Video: Juhlameikin alkeet

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja tällä viikolla on myös Black Friday, eli nyt on juhlameikkien teon ja meikkishoppailujen aika! Cocopandalla on tällä viikolla niin jäätävän upeita tarjouksia, että näitä ei kannata missata. Tänään heillä on alennuksessa kaikki videollani nähtävät meikit ja perjantaihin asti on siis erilaisia alennuksia 25-70% välillä. Black Friday ja Cocopandan Black Week on siis mitä parhain viikko meikkipussin sisällön kasvattamiseen ja joululahjojen ostamiseen. Huomaatteko kuinka innoissani olen? :D

Videolla teen helpon juhlameikin lempparituotteillani, jotka olen listannut tuohon alas. Ja niistä kaikista lemppareista lempparein on Sigman siveltimet, the Balmin luomiväripuikot, Ardellin tekoripset, Milanin meikkivoide ja hohdepuuteri sekä L’Oréalin kulmakynä ja Milanin metallinen puna.

Videon siveltimet

Sigma Color Pop Brush Kit (3 osaa) , Eco Tools Boho Luxe Duo Brush Set Limited Edition (4 osaa)

Meikit videolla

SILMÄMEIKIN POHJUSTUSVOIDE: theBalm Put A Lid On It Eyelid Primer
LUOMIVÄRIPUIKKO: theBalm Batter Up sävy Dogout
LUOMIVÄRIPALETTI: NYX Prof. Makeup Ultimate Eyeshadow Palette – Warm Neutrals
RAJAUSKYNÄ: L.A. Girl Cosmetics Gel Glide Eyeliner Pencil – Very Black
TEKORIPSET: Ardell Demi Wispies
RIPSILIIMA: Duo Striplash Adhesive – Clear
MEIKKIVOIDE: Milani Cosmetics Milani Conceal + Perfect 2-In-1 Foundation sävyt Porcelain ja Light Natural
PEITEVOIDE: L.A. Girl Cosmetics Pro Conceal HD Concealer – Porcelain
PUUTERI: Laura Mercier Loose Setting Powder – Translucent
VARJOSTUS: NYX Prof. Makeup Contour & Highlight Pro Palette
POSKIPUNA: NYX Prof. Makeup Sweet Cheeks Blush Palette
HOHDEPUUTERI: theBalm Mary-Lou Manizer Aka “The Luminizer” Highlighter, Shadow & Shimmer
KULMAKYNÄ: L’Oréal Paris Brow Artist Designer Eyebrow Pencil
HUULIPUNA: Milani Amore Matte Metallic Lip Crème – Mattely In Love

 • Juustoraastin

  Hei, olen tykännyt meikkijutuistasi kun ne ovat aina niin toivoa antavia. :D Osaisitkohan sanoa millä saisi parhaiten järkyttävät ihohuokoset peittoon? Olen vaatimattomilla taidoillani yrittänyt paria myyjän suosittamaa tuotetta, eri tavoin tuputtamalla ja töpöttämällä, mutta en silti saa tasaista lopputulosta…

  • Miia Ezen

   Heippa Juustoraastin! :) Kiva kuulla, että ne antaa toivoa. :D Näinhän sanotaan, että paljon silikonia sisältävät primerit ns. täyttävät ihohuokoset. Itselläni ei tuollaiset primerit pysy paikoillaan koko päivää. Olen huomannut, että parhaiten toimii hyvä ihonhoito ja laadukas sekä peittävä meikkivoide. Niissä kohdissa (usein nenän vieressä), missä laajentuneita ihohuokosia on, kannattaa käyttää puuteria. Kiiltely vain korostaa niitä.

 • S.K.

  Onpa harmi! Huulipunat loppuivat jo! :( Tuo metalli tuo muuten mattaan huulipunaan niin kivan lisän :) Noista nyxin poskipunista piti kysyä, ovatko voidemaisia vai puuterisia? Cocopandan tuoteselosteestakaan ei käynyt ilmi. Tai sitten en vain sitä bongannut :D Siinä olisi monipuoliset sävyt. Itse olen pitkään käyttänyt poskilla käyttämääni huulipunaa, niin on aina varmasti toisiinsa sopiva sävy :) Nyt vaan kun on käytössä paljon mattalakkoja, niin ei oikein poskille sipaisu toimi :D

  • Miia Ezen

   Heippa! No voihan kökkö! Mä kysyin samoin tein Cocopandalta ja sain sieltä vastauksen, että sitä on tulossa lähipäivinä lisää. Tarkkaa päivää en kuitenkaan osaa sanoa. Nyxin poskipunat on puuterimaisia. Ja tuo sun käyttämä kikka on ihan loisto! :) Tosiaan vähän hankalemppi mattapunien kanssa. :D

   • S.K.

    Jes! Kiva! Täytyy jäädä kärkkymään! On se niin upean sävyinen että täytyy saada kokeiluun. Kiitos videosta ja linkeistä! :)

    • Miia Ezen

     No se kyllä kieltämättä on tosi makee ja sopii niin monelle eri ihon sävylle. ❤

 • Satu

  Hyvän näköinen tuo Milanin huulipuna. Minulle ei vain sovi mitkään mattapunat. Minulla on niin kuivat ja helposti rohtuvat huulet. Ja jos laitan jotain huulipunaa, niin se ei pysy. Minä syön aina huulipunat pois huulilta. Mikä neuvoksi.

  • Miia Ezen

   Heippa Satu! Jos tällaisen laittaa, niin kannattaa ensin kuoria huulet. Itsellänikin rohtuu helposti, mutta ei näiden nestemäisten punien kanssa. Nää jotenkin lukitsee kostauden sisäänsä. Ja tätä on kyllä todella vaikea syödä pois, koska tarraa huuleen niin kunnolla kiinni. En tiedä ootko koskaan kokeillu tällasia nestemäisiä punia? ;)

 • Elina

  Hei! Mua kiinnostaisi saada vinkkejä raskaiden silmäluomien meikkaamiseen. Raskaat silmäluomet monesti korostuvat entisestään, jos ei osaa kiinnittää oikeisiin asioihin huomiota.

  • Miia Ezen

   Heippa Elina! Tää video on sitten juuri sua varten. 😊 Näin meikkaan, jos asiakkaalla raskaat silmäluomet. Pitää ehkä vielä hankkia tähän meikkiin malli niin helpompi kertoa miten meikki tehdään.

 • Hansu

  Hei, sopiiko nämä värit ruskeasilmäiselle? Entä poskipuna?

 • Kameleontti

  Hei Miia!
  Olisko mahdollista saada postausta siitä miten voi valita itselleen parhaiten sopivat värit meikkeihin/hiuksiin?
  Itse koen olevani ihan sekasikiö enkä osaa arvioida olenko tumma/vaalea/kylmä/lämmin.
  Ihan tuskaista valita meikkejä kun iho on vaalea ja punoittava, silmät vihertävän ruskeat ja hiukset maantienharmaat. Ja jotta ei menis liian helpoksi niin heitetään sekaan vielä punapigmentti pisamien ja yksittäisten kullan sävyisten hiusten muodossa 😂
  Kampaajakin sanoi että oot kyllä vähän kaikkea,
  APUA !

  • Miia Ezen

   Heippa Kameleontti! Hei loistava idea. Ja hei ei sun tilanne niin surkea ole. <3 Melkein pitäisi nähdä sut, että osaisin sanoa. Onhan myös mahdollista, että olet ns. neutraali, että sulle sopii monet eri sävyt. Pääsääntöisestihän punakoille vaaleille sopii kylmät sävyt ja oliivi-ihoisille taas oranssiin taittavat lämpimät sävyt. Pitää miettiä tätä postausta..

 • Mehis

  Jälleen kerran ihana ja piristävä video sinulta . Näitä kyllä jaksaa aina katsoa ja odottaa. : ) ja näiden katsomisen jälkeen tekee mieli aina meikkaamaan ja kokeilemaan erilaisia meikkijuttuja ja tuotteita.. : ) rahapussi siinä aina vain vähän kevenee… :D

  • Miia Ezen

   Heippa Mehis! Oih.. onpa kiva kuulla! <3 No mutta jos hankkii kunnon meikkejä niin ne kestää onneksi monien kokeilujen läpi. :)

 • Ilona

  Moikka! Milanin meikkivoide sävyssä porcelain näköjään päässyt loppumaan :( toivottavasti niitä tulisi vielä saataville! Onko sävyissä porcelain ja light natural paljon eroa? Mietin niiden väliltä, oma iho on suomalaisen vaalea ja punoittaa herkästi.

  • Miia Ezen

   Heippa Ilona! Onhan noissa eroa ja voihan kökkö, jos on päässyt loppumaan. Lisää on varmasti tulossa. Videolla käytän porcelain sävyä silmien alla ja kasvon korkeimmissa kohdissa ja muualla light natural sävyä. Siinä huomaa, että onhan tuo porcelain todella vaalea. En voisi käyttää sitä koko naamalla. Videolla ne on myös rinnakkain. Sanoisinko, että aika harvalle voi käyttää pelkästää tuota porcelainea. Vaikea tietenkin sanoa, kun en tiedä kuinka vaalea olet.

 • Sonja K

  Moi Miia! Ihana video! <3

  Hyviä vinkkejä taas kerran! :) En oo pitkään aikaan ehtinyt kommentoida, mutta nyt oli pakko, koska nää pitkät videot on mun lemppareita! Piristävää katseltavaa! :) Tiedän että vie aikaa kuvata ja editoida näitä, mutta hyvää kannattaa odottaa, eiks se niin mene! ;)

  Ja vinkki, mitä on ihan pakko kokeilla: nimittäin toi aiemmissa kommenteissa mainittu huulien kuoriminen!! Mulla myös paha huulien rohtumisongelma… Itsellä tosin jotkut nestemäiset punat on super (esim. Nyx, Sephora) mutta toiset taas kuivattaa todella paljon (Isadora, Lorealin metallinen liquid lipstick). Ilmeisesti yksilöllistä mikä kuivattaa ja mikä ei! :D

 • Pauliina

  Moikka Miia! Minäkin kärkyn Milanin meikkivoiteen perään, mutta se on loppunu. Onko sinulla tiedossa, että onko sitä tulossa lisää vielä tämän black friday-alejen aikana vai vasta myöhemmin? Pohdin, että laitanko tilauksen menemään ilman tuota meikkivoidetta… vai uskallankohan jäädä vielä odottelemaan?
  Tykkäsin tästä videosta paljon! :)

  • Miia Ezen

   Heippa Pauliina! Mä en tiedä kerkiääkö sitä tälle viikolle. :( Mutta onneks se on kyllä ihan ok hintanen normihintaisenakin, niin ehkä raaskit sen myöhemmin ostaa. :) Kiva, kun tykkäsit videosta.

 • Sini

  Heippa! Pakko tulla ekaa kertaa nyt kommentoimaan monivuotisena lukijana. Luen paljon kosmetiikkablogeja mutta tää sun on aivan vailla vertaa. Pidän sun rehellisestä ja avoimesta tyylistä etkä oikeasti mainosta huonoja tuotteita. Kokeilin tämän videon avulla meikkiä eilisiin pikkujouluihin ja en oo ikinä saanut niin hyvää meikkiä aikaiseksi! Olin aivan onnessani kun sitä vielä erikseen kehuttiin! Oot ihan paras, lisää tutoriaaleja kehiin! 😍

  • Miia Ezen

   Heippa Sini! 😍 Ei vitsit miten iiihana kuulla! Kiitos! Et tiedäkään kuinka ihania tällaset kommentit on. Välillä kun sitä jännittää, että tuleeko joku inhottava kommentti, kun tulee näitä moderoimaan. Sitten kun vastassa onkin tällainen! ❤ Tutoriaaleja on joo tulossa lisää. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>