Laineet puikkokihartimella

Tätä tutoriaalia on moni teistä pyytänyt ja nyt kerronkin askel askeleelta kuinka saavuttaa nämä rennot laineet. Voit onnistua näissä myös suoristusraudalla, mutta itselläni suoristurautalaineista tulee liian ”tiukat” eivätkä tarpeeksi suuret. Käytän siis Remingtonin paksua Pearl Pro Curl -puikkokiharrinta, johon olen ihastunut entistä enemmän tämän lyhyemmän tukan kanssa. Näyttäisi olevan saatavilla ainakin Giganteissa.

Lähtotilanne

Yllä olevassa kuvassa näette hiukseni föönauksen jälkeen. Lievästi sanottuna ovathan nuo aika tylsät. Laitoin niihin ennen föönausta Kérastasen Nectar Thermique hoitotuotetta*, joka on lämpösuojan sisältävä jätettävä hoitoaine. Itse asiassa kaikki ”mömmöt”, mitä hiuksissani käytän tällä hetkellä muotoiluun, ovat TÄMÄN postauksen tuotteet.

Miten kiharran?

Käytän ensinnäkin aina suojahanskaa niin voin heilua raudan kanssa ihan miten haluan. Tähän käy ihan tavalliset sormikkaatkin, koska en enää edes erota mikä on paketin mukana tullut ja mikä Hennesin halpa käsine.

Aloitan hiusten alemmasta, kasvoja lähinnä olevasta osioista. Siitä kohtaa kiharran suortuvan taakse päin (yllä oleva kuva). Seuraavan osion kiharran taas kasvoja kohti (alla oleva kuva). Tämän kun muistaa niin lopputulos ei ole liian sliipattu vaan sopivasti sotkuinen – joka toinen kihara on siis eri suuntaan.

HUOM! Erittäin tärkeää on pitää kiharrinta pystyasennossa ja jättää latvat kihartamatta. Tarkimmat voivat vielä suoristaa latvat suoristusraudalla.

Mitä tuotteita käytän?

Tuossa ylempänä kerroinkin jo postauksesta, johon olen merkannut ne muutamat hiustenmuotoilutuotteet, joita käytän omiin hiuksiin. Asiakkaille mukana onkin sitten aina suurempi läjä tavaraa. Jos tyveen haluaa hieman nostetta, niin suosittelen lämpimästi Biozellin rakennesuihketta. Se on edullinen, tehokas ja vielä suomalainen.

Kun olen valmis alimmaisen osion kanssa, niin suihkutan siihen kevyesti tätä L’anzan viimeistelysuihketta.

Viimeistely

Kun kaikki osiot on kiharrettu, niin tuloksena on alla oleva tukka. Suihkutan siihen vielä hiuslakkaa ja ja kampaan kiharat sormin auki. Jos laineista on tullut liian kiharat, niin voit kokeilla vielä käydä niitä kevyesti läpi suoristusraudalla. Tosin monella laineet kuitenkin hieman latistuvat; siksi pienen pieni liikakiharrus ei ole pahasta.

Lopputulos

Mitäs mieltä olette? Kuka lähtee kokeilemaan? Jos laitatte kuvaa instagramiin, niin tägätkää mut ihmeessä. Haluan ehdottomasti nähdä miten onnistuitte!

Mielestäni tämän kampauksen tekeminen on niin helppoa. Ei ole väliä, jos nyt vahingossa kihartaa pari suortuvaa samaan suuntaan. Takaosankin kiharat voivat mennä miten sattuu. Kuhan vaan muistatte pitää kihartimen pystyasennossa!

P.S. Koska moni kuitenkin kysyy. Ripset ovat Battington Lashes mallissa Monroe* ja huulissani on NYXin Liquid Suede huulipunaa sävyssä Cherry Skies*.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *