Uutta: Boyfriend Kulmat

Olin vähän aikaa sitten meikkaamassa Ellen kuvauksissa, jossa muodin moniosaaja Johanna Piispa oli stylistina. Kun juttelimme mallin meikistä, niin hän kajautti ilmoille uuden sanan, jota tämä meikkaaja-maskeeraaja ei ole ennen edes kuullut – boyfriend brows. Toki olen nähnyt niitä jo monissa muotikuvissa, mutta en tiennyt niillä olevan nimikin.

Insta-kulmat ovat todellakin väistymässä ja tilalle on tulossa luonnollisemmat kulmat. Tästä olen varma. Ainoastaan me lähestulkoon kulmakarvattomat olemme nyt hieman liemessä ja siksi päätinkin tehdä asiasta tutoriaalia.

Lähtötilanne

Vaikka sinulla ei olisi kulmakarvoja ollenkaan, niin voit saada itsellesi tällaiset kulmat. Se vaatii tosin treeniä niin kuin mikä tahansa asia. Itselläni on muutama karva kulmissani ja yllä olevassa kuvassa ilman kulmatuotteita on se parempi kulmakarva.

Hahmottelu

Jos kulmakarvasi ovat jo valmiiksi tuuheat, niin voit skipata tämän kohdan. Te, joilla niitä ei paljon ole, hahmotelkaa kulman muoto todella kevyesti kulmakynällä. Mietin juuri tänään, että tuo L’oréalin kulmakynä on tainnut olla suosikki kulmakynäni jo 90-luvulta! Onko se mahdollista?

Karvojen piirtäminen

Yksittäisten karvojen piirtämiseen käytin Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadea sävyssä taupe* ja laitoin sen pienellä Real Techniques rajaussiveltimellä*. Moni voi kokea noin pienen rajaussiveltimen hankalaksi ja siksi kannattaakin kokeilla viistosivellintä, mutta tämän viistosiveltimen tulee olla hyvin kapea, kuten Sigman E75 -sivellin*.

Karvoja piirretään siis niiden kasvusuuntaan. Alkuosasta viistosti ylöspäin ja loppuosasta viistosti alaspäin.

Kulmageeli

Kulmageelillä harjataan omat kulmakarvat mahdollisimman paljon ylöspäin. Suosikki kulmageelini tulee myös L’oréalilta, joka on nimeltään Brow Artist Plumper sävynä medium/dark*.

Mitäs tykkäätte tällaisista luonnollisemmista kulmista? Itse olen nyt jo pari viikkoa tehnyt tällaiset kulmat itselleni. Ja pakko myöntää, että nämä kulmat ovat huomattavasti työläämmät, mutta lopputulos on kaunis.

Olen myös tehnyt karvojen vedot kulmakynällä ja näinkin saa kauniin lopputuloksen. Omaan kädenjälkeen se on ehkä helpompi tapa, mutta kannattaa kokeilla, mikä sopii juuri sinulle.

P.S. Huulissani on NYXin Lip Lingerie nestemäistä huulipunaa sävyssä Honeymoon* ja ripset ovat Battington lashes mallissa Monroe*.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *