Silmämeikki maantienharmaille hiuksille

Tykkään usein matchata luomivärin oman hiusvärin mukaan, mutta maantienharmailla hiuksilla se on vähän hankalampaa. Jos käyttäisin silmissä pelkkää harmaata tai harmaan ruskeaa, niin ilmeestä tulisi helposti liian väsynyt tai ei ainakaan raikas. Tähän silmämeikkiin käytin vain kahta eri luomiväriä ja kahta sivellintä. Meikki tuo myös kauniisti esiin sinisiä silmiä, mutta sopii kyllä kaiken värisille silmille.

Harmaata luomivakoon

Luomet olen tietenkin pohjustanut Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionilla sävyssä Eden*, joka tuo luomille jo valmiiksi vaaleaa sävyä. Luomivakoon tuon lemppari silmämeikkisiveltimellä Sigman E25:lla* vihreän harmaata luomiväriä Make Up Storelta (sävyn nimi on Clover)*.

Ruskea rajaus

Rajaukseen voi käyttään mitä tahansa ruskeaa sävyä, mutta itse käytin Linda Hallbergin hohtavan glitteristä kajaalia sävyssä Levy*. Nämä ovat koostumukseltaan upeita, koska ne liukuvat luomella hyvin, mutta myös pysyvät loistavasti.

Rajauksesta utuisampi

Päätinkin jatkaa rajausta hieman kissamaisesti ja käytin siihen Too Faced Sweet Peach paletista oranssin ruskeaa sävyä. Tähän käy mikä tahansa mahdollisimman oranssinen ruskea sävy – vaikka vahva aurinkopuuteri. Siveltimenä toimi Sigman E21 sivellin*. Nämä kaksi postauksen sivellintä ovatkin ainoat siveltimet, joita silmämeikkiin usein käytän. Rajaus luomivärin alla auttaa sitä pysymään paremmin ja hohde kuultaa kauniisti läpi.

Älä unohda alaluomea

Jotta lookista tulee tasapainoinen, niin lisään ruskeaa luomiväriä myös alaluomelle. Tämän jälkeen vaan ripsaria ja helppo look on valmis!

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *