Viime viikon juhla-look

Viime viikolla sain kunnian olla tuomaroimassa Helsinki Drag Battlea, jossa esiintyi toinen toistaan upeampia taiteilijoita. Olin niin otettu kutsusta, että päätin ostaa tilaisuutta varten uuden mekon. Sitä paitsi ilman hienoa mekkoa, hiuksia sekä meikkiä sitä jää aivan täysin Drag Queen:ien varjoon. Hyviä kuvia en kerinnyt ottamaan, mutta eiköhän näistä saa ainakin vähän fiilistä.

Meikki

Tämä olikin se kaikista hankalin valinta, koska olisi halunnut tehdä kaikki maailman lookit. Päädyin kuitenkin superlämpimään smokey eye -silmämeikkiin ja punaisiin huuliin. Silmissä käytin Linda Hallberg Cosmeticsin Ory Flash kajaalia* pohjalla, jonka päälle laitoin Enchanted Seacrets -paletin* glitterisen hohtavaa luomiväriä nimeltään Zephyr. Luomivakoon ja häivytykseen käytin uutta Urban Decay Naked Heat Petite -palettia*, joka on ihana! En nimittäin pitänyt suuresta Heat-paletista – se sai silmäni näyttämään väsyneiltä.

Huulipunana toimi Jeffree Star Cosmetics nestemäinen huulipuna sävyssä Unicorn Blood* -aivan täydellinen punainen sävy oranssihtavan silmämeikin seuraksi.

Hiukset

Laineet ovat kampauksissa yksi vaikeimmista jutuista. Sen lisäksi omalle itselleen kampauksen tekeminen on kaikista vaikeinta ainakin omasta mielestäni. Laineiden teko vaatii siis treeniä ja hyvät työvälineet. Tässä on teille aivan loistava tutoriaali, jonka avulla onnistuin kampauksessa melko hyvin.

Hiustuotteina käytin kiharan alle L’oréalin Pli muotoilusuihketta*, työskentelylakkana Four Reasons Working Spraytä ja viimeistelyyn Redkenin Extreme High-Hold Triple Take lakkaa*. Kampaus pysyi muuten seuraavaan päivään asti.

Juhlalookin kruunaa hiuskoriste, jonka ostin Glitteristä. Ainoa ongelma monessa hiuskoristeessa on niiden liian jämäkkä pinni, kuten myös tässä. Isommat koristeet saattavat taas olla liian jämäköitä eivätkä kaarru kauniisti pään muodon mukaan. Tämä on huomattu monen morsiamen kanssa.

Mekko

Vähän erikoisempia juhlamekkoja on hyvin vaikea löytää. Kävin läpi kaikki perus Nellyt ja Zalandot tuloksetta. Tämä ei ollut nyt niin erikoinen kuin olisin toivonut, mutta yllätyin mistä löysin sen. Viime syksynä tilasin nimittäin Chi Chi London -nimisestä nettikaupasta pitsimekon ystävän häitä varten. Näet mekon TÄSTÄ. Kyseinen kauppa onkin pullollaan ihania kaasojen tai häävieraiden pitsiunelmia. Joukosta löytyi tämä, joka sopii niin häihin, mutta myös Helsinki Drag Battleen. Mekot ovat muuten todella hyvän laatuisia, super edullisia ja kokokin osui aivan täysin kohdalleen. Otin brittikokoa numeron 8 ja yleensä olen kokoa 36.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.