Muotikuvauksista inspiraatiota

Vaikka blogissani keskitytäänkin meikkiin ja silloin tällöin myös hiuksiin, niin on hyvä muistaa, että ne ovat vain osa suurempaa kokonaisuutta. Upeat vaatteet tarvitsevat seuraksi siihen sopivat meikin sekä hiukset. Vaikkei päivittäisessä elämässä moni ajattele meikkiä ja vaatteita näin pitkälle, niin arvatakin saattaa, että kuvauksissa näin tehdään. Yllä näet heleän ja luonnollisen meikin, jonka tein Wilmalle. Kiharoista hiuksista kokemusta ei itseltäni löydykään niin paljon, joten tämä oli tervetullut kokemus ja lopputuloksesta tuli mielestäni ihana.

Näitä upeita kuvia pääsin tekemään valokuvaaja Valtteri Kantasen ja stylisti Katariina Kaatrasalon kanssa. Mallina toimi mallitoimisto Fondin malli Wilma. Näiden kuvien ympärillä pyöri siis rautaisia ammattilaisia ja rakastuin heti näihin upeisiin kuviin.

Näissä tyyleissä tulee esiin juuri se mitä itse haluaisin oppia pukeutumisessa: värejä sekä printtien upeaa yhdistelyä – mukavuutta ja rentoutta unohtamatta. Itseasiassa en edes osaa sanoa mikä näistä on mielestäni kaikista upein tyyli. Ensimmäinen on ehdottomasti näyttävin ja aiheutti itsessäni oikein kunnon wow-efektin, mutta kolmas tyyli istuisi itselleni täydellisesti. Saankin pian tiedot kaikista vaatteista, mutta halusin julkaista tämän kuitenkin mahdollisimman pian. Mikä näistä on teidän suosikki?

Olen ollut pukeutujana aina jotenkin hyvin tylsän simppeli, mutta viimeaikoina kaappiini on hiipinyt paljon värejä, vaikka kaupoilla harvoin käynkin. Miksi sitä aina aikaisemmin ajatteli, että pitää pukeutua kuin muut ja sellaisiin vaatteisiin, että niitä on helppo yhdistellä. Miksei samoin tein ostaisi kokonaisuutta ja ei tarvitsisi miettiä mitä minkäkin kanssa yhdistelee. Moni näistäkin vaatteista on edullinen, joten koko omaisuutta ei tarvitse tuhlata.

Olenkin alkanut tekemään vaatekaupassa sitä, että poimin sovituskoppiin sellaisia juttuja joita en normaalisti valitsisi. Näin on löytynyt monta uutta lempparia ja myös persoonallisempaa vaatetta. Suosittelen kokeilemaan varsinkin kun kevättä kohti mennään! Miten olisi pieni vaatekaapin mullistus? Miten olisi oman persoonan mukaan pukeutuminen? Itse olen ainakin hieman räiskyvämmästä ja iloisemmasta päästä, joten miksi se ei näy pukeutumisessani?

Tyyli 1: Kaftaani: Mos Mosh // Vihreä hame: H&M // Takki: Only // Korvakorut: H&M // Kengät: Marimekko 

Tyyli 2: TULOSSA

Tyyli 3: Paita: Gina Tricot // Housut: Dante // Laukku: Paul’s Boutique London // Korvikset: Swwet Deluxe // Biker-takki: Only

Tyyli 4: Housu & toppi: GUstav // Kengät: H&M

Tyyli 5: T-paita: Ganni (Stockmann) // Takki Y.A.S. // Housut: Marimekko

Tyyli 6: Toppi, takki ja housut: Gustav // Kengät: Vince Camuto