Hurja ero rajatuilla huulilla

Insta Storyssa minua seuranneet ovatkin jo kuulleet kuinka olen harkinnut kokeilevani pientä huulien täydennystä. Olen nyt nähnyt muutamalla niin kauniin luonnolliset lopputulokset, että kiinnostuin todella. Kun aloin tutkimaan asiaa, huomasin, että huulten täyttäminen on yllättävän yleistä. Tällä hetkellä olen kuitenkin sitä mieltä, että käytän rahani mielummin johonkin muuhun. Näinhän huuleni ovat ihan buenot, mutta kun alan puhumaan, niin ylähuuli katoaa. Mutta hei – se olen minä. Toivon, että persoonallisuuteni on mielenkiintoisempi kuin huuleni.

Arjessa tykkään aina rajata huuleni, vaikka laittaisin vain huulikiiltoa. Huomaattehan kuinka suuren eron se tekee! Nude-punat ovat jostain syystä ihmisten mielestä sellaiset, jotka tekevät huulista vaaleammat kuin omat huulet. Mielestäni nude-huulten pitäisi enemmänkin korostaa oman huulen sävyä.

Punakkaihoisten, kuten minun, kannattaa valita kylmemmät sävyt. Sellaiset joilla on keltaisempi iho, niin valitsisin hieman oranssiin taittavan nudesävyn. Mistä sitten tietää kumpi olet? Aika perussääntö on se, että punakkaihoisilla on ranteessa olevat suonet usein sinisiä ja keltaiseen taittavilla ihoilla taas vihreät. Jos sinulla on vähän molempia, niin silloin molemmat sävyt sopivat loistavasti.

Tässä huulillani on Clarinsin klassikkohuulikiilto* sävyssä 07. Sävy 05 on myös ihana ja hieman pinkimpi. Sävy 02 on oranssimpi, mutta myös vaaleampi ja sopii loistavasti kaikille ihonsävyille. Rajauskynänä toimii supersuosikkini Essencen lipliner sävyssä 06 satin mauve. Hintaa tällä rajauskynällä on muistaakseni vajaa kaksi euroa!

*Sisältää mainoslinkin.*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *