Botox vai luonnollisempi vaihtoehto?

Kaupallisessa yhteistyössä: Oslo Skin Lab

Aina silloin tällöin tulee ystävien kanssa puheeksi ikäkriisi. Itselläni sitä ei ole tullut ja tuskin tulisikaan ilman tätä blogia. Kun itsestään ottaa kuvia useaan kertaan viikossa alkaa väkisinkin tuijottamaan kasvoilleni muodostuneita ryppyjä ja juonteita. Olenhan jo 36-vuotias, joten se on täysin luonnollista. Te siellä ruudun toisella puolella varmasti mietitte, että mitä ihmeen ryppyjä. Niitä ei näe, kun tämä tumpelo photoshoppaaja pehmentää ne aina pois. Tai edelleenhän muokkaan kuvani kömpelöllä puhelinaplikaatiolla Facetunella.

Sinänsä muuta ikäkriisiä ei ole, koska mitä vanhemmaksi tulen, niin rehellisesti sanottuna koen olevani kauniimpi kuin koskaan. Itsevarmuus ja iloisuus sen varmasti tekevät. Niin ja ehkä tuo uusi meikkaustaitonikin auttaa asiaan. Silti usein mietin, että kuinka pitkään voin kauneusblogiani pitää. Kuvat nuoremmista ja kauniimmista saavat aina suuremman määrän tykkäyksiä – se on fakta. En ole todellakaan vaipumassa epätoivoon vaan nojaan faktoihin ja ihmisten alkukantaiseen käyttäytymismalliin. Kyse on kuitenkin elinkeinostani ja tämä ala on raaka.

En ole vielä valmis pistoksiin ja leikkauksiin. Painotan sanaa vielä. Kieltämättä nekin ovat pyörineet mielessäni, mutta onhan se aivan käsittämättömän pelottavaa tunkea ihonsa alle outoa ainetta tai antaa jonkun leikellä kasvojaan. Tulee mieleen Nälkäpeli-elokuvat, jossa ylemmistö ei muusta välitäkään kuin ulkonäöstään ja köyhemmät raatavat pelloilla ja kaivoksissa. Aivan todella loistava vertauskuva nykypäivän maailmasta. Kyllä olisi köyhällä viljelijällä ihmeteltävää, jos kuulisi kuinka me täällä tungemme aineita kasvoihin tai palleroita tisseihin. En sano, että tämä olisi väärin, mutta en tiedä voisinko ottaa omalle tunnolleni sitä, että toiset kärsii nälästä ja itse kärsin vain kauneuden tähden. Se painaa mieltä jo ilman pistoksiakin.

Mitä syvemmälle menen työssäni, niin sitä enemmän nämä asiat mietityttävät. Teen töitä niin pinnallisten asioiden kanssa ja myönnän, että rakastan työtäni. Rakastan meikkejä, puteleita ja pulloja. Se välillä hävettää. Välitän siitä miltä näytän ja välillä aivan liikaakin. Ollaan me ihmiset hassuja. Onneksi palaan aina takaisin maan pinnalle, kun vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa.

Sillä välin, kun puntaroin piikkien ja maailman murheiden välillä, sain yhteistyöehdotuksen Oslo Skin Labilta ja tämä vasta onkin mielenkiintoinen juttu. Olen nyt sekoitellut heidän täysin mautonta (mikä on hyvä) kollageenijauhetta vesilasilliseen kerran päivässä noin kuukauden ajan. Joskus sekoitan sen aamupirtelöni sekaan tai jopa ruokaan. Tämä ei olekaan mikä tahansa jauhe. Tämä hydrolysoitu kollageenijauhe on kliinisissä tutkimuksissa oikeasti tehonnut ryppyihin ja juonteisiin. Ihosta tulee kimmoisampi ja tietenkin sillä on myös ennaltaehkäisevä vaikutus. Kollageenin tuotanto alkaa nimittäin laskea jo 30 ikävuoden jälkeen, jolloin ihon kimmoisuus alkaa kadota ja ryppyjä muodostua. Lisää mielenkiintoisia juttuja asiasta voi lukea Oslo Skin Labin sivuilta. Ihoa pitää tietenkin hoitaa myös ulkoisesti, jota olenkin jo ihan menestyksekkäästi tehnyt, mutta sisäisesti voi saada vielä lisää tuloksia.

Olin yllättynyt siitä, kuinka edullinen tämä tuote on. Oslo Skin Lab antaa teille tuotteesta vielä 50% alennuksen, jonka voitte hakea TÄSTÄ. Tuotteen hinnaksi jää 14,95€ + toimituskulut 4,95€. Itse jatkan tuotteen käyttämistä vielä kuukauden ja sen jälkeen katsotaan sitten uusia fiiliksiä ihon suhteen. Voinko unohtaa piikkiajatukset ja Botoxit? Tästä ensi kuussa toinen postaus!