Ihan huikea meikkivoide

Miten muutenkaan voin tätä otsikoida, kun tämä Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide* on vaan ihan huikea! Se on melko peittävä, mutta ohut ja öljytön. Lopputulos on mielestäni puolimatta, joten heleyttäkin jää iholle. Itse käytän sävyä 1N2 Ecru, joka on aika nappivalinta tällaiselle tavalliselle talviselle skandi-iholle.

Olen kuullut tästä jo niin monelta kauneusvaikuttajalta ja laittoihan Erika Naakkakin tätä kasvoilleni, kun minut viime talvena meikkasi. Silloin ihoni oli vain sen verran kuiva, ettei meikkivoide sopinut tälle nassulle. Nyt kun ihoni on (Thänks to koreakosmetiikka) paljon paremmassa kunnossa näin talvellakin, niin tämä meikkivoide on kuin unelma.

Tämä meikkivoide sopiikin parhaiten rasvaiselle, normaalille ja ehkäpä jopa sekaiholle, jos kuivat kohdat eivät ole liian kuivia. Itselläni on sekaiho, joka kyllä vetää aina todella rasvaiseksi päivän aikana varsinkin nenän pielistä. Tämä on ensimmäinen meikkivoide joka täysin estää tämän rasvan muodostumisen – SAY WHAT?

Jos sinulla on siis pintakuivaiho ja kasvoissa selkeästi sellaista röpelöihoa, niin tämä tulee korostamaan niitä kuivia kohtia. Eli tässä kohdassa neuvoisin kääntymään ensin ihonhoidon puoleen ja sitten vasta meikkivoiteen. Iho tulee kuoria ja kosteuttaa hyvin. Tästä mun ihonhoito papatuksesta tulette kuulemaan entistä enemmän, koska se on meikkaamisessa se kaikista tärkein asia. Mikään, ei sitten mikään meikkivoide näytä hyvältä, jos iho ei ole kunnossa. Been there done that!

Ja tiedän kuinka ärsyttävää on ostaa kalliita ihonhoitotuotteita, niin sen vuoksi kannattaakin kääntyä edullisen, mutta laadukkaan koreakosmetiikan puoleen. Ihonhoidon suosikeistani voit lukea ihonhoito-osiossani.

Meikkivoide ei ole myöskään oikotie onneen vaikka iho olisikin hyvässä kunnossa. Hyvä meikkivoidesivellin on todella tärkeä meikkivoiteen kaveri. Tämä Ecotoolsin Skin Perfecting -sivellin on uusin rakkauteni (saa Sokoksista). Sillä saa tehtyä niin kauniin kuulaan ja ohuen pohjan. Jos joihinkin kohtiin peittävyyttä haluaa lisää niin se onnistuu myös tällä. Tärkeintä on ohuet kerrokset.

Onko teillä jo kokemusta tästä kulttituotteesta? Itse tulen niin jälkijunassa tämän tuotteen kanssa.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *