Korealaista kosmetiikkaa

Innovatiivisia koostumuksia ja upeita tuloksia. Siinä on oma kuvaus koreakosmetiikasta. Koitan pitää postauksen mahdollisimman yksinkertaisena, jotta ensimmäistä kertaa aiheesta kuulevat pysyvät mukana. Itse olen aivan koukussa koreakosmetiikkatuotteisiin, koska olen saanut niillä ihoni niin paljon parempaan kuntoon. Kuivuus on lähes poissa ja ihoni on huomattavasti eloisampi ja puhtaampi.

Ainoa pieni positiivinen hankaluus koreakosmetiikassa on tarjonnan paljous. Silloin kun mikään puteli tai merkki ei ole tutun näköinen, niin mistä ihmeestä sitä pitäisi aloittaa? Kerron tässä nyt ensiaskeleista koreakosmetiikkaan ja heidän tavastaan hoitaa ihoa. Ne nimittäin eroavat hurjasti meidän simppelistä ihonhoitorutiinista. Askelia tai vaiheita heillä on paljon enemmän, mutta mikään uskomaton tai jopa hyvä ei tule helposti. Näin se menee meikissäkin. Pitäkää siis korvat höröllä ja ajatukset avoimina. Tässä voi olla tiesi parempaan ihoon, joka on miljoona kertaa tärkeämpi kuin mikään meikki.

Kaksoispuhdistus

Olet varmasti tottunut pesemään ihosi yhdellä tehokkaalla tuotteella, jonka jälkeen ihosi saattaa tuntua kireältä. Olet horjuttanut ihosi kosteustasapainoa ja vienyt silloin siitä pois myös ihon luonnollista kosteutta. Suosittelen hellävaraista korealaista tapaa, jossa ihosta tulee lisäksi puhtaampi kuin koskaan.

Ensin niin sanotusti sulatat meikit pois iholta öljymäisellä putsarilla. Itse rakastan Holika Holikan All Kill Oil To Foam Cleanseriä*, joka näyttää olevan tällä hetkellä loppu eleveniltä. TÄÄLTÄ* näet hyvän valikoiman öljypohjaisia putsareita eri ihotyypeille. Tämän jälkeen poistetaan vielä loput vesiliukoiset epäpuhtaudet esimerkiksi vaahtoavilla puhdistustuotteilla. Itse pidän It’s Skin Green Grape puhdistusvaahdosta, koska se on samettisen pehmeä ja jättää ihon puhtaaksi, mutta pehmoiseksi (Sokoksilta noin 7 euroa purkki). COSRX -merkki on erityisen hyvä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja en tiedä miksi sen saatavuus on Suomessa mennyt lähes nollaan – pidän teidät ajantasalla ja kirjoitan aiheesta myöhemmin.

Näiden kahden vaiheen jälkeen iho on niin puhdas, että kasvovettä ei tarvita. Sitä käytetäänkin korealaisessa ihonhoidossa aivan eri asiaan.

Mikään ei imeydy ilman kuorintaa

Kuollut ihosolukko on poistettava. Piste. On sinulla sitten rasvainen tai kuiva iho. Hyvät kosteusvoiteet vain menevät hukkaan, jos skippaat tämän vaiheen. Iho on hyvä kuoria muutaman kerran viikossa. Tämänhän me kyllä tiedämme ihan meillä länsimaisessa ihonhoidossakin.

Olenkin jo puhunut näistä Whamisan minitumpuista* aikaisemmin. Ne ovat korealaista luonnonkosmetiikkaa ja puhdistavat ihohuokoset todella tehokkaasti, mutta iho ei kuitenkaan tunnu tämän jälkeen kireältä – vaan päin vastoin. Puolet edullisempi vaihtoehto on rakeeton hedelmähappoja sisältävä Mizon Apple Smoothie Peeling Gel*, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitoneste – korealaisen ihonhoidon sydän

Tässä on se tuote, josta on hyvä aloittaa korealaiseen ihonhoitoon tutustuminen. Tosin ennen hoitonestettä iholle taputellaan (kuulit oikein!) kasvovettä, joka palauttaa ihon oikean PH-arvon pesun jälkeen. Tämä auttaa siihen, että kaikki laadukkaat tuotteet myös imeytyvät ihoon. Silloin kun sekaihoni on rasvaisempi, niin käytän Bentonin Aloe BHA Skin toneria*, joka onkin melkein kokonaan jo loppu. Sain sillä otsastani ärsyttävät pienet valkoiset epäpuhtaudet pois. Kun ihoni on kuivempi, niin käytän klairsin supple preparation kasvovettä*, jota voi käyttää myös hoitonesteenä.

Mikä ihme on sitten hoitoneste? Hoitoneste lataa ihon kosteusvarastot niin, että se on valmis vastaanottamaan kaiken hyödyn seerumista ja kosteusvoiteesta. Sain tällä tuotteella välittömiä tuloksia ja ihoni tuntui heti paremmalta. Oma suosikkini on Holika Holikan 3 Seconds Starter hoitoneste*, joka painellaan/taputellaan kasvoille. Jos tarvitset extrakosteutusta, niin voit painella sitä kasvoille useamman kerroksen. Hoitoneste tekee siis ihosta heleämmän, kosteutetumman ja terveemmän näköisen. Tämä oma suosikkini maksaa vain 14,40€!

Seerumi – kohdistettua hoitoa

Laajentuneet ihohuokoset, vanhentumisen merkkejä, epäpuhtauksia, kuiva iho tai mikä vaan erityinen asia, johon haluat tällaisia tehotippoja tai buustereita. Itselläni on enemmänkin kokemusta länsimaalaisista seerumeista, mutta tämä kuvassa näkyvä suosittu klairsin seerumi* on loistava kirkastamaan ihoa ja taistelemaan ryppyjä vastaan (tällä hetkellä loppu Bearelilta). Ostoslistalla on kuitenkin Mizon Snail Repair Intensive Ampoule*, koska saatuani siitä testerin olin aivan myyty. Sen etenauutteen ansiosta ihostani tuli niin ihanan silkkinen ja kosteutettu. Lisäksi se rauhoitti t-alueen rasvoitusta. Tuotteen etuja on niin paljon, joten niistä voi lukea lisää TÄÄLTÄ*. Eikä tuo maksaakaan kuin 22,90€. Erilaisia seerumeita löytyy TÄÄLTÄ*.

Kangasnaamiot – hauskaa ihonhoitoa

Postauksen ensimmäisessä kuvassa on läjä naamoita, joita rakastan. Voit melkein kokeilla mitä tahansa niistä ja ihosi tulee rakastumaan. Ne ovat maksimaalista hoitoa ihollesi ja Koreassa näitä käytetään joka päivä! Itse jos nyt edes kerran viikossa muistaisin laittaa naamion kasvoille. Pieniä naamiohetkiäni olettekin jo varmasti nähneet IG-stoorieni puolella. Loistavia naamioita voi ostaa TÄÄLTÄ* ja TÄÄLTÄ* ja hinnat pyörivät siinä parista eurosta viiteen euroon.

Kosteutus, joka tuntuu

Jos olet tehnyt jo kaikki tämän postauksen vaiheet, tuntuu ihosi ennen kosteusvoidetta jo todella kosteutetulta. Tällä viimeisellä vaiheella lukitaankin iholle kaikki se hyvä tavara, jota siihen on läträtty. Yllä olevassa kuvassa näet kaksi suosikkiani – Klairsin voide herkälle ja kuivalle iholle* sekä Skin79 syväkosteuttava voide ikääntyvälle ja kuivalle iholle* (omasta mielestäni loistava iho-ongelmiin, koska sain tällä korvantausihottuman kuriin). Hankintalistallani on silti uusi tuote, koska testerin jälkeen olin jälleen kerran myyty. Se on Mizon Water Volume Ex Cream*, joka sopii erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tämä voide on geelimäistä ja ohutta, mutta aivan uskomattoman kosteuttavaa ja maksaakin vain 18,90€.

Linkkejä klikkaamalla voitte lukea lisää tuotteista ja sen vaikuttavista aineista (en saa klikkauksista rahaa). Nyt ei siis vain haeta iholle hyvää oloa, vaan halutaan, että tuote myös ihan aikuisen oikeasti tehoaa.

Oletteko jo kokeilleet koreakosmetiikkaa? Mitä ihanuuksia olette löytäneet? Oletteko saaneet niistä apua omiin iho-ongelmiin? Ja hei tiedättekö muuten oikeasti oman ihotyyppinne? Voisin nimittäin tehdä teille sellaisen postauksen, jonka avulla voitte testata sen.

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *