Muhkeat huulet ilman pistoksia

Ruusumies (mieheni) googletteli tässä yksi päivä ja katseli, mitä hänen tyttöystävästään on netissä kirjoiteltu. Hän törmäsi kommenttiin, että onkohan huuliani jotenkin laitettu. Olenkin odottanut tätä kommenttia, koska huuleni kyllä näyttävät nykyään muhkeammilta. Syy tosin siihen ei löydy pistoksista vaan tavastani rajata huulia. Ja kyllä kertoisin teille, jos piikillä kävisin.

Tässä viisi kohtaa, joiden avulla saatte upean muhkeat pusuhuulet.

1. Pohjustus

Sainkin tässä vähän aikaa sitten teiltä kysymyksen, että mitä huulimeikin pohjustusvoidetta käytän. Myönnän etten ole ikinä kokeillut sellaista ja hyvin on pysynyt. Ainoa hyvin tärkeä asia on, että tuon meikkivoiteen reilusti huulten päälle, koska muuten suun ympärys jää punertavaksi ja näytän siltä kuin olisin pussaillut koko illan. Tämä on myös tapa, jolla saan huulien rajauksen skarpiksi.

Jos kirkkaammat tai tummemmat punat näyttävät mielestäsi itselläsi huonolta, niin tässä voi olla syy. Meikkipohjan pitää olla tasainen ja peittää ihon punaisuus.

2. Miten?

Käytin tässä postauksessa muutama päivä sitten julkaisemani postauksen huulituotteita. Ylähuulen rajaan hieman yli varsinkin sivuilta ja alahuulen taas hieman alirajaan. Ja miksi? Meillä suurimmalla osalla on alahuuli suurempi kuin ylähuuli. Tarkoitus on tehdä niistä mahdollisimman symmetriset.

Tykkään myös värittää huulet kokonaan rajauskynällä, koska huulipunan tai tässä tapauksessa huulikiillon häivyttyä jäljelle jäisi vain hassut ulkorajat. Muista myös ylirajata ylähuulen kaikista reunimmaiset sivut, koska muuten ne näyttävät hassuilta sivusta katsottuna.

3. Kuinka paljon?

Tämä on täysin makuasia. Alla olevassa kuvassa näette kaksi esimerkkiä. Vasemmalla puolella rajasin vain hieman yli ja oikealla oikein kunnolla. Itseasiassa vasta oikean puoleisessa kuvassa huulet ovat symmetriset, mutta itse pidän silti vasemmanpuoleisesta enemmän.

4. Siistiminen

Tykkään käydä huulten ulkoreunat läpi peite- tai meikkivoiteella sekä kapealla siveltimellä.

5. Viimeistely

Jos olet lisännyt mitä tahansa värikästä huulipunaa, niin tässä vaiheessa kasvot saattavat näyttää tasaiselta kuin pannukakku tai todella valjuilta. Lisää hieman poskipunaa ja koko ilme muuttuu raikkaammaksi ja terveemmäksi.