitä heti. Sen vuoksi halusinkin heittää teille tämän ihanan tuulahduksen Havaijilta ja Islannista. Nämä ovat todellisia luxus-tuotteita ja hellivät ihoa uskomattoman hyvin.

Käsintehtyä luxusta

Leahlani merkin tuotteet valmistetaan pienessä studiossa Havaijilla ja kaikki merkin tuotteet valmistetaan käsin sekä pienissä erissä tuoreuden takaamiseksi. Mikä merkistä tekee erityisen on sen hinta-laatusuhde. Rikkaat raaka-aineet tuoksuvat tropiikilta ja ennenkaikkea tuotteet tuntuvat todellisilta luxus-tuotteilta.

Bless Beauty Balm* on loistava todella kuivalle iholle. Sitä tarvitsee vain pienen määrän, koska se on niin tehokasta. Itselläni tämä toimii hyvin yövoiteena ja huulirasvana, mutta meikin alle se on mielestäni liian tujua.

Toinen ja ehdottomasti tämän kuukauden löytö on Leahlanin Mermaid Mask*. Viimeaikoina olen käyttänyt nyt niin paljon kosteuttavia kangasnaamioita, joihin olen täysin ihastunut. Hyvää puhdistavaa naamiota en ole kuitenkaan löytänyt. Monet puhdistavat naamiot tekevät ihostani niin kireän ja tuntuu, että kasvoni ovat sen jälkeen täydessä shokissa. Olin aivan ällistynyt tästä naamiosta. Se teki ihon sävystäni paljon tasaisemman ja terveemmän näköisen. Iho tuntui puhdistetulta, mutta myös pehmoiselta ja ravitulta. Tästä tuli samoin tein luottotuotteeni ja hintakaan (38€) ei ole mikään överi tällaiseksi luxus-tuotteeksi.

Käsin kerättyjä yrttejä

Kuinka söpöä! Sóley Organics tuotteiden yrtit kerätään Islannin ylämailta itse merkin perustajan Sóleyn ja hänen perheensä sekä ystäviensä voimin. Tuotteet valmistetaan pienessä kylässä Pohjois-Islannissa. Eikö ole upeaa, että noin pienessä kylässä on noin pippurista yrittäjäväkeä? Kävin Islannissa pari vuotta sitten ja se kiilasi heti upeimpiin paikkoihin, joissa olen ikinä käynyt. Kuulin siellä paikalliselta, että uutena trendinä on nuorten muutto taikaisin omiin kyliinsä, koska he haluavat elää yksinkertaisempaa elämää. Mietin silloin, että mitäköhän töitä he sitten tekevät? No tässä on yksi – he valmistavat laadukkaita ja erityisesti hellävaraisia ihonhoitotuotteita.

Sóley Birta Lift & Glow Anti-Aging Moisture -kiinteyttävä kasvovoide* sopii loistavasti meikin alle, koska se on kevyt. Käytän sitä Korealaisen ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Hoitonesteen sekä seerumin jälkeen tämä tekee ihosta käsittämättömän pehmoisen ja lukitsee hyvät raaka-aineet ihoon. Ainoa huono puoli on sen yrttinen tuoksu, josta en kovasti pidä, mutta onneksi haju haihtuu todella nopeasti pois. Koitan ajatella, että tuote on todella puhdas ja nuo yrtit todella hyviä iholleni – ja niinhän se onkin.

*Sisältää mainoslinkin. Saatu blogin kautta.