Suorat kiharat

Hiukset tuottavat ainakin itselleni kaikista eniten päänvaivaa. Jos jätän ne vain föönattuina roikkumaan, niin näytän jotenkin hompsuiselta. Aamuisin nopeus ja helppous on tärkeää, joten tämän pikakampauksen teen viidessä minuutissa ja se on aamujeni pelastus. Tämä on jo niin simppeli kampaus, että hieman nolottaakin postata tämä. Toivottavasti kuitenkin joku saa tästä apua ja vinkkiä.

Hyvin samantyylisen, mutta hieman kuohkeamman kampauksen saa paksulla puikkokihartimella, mutta aikaa siihen menee itseltäni ainakin enemmän ja se onkin ihana kampaus juhliin. Siitä tutoriaali TÄSSÄ.

1. Vain päällimmäiset osiot

Kiireessä ei ole aikaa käydä läpi hiuksia osioittain. Otan vain päällimmäisiä osoita ja kiharran ne. Jos välistä näkyy suoria osioita, niin nappasen ne vielä nopeasti erikseen. Keskityn eniten kasvojen ympärillä oleviin suortuviin ja kiharran ne kauniisti taaksepäin.

Muista myös käyttää lämpösuojaa, joka on tarkoitettu raudan alle. Föönaukseen tarkoitettu lämpösuoja ei siis riitä.

2. Raudan asento

Rauta tulee pitää pystyssä, jotta tuloksena on kauniit laineet. Koska olen oikeakätinen, niin ihmettelin miksi en koskaan saanut oikeaa puolta kauniisti laineille. Syy oli raudan asento. Käänsinkin raudan alla olevan kuvan mukaisesti pystyasentoon ja heti alkoi jälki muuttua. Mitä enemmän käännät rautaa, niin sitä kiharemmat hiukset saat. Ja mitä hitaammin rautaa liu’utat, niin sitä kiharempi on lopputulos.

3. Suoristus

Lopuksi vielä suoristan kevyesti latvojen pari viimeistä senttiä. Tällainen suora latva on vaan nykyaikaisempi ja tekee kauniin loppusilauksen.