Maailman helpoin statement-luomiväri

Eilinen Nella Törnroosin tekemä kampaus inspiroi niin paljon, että päätin nukkua se päässä ja tehdä sen arvoisen meikin heti aamusta. Olen muutenkin kokoajan ihastumassa enemmän ja enemmän luonnolliseen meikkiin. Olen melkolailla kyllästynyt instagramin tarjoamiin supervahvoihin meikkeihin – niiden aika olisi jo väistyä luonnollisemman tieltä. Toki vahvemmallekin meikille löytyy paikkansa.

Miten teet tämän lookin?

Tämä on ehkä yksi helpoimmista lookeista, joita olen ikinä blogiin tehnyt. Levitä vain luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Katso suoraan peiliin ja varmista, että luomiväri kurkkaa vähän luomivaon yläpuolelta. Tämä on tärkeä ohje varsinkin sellaisille, joilla on raskaat luomet. Häivytä luomivärin reunat. Tarkempaa ohjetta löydät TÄSTÄ postauksesta.

Tämän jälkeen lisään vain ripsaria ja rajausta ei tarvitse ollenkaan. Tärkeää on tietenkin kaunis meikkipohja ja voit käyttää luomiväriä myös poskipunana tai poskipunaa luomivärinä. Laitoin jopa luomiväriä huulillekin.

Mitä tuotteita käytin?

Tarkkasilmäiset varmasti huomaavat, että kuvissa on kahta erilaista tyyliä. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on NYXin Mega Shine huulikiiltoa* luomivärin päällä. Tämä on ehkä hiukan ongelmallinen, koska kiilto kerää väkisinkin luomivärin luomivakoon. Tällöin pidän huulet mattaisena, kun luomella on paljon kiiltoa. Käytännöllisempi idea on tehdä tämä toisin päin: huulikiilto huulille ja pidä luomiväri mattana.

Luomilla, poskissa ja huulilla käytin NYXin värikästä luomiväripalettia, josta näet postauksen TÄSSÄ. Silmissä on tämän hetken suosikkiripseni Sweed Lashesilta*. Kaunista kuultoa lisäsin iholle Milanin hohdepuuterilla sävyssä Afterglow*. Meikkipohjana toimi tällä kertaa vahamainen Joe Blasco (sävy Olive Beige 1)*, joka on yksi suosikkimeikkivoiteistani – se on melko peittävä, mutta kuulas. Meikkivoiteista on muuten tulossa pian suurta postausta!

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *