Meikkivinkit vanhojentansseihin

Vaikka nykyään jotkut hankkivat meikkinsä näihin juhliin ammattilaiselta, niin tässä on neljä ammattilaisen vinkkiä niille, jotka tekevät meikin itse. Suurta panostusta ei välttämättä tarvita ja muutama suosittu juttu on taas hyvä jättää pois.

Skippaa itseruskettava

Eräs nuori mies (tämän vuoden abi) näytti minulle viime vuoden vanhojentanssikuvia ja mainisti kuinka kamalalta ja keltaiselta jotkut nuoret naiset näyttivät itseruskettavan kanssa. Eli kyllä ne miehetkin huomaa asioita, jos se on selkeästi oudon näköistä.

Itseruskettava tekee helposti kasvoista tunkkaiset ja tasapaksun näköiset ellet osaa sitten meikata kasvoja niin, että niistä saisi taas kauniin kolmiulotteiset. Lisäksi koko kroppa näyttää usein vähän kellertävältä. Se korostuu kuvissa, joissa tanssipari on talven vaalentama. Kaunis vaalea iho on upea ja sitä kannattaa oppia rakastamaan. Harvoinpa lehtienkään kansissa malleilla on hurjat feikkirusketukset vaan jokainen rokkaa juuri sen ihon sävyn, joka heille on annettu.

Vältä kalpeita nudehuulia

Yllä olevan kuvan meikki näyttää ihan kivalta, mutta onhan se selkeästi kalpeampi ja laimeampi kuin muut postauksen kuvat. Tuohon kun vielä heittäisi mukaan upean mekon, niin kasvot näyttäisivät melko valjuilta ja jotain tuntuisi puuttuvan. Valitse rohkeasti säväyttävä huulipuna ja synkkaa se sävy sävyyn pukusi kanssa, jos vaan mahdollista. Muista lisätä tarpeeksi poskipunaa raikkaan tai klassisemmankin poskipunan seuraksi, etteivät kasvosi näytä valjuilta ja väsyneiltä.

Pidä meikki raikkaana

Juhlapäivänä on ihanaa laittaa meikkiä oikein kunnolla, mutta pidä se silti raikkaana. Suosi silmissä ruskean eri sävyjä, joka tuo lookkiin raikkautta. Vältä luomivärinä mustaa ja harmaata. Älä tee mitään liian tummaa tai räikeää – esimerkiksi alla olevan kuvan meikki on tummuudeltaan vähän siinä ja siinä. Puku on jo usein niin näyttävä, että vahva meikki saattaa olla liikaa.

Lisää ripsitupsuja

Helppo tapa viedä meikki arjesta juhlaan on lisätä ripsitupsuja. Jos et ole niihin tottunut, niin kaikista helpoimmat ovat kolmen ripsitupsun ripset, joita saa esimerkiksi Sweed Lashes -merkiltä*. Hyvä liima* on myös tärkeää, etteivät ripset ala repsottaa päivän aikana.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *