3 meikkituotetta, jotka mullistaa meikkaamisesi

Täällä Miikkulaisen blogissa punaisena lankana toimii kosmetiikan helpot vinkit. Nyt niitä on taas tarjolla kolmen huipputuotteen verran.

Maailman nopein luomiväri

Luomiväripuikon käyttö tulikin jo tutuksi tekemälläni juhlameikin alkeet videolla. Se on aivan mieletön tuote varsinkin aikuisille naisille tai sellaisille, joilla on raskaat silmäluomet. Tämä pelastaa kiireisten naisten tai kotiäitien aamut, koska tuote on niin nopea laittaa. Sen häivytykseenkin riittää tiukan paikan tullen vain sormi. Olen päässyt kokeilemaan kahden eri merkin puikkoja ja molemmat ovat aivan loistavia. Sanoisinko, että Bobbi Brown on hieman kosteuttavampi ja kestävämpi kuin the Balmin Batter Up, mutta eroa tuskin huomaa. Suurin ero on hinnassa ja the Balm onkin noin puolet halvempi! Täältä* voitte myös tsekata puolentoista minuutin ohjevideon.

Bobbi Brownin Dusty Mauve* on loistava vihreille ja ruskeille silmille – väri on kevyesti hohtava ja taittaa hieman luumuun. The Balmin Batter Up sävy Dogout* on taas ihana sinisille silmille.

Helposti ammattimaista jälkeä

Sigman E25 häivytyssivellin* on näkynyt blogissani jo monia kertoja. Se on mielestäni loistava sivellin jokaisen käteen ja ehdottomasti ensimmäinen silmämeikkisivellin, joka kannattaa hankkia. Tällä siveltimellä on helppo huitaista luomiväriä luomivakoon niin, että se samalla myös häivyttyy kauniisti. Käytän tätä sivellintä lähes kaikissa tutoriaaleissani.

Kaunis silmämeikki koko päivän

Moni käyttää puuterimaisia luomivärejä, mutta ihmettelee miksi luomiväri ei pysy koko päivää. Tässä on siihen vastaus: et käytä silmämeikin pohjustusvoidetta. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion sävyssä Eden* antaa ihanan vaalean sävyn luomelle. Levitä se koko luomelle kulmakarvoihin asti ja kiinnitä puuterilla, jotta luomivärit häivyttyy siihen helposti.

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *