Miten totutella punaiseen huulipunaan?

Kuulen todella usein asiakkailtani, etteivät he osaa käyttää punaista huulipunaa. En itsekään aikaisemmin osannut, mutta siihen kannattaa totutella ja tiedättekö miksi?

Miettikää vaikka joitain juhlia, missä olette olleet. Muistatteko sen naisen, jolla oli kaunis huulipuna? Tällainen nainen jää usein mieleen ja varsinkin jos puna on ollut juuri oikean sävyinen. Kuvissa punainen näyttää kauniilta ja morsiamella melkein tajunnan räjäyttävältä.

Jotkut sanovat, ettei heille vaan sovi punainen huulipuna. Itse olen eri mieltä. Homman korjaa usein sillä, että meikkipohjalla on korjattu ihon virheet, poskipunaa on tarpeeksi ja huulipunan sävy oikea.

Pehmeä lasku

Postauksen ensimmäisessä kuvassa huulillani on vain nudea Maybellinen Vivid Hot Laquer -huulilakkaa sävyssä Tease. Seuraavassa kuvassa kaikki on muuten samaa, paitsi huulten keskiosaan lisäsin vähän Zuii Organicisin niin täydellisen punaista huulikiiltoa sävyssä Ruby Rose*. Tämä kyseinen huulimeikki on siis sellainen, joita näkee välillä editorial-kuvissa ja kosmetiikkassa meitä valovuosia edellä olevien korealaisten huulilla. Kun vertaa kahta yllä olevaa kuvaa, niin onhan tuo alempi kuva paljon raikkaampi kuin täysin nudet huulet. Eikö? Näin voit kokeilla mitä tahansa huulipunaa tai kiiltoa.

Kaikki peliin

Kun ylläolevaan punaan on totuttu, niin voi heittää kaikki panokset kehiin ja maalata huulet kokonaan tällä ihanalla punalla. Pelkästään tällä Zuiin huulikiillolla saa kauniin punaiset huulet, ja huulipunaa ei välttämättä tarvitse alle. Intensiivisyyttä saa lisäämällä rajauskynää, mutta sitä en itse kuitenkaan tehnyt ja silti reunoista tuli tarpeeksi tasaiset. Kyseessähän ei ole mikään perinteinen huulikiilto, koska pakkauksessa ainakin lukee huulilakka englanniksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kiilto kuluisi vähän pois, niin sävy kuitenkin kevyesti pysyy. Ja onhan tuossa luonnonkosmetiikkahuulikiillossa suuri määrä hoitavia ainesosia, joten loistava huulikiilto talveen on löytynyt.

*Sisältää mainoslinkin.