Kolme meikkituotetta, joita en koskaan käytä

Meikkauksessa meillä jokaisella on oma kädenjälki. Toiselle sopii yksi tuote ja toiselle taas ei. Tässä on kolme tuotetta, joita en henkilökohtaisesti koskaan käytä.

Meikkipuuteri

En ole vielä törmännyt meikkipuuteriin, jolla saisi kuulaan sekä pysyvän meikkipohjan. Ehkä se pysyvyys onkin suurin syy miksi en meikkipuutereita käytä. Vaikka sen levittäminen on nopeaa ja ihosta tulee ainakin hetkellisesti ihanan tasainen, niin ikävä kyllä mitään oikotietä kauniiseen meikkiin ei mielestäni ole. Se vaatii hieman vaivaa, että saa kauniin ja pysyvän meikin.

Meikkipohjana käytän joko meikkivoidetta tai sävyttävää päivävoidetta. Molemmista valitsen sellaiset, jotka sopivat omalle ihotyypilleni. Eri ihotyyppien meikkivoiteista voit lukea TÄSTÄ.

Nestemäinen rajaus

Markkinat ovat pullollaan upeita nestemäisiä rajausvärejä ja mitä erilaisimpia tusseja. Olen yksinkertaisesti vaan niin onneton niiden käyttämisessä. Kokeilin taas viikko sitten yhtä rajaustussia ja uppista, kun toisen silmän kohdalla käsi tärähti. Näin luomivärit menivät pilalle, kun hankasin rajausta pois. Lisäksi en pidä nestemäisen rajauksen jättämästä usein kiiltävästä jäljestä.

Jos haluan tarkat rajaukset, niin käytän geelirajausta. Sen kanssa on helppo työskennellä ja mahdolliset mokailut paljon helpompi siistiä. Maybellinellä on aivan loistava geelirajaus, jonka mukana tulee myös hyvä sivellin. Muista kuitenkin laskea purkki aina nurin perin pöydälle, koska geelirajaus kuivuu helposti.

Huulipunan pohjustus

En voi sanoa, etten tästä tuoteryhmästä pitäisi, koska en ole eläessäni näitä kokeillut. Huulipunani tosin pysyy aivan loistavasti muutenkin. Käytän nestemäisiä huulipunia tai tavallisten huulipunien kanssa käytän rajauskynää, joka auttaa pysyvyydessä.

Onko teillä joitakin meikkituotteita, joita ette ikinä käytä?