Paras huulivoide – synteettinen vs. luonnonkosmetiikka

Nämä kaksi kaverusta eivät ainostaan pelasta kuivia huulia vaan minkä tahansa kuivan kohdan kuten kyynärpäät tai kynsinauhat. Heitän usein jompaa kumpaa asiakkaan huulille meikin alussa. Voide ehtii tekemään taikojaan ja pehmentämään huulet ennen viimeisenä lisäämääni huulipunaa.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream* on todellinen klassikkotuote. Se löytyy myös monen meikkitaiteilijan pakista, koska se venyy niin moneen. Itse käytin sitä viimeksi Ellen kuvauksissa solisluun korostukseen. Oma kappaleeni on se originaali, joka tuoksuu melko voimakkaalle. Siksi onkin ihanaa, että nyt tätä voidetta saa myös tuoksuttomana. Vaikka hintaa tällä 50 millin tuubilla on noin 40 euroa, niin puteli tuntuu olevan loputon kaivo; niin vähän sitä tarvitsee lisätä.

Weledan Skin Food* on ”kahdeksan tunnin voiteen” luonnonkosmetiikkavastine. Koostumus on kuitenkin hieman erilainen, voidemaisempi kuin Elizabeth Ardenin oranssiin taittava lähes läpinäkyvä voide. Weledan hohde ei aivan riitä synteettisen toverinsa tasolle, mutta yhtä paljon se kyllä ravitsee ja imeytyykin mielestäni paremmin. Hinta tässä on huimasti matalempi. 30 millilitran tuubi maksaa vain 10,90€. Aika kiva, että nykyään on paljon luonnonkosmetiikkaa, joka on jopa edullisempaa kuin synteettinen vastine.

P.S. Tykkään usein lisätä huulivoiteen kaveriksi pelkkää rajauskynää. Tulos on luonnollinen ja hennon kiiltävä.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *