3 meikkituotetta, jotka mullistaa meikkaamisesi

Täällä Miikkulaisen blogissa punaisena lankana toimii kosmetiikan helpot vinkit. Nyt niitä on taas tarjolla kolmen huipputuotteen verran.

Maailman nopein luomiväri

Luomiväripuikon käyttö tulikin jo tutuksi tekemälläni juhlameikin alkeet videolla. Se on aivan mieletön tuote varsinkin aikuisille naisille tai sellaisille, joilla on raskaat silmäluomet. Tämä pelastaa kiireisten naisten tai kotiäitien aamut, koska tuote on niin nopea laittaa. Sen häivytykseenkin riittää tiukan paikan tullen vain sormi. Olen päässyt kokeilemaan kahden eri merkin puikkoja ja molemmat ovat aivan loistavia. Sanoisinko, että Bobbi Brown on hieman kosteuttavampi ja kestävämpi kuin the Balmin Batter Up, mutta eroa tuskin huomaa. Suurin ero on hinnassa ja the Balm onkin noin puolet halvempi! Täältä* voitte myös tsekata puolentoista minuutin ohjevideon.

Bobbi Brownin Dusty Mauve* on loistava vihreille ja ruskeille silmille – väri on kevyesti hohtava ja taittaa hieman luumuun. The Balmin Batter Up sävy Dogout* on taas ihana sinisille silmille.

Helposti ammattimaista jälkeä

Sigman E25 häivytyssivellin* on näkynyt blogissani jo monia kertoja. Se on mielestäni loistava sivellin jokaisen käteen ja ehdottomasti ensimmäinen silmämeikkisivellin, joka kannattaa hankkia. Tällä siveltimellä on helppo huitaista luomiväriä luomivakoon niin, että se samalla myös häivyttyy kauniisti. Käytän tätä sivellintä lähes kaikissa tutoriaaleissani.

Kaunis silmämeikki koko päivän

Moni käyttää puuterimaisia luomivärejä, mutta ihmettelee miksi luomiväri ei pysy koko päivää. Tässä on siihen vastaus: et käytä silmämeikin pohjustusvoidetta. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion sävyssä Eden* antaa ihanan vaalean sävyn luomelle. Levitä se koko luomelle kulmakarvoihin asti ja kiinnitä puuterilla, jotta luomivärit häivyttyy siihen helposti.

*Sisältää mainoslinkin.

 • Dandea

  Mulla on käytössä tuo UD:n primeri ja se on ihan loistava :) Ja lisäksi aivan tajuttoman riittoisa! Taisin joskus saada vinkin nimenoaan täältä sun blogista, eli kiitos siitä :)

  • Miia Ezen

   Heippa Dandea! Ihana kuulla ja muuten tuosta riittoisuudesta oot niin oikeassa. Tuntuu, että pieni puteli on pohjaton. :D

 • Maria

  Kiitos taas hyvistä vinkeistä! Iso peukku täältäkin Urban Decayn Edenille. Tämä tuote on todella mullistanut meikkaukseni.

  Olen nyt ohjeesi mukaan tehnyt rajauksia mustalla luomivärillä. Mikä sivellin sinulla olikaan käytössä? Tuntuu, että teräväkärkinen sivellin on liian kevyt ja viistopäisellä en saa väriä taipumaan luomen sisänurkkaan.

  • Miia Ezen

   Heippa Maria! 😊 Viistopäinen mulla on käytössä. Oikeastaan mikä tahansa viistosivellin käy. Jos tarkotat ettei sulla tartu luomiväri sisänurkkaan, niin onko sulla siellä myös primer? Tai sitten sun pitää koklata geelimäisellä rajauksella. 😊

 • Hansu

  Kiitos mahtavasta juhlameikki tutorista. Olen nyt parit juhlat mennyt sillä ja on ollut tosi hyvä. Meinaatko että näin raskasluomisena voisi arkenakin tehdä samantapaisen? Siitä tulee kyllä tosi tumma. Olen ruskeasilmäinen ja olen pitänyt videossa olleen The balmin väristä. Osaatko sanoa olisiko joku muu väri parempi ruskeasilmäiselle? Ja mikä väri voisi olla arkimeikissä? Kiitos etukäteen. Olet huippu !

  • Miia Ezen

   Heippa Hansu! 😊 Ehdottomasti voi käyttää arkenakin. Se tietenkin riippuu siitä kuinka tummaan arkimeikkiin on tottunut. Bobbi Brownilla on sellainen väri kuin sand dune. Se on myös lämpimän ruskea, mutta matta.

 • Janina

  Mistä ton luomiväri siveltimen vois itelle hankkia? Myydäänkö sokoksella? :)

  • Miia Ezen

   Heippa Janina! 😊 Ikävä kyllä näitä ei saa kivijalkakaupoista. Tuosta postauksen linkistä esimerkiksi saa.

   • Emmimarie

    Kivoja vinkkejä! Tuo Bobbi Brownin näyttää täydelliseltä sävyltä! Mahtaakohan tollasia kaksipuoleisia saada mistään, kun en äkkiseltään löytänyt? Vitsit, kun Balmin puikoista ei taas oikeen näyttäisi löytyvän ruskeille silmille kivaa arkisävyä… Pinch Hitter voisi olla ihan kiva, mutta kenties turhan liila… Olisivat juuri vielä hyvässä alessakin!

 • Mi

  Ostin just stockalta kyseisen ud:n luomiväriprimerin ja oston yhteydessä myyjä sanoi että tätä ei tarvi puuteroida. Ihan pyytämättä tuli kommenttti eikä oltu aiheesta keskusteltu, no välillä oon puuteroinut ja välillä en. Toisaalta vanha purkki tuntui hygieenisemmältä kun sieltä sai pienen määrän ilman että tuote osui ihoon. Nyt musta tuntuu että kosketuksen mukana menee epäpuhtauksia putkiloon.

  • Miia Ezen

   Heippa Mirka! 😊 Joo niin sanoi UDn pääkouluttaja kerran mullekin, mutta makuasioita. Itse en saa muuten häivytettyä luomiväriä kunnolla. Yksi meikkitaiteilja kollega ei taas saa kauniiksi jos puuteroi. Eli ei oo oikeeta tai väärää. 😊

 • Laura

  Mitä eye-primeriä voisit suositella luonnonkosmetiikan puolelta? Ainakaan Lavera ei toimi mulla…

  • Miia Ezen

   Alima puren oli mun mielestä ihan bueno. En usko vaan että toimii todella rasvaisilla luomilla. 😕

 • Lena

  Moikka! Ostin juuri kyseisen siveltimen, huippu. Kerroppa millä putsaat/mikä on paras tapa putsata siveltimet?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>