Kuinka feikata paksummat hiukset?

Tässä on teille ihan superhelppo vinkki, jota kannattaa käyttää esimerkiksi juhlissa, jossa kampaus on vedetty taakse. Bloggaajakollega Erika Naakka vinkkasi tästä juurikasvun yhteydessä ja se on siihenkin aivan loistava. Jos siis värjäät hiuksesi tummemmiksi mitä ne luonnollisesti ovat, niin näin saa piilotettua myös juurikasvun. Tietenkään tämä ei toimi blondeista blondeimmille, mutta varsinkin bruneteille tämä on loistava kikka.

Miten ja millä?

Valitse luomiväri, joka on halutun lopputuloksen värinen. Itse haluan imitoida omaa juurikasvuani, joten valitsen omien hiusten värisen luomivärin eli maantien harmaan. Jippii! :D Luomiväri on MACin sävy Brun*, joka on harmahtavan ruskea.

Siveltimenä käytän Eco Toolsin Full Shadow -sivellintä, mutta tähän käy loistavasti mikä tahansa jämäkkä ja suurempikokoinen silmämeikkisivellin. Heitän siis luomiväriä hiusrajaan ja vähän syvemmälle hiusten sekaan. Näin simppeli juttu ja hiusrajasi on selkeämpi sekä hiukset näyttävät paksummilta.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *