Paras edullinen meikkivoide x2

Sen täydellisen meikkivoiteen metsästys on sellainen suunnistusmatka, joka ei lopu koskaan. Omista suosikeistani olenkin jo puhunut mm. TÄSSÄ postauksessa, jossa kerroin meikkivoiteesta pintakuivalle iholle. Vain yksi suosikeistani yltää tuonne alle 20 euron kategoriaan, joten halusin kirjoittaa erikseen vähän edullisemmista meikkivoiteista.

Jos alle kympin meikkivoiteet kiinnostaa, niin lukaiskaa TÄÄLTÄ vanha Elle-lehden juttuni. Se oli muuten ensimmäinen juttu, jonka olen ikinä printtiin kirjoittanut.

Heleää pysyvyyttä

Blogini kasvun myötä olen vasta pikkuhiljaa saanut Lumenen tuotteita testiin. Olenkin siis ollut täysin pimennossa tästä suomalaisesta huippubrändistä. Nyt sain muutaman erilaisen meikkivoiteen heiltä testiin ja kuvassa näkyvä Blur Foundation* oli mielestäni ehdottomasti paras. Natural glow oli myös kaunis ja heleä, mutta tällainen punakka iho tarvitsee kuitenkin hieman enemmän peittävyyttä. Blur Foundation onkin peittävyydeltään “medium”. Se tekee ihosta samettisen ja olo on kuin iholla ei olisi meikkivoidetta ollenkaan. Pysyvyyskin on loistoluokkaa. Voisin sanoa, että aivan ammattilaistason meikkivoide ja hintakin vajaa 20 euroa. Vaikka pienenä miinuksena se tuntuu tarttuvan hieman ihon kuiviin kohtiin.

Mattaa peittävyyttä

Rehellisesti sanottuna olen aina jostain kumman syystä kiertänyt Isadoran meikkivoiteet kaukaa, vaikka heidän tuotteensa ovat niin huippuja. Varsinkin uudet yksittäiset luomivärit – niin laadukkaita. Nyt kuitenkin annoin mahdollisuuden tälle uudelle Natural Matt meikkivoiteelle ja yllätyin. Lopputulos on tosiaan mattainen ja veikkaan sen toimivan jopa ihan ok rasvaisella iholla. Oma otsani ei ainakaan alkanut kiiltelemään. Vain nenän pielistä se kuoriutui hieman pois päivän aikana, mutta itselläni kaikki meikkivoiteet tekevät näin n. 12 tunnin jälkeen. Mattameikkivoidefanien kannattaa siis suunnata katseensa Isadoraan. Tätä uutuutta saa muuten Sokoksista ympäri maan.

*Sisältää mainoslinkin. 

 • Jatta

  Lumenen Blur Foundation on paras! Ostin kerran jostain tarjouksesta kokeillakseni ja olikin aivan loistava. Luotto tuote jo parin vuoden ajan!

  • Miia Ezen

   Heippa Jatta! Joo pakko sanoa, että yllätyin kyllä itsekin. :)

 • Eve

  Lumenen Blur meikkivoide on kyllä hinta-laatu suhteelta tosi hyvä. Sävyvalikoimaakin lisätty. Itse joskus sekoitan tämän joukkoon aavistuksen Milanin meikkivoidetta ja hyvin toimii sekin. Tai pistän päälle paikoitellen Joe Blascon meikkivoidetta kohtiin mitkä vaatii enempi peittoa.

  • Miia Ezen

   Heippa Eve! Juuri näin.. hinta-laatusuhde on kyllä todella yllättävän hyvä. Hei muuten hyvä idea sekoittaa juuri noita ja veikkaan, että toi Milani vois tehdä siitä vähän “kosteamman” näköisen. :)

 • Pauliina

  Oletko huomannut saman kuin minä, sillä niin peittäviä ja hyviä kuin Milani ja Essencen camouflage ovatkaan,niin kumpikin hapettuu tosi ikävästi? Oletko testannut Catricen Hd-meikkivoidetta tai Max Factorin uutta Healthu Skin harmonya?

 • Vivian

  Lumenen Blur on ehdottomasti oma lemppari. Kiva kuulla myös ammattilaisen mielipide tuotteesta, kun aika ajoin sitä miettii että olisko jotain parempaa ehkä tarjolla. :)
  Ensi kesänä menee ehdottomasti hankintaan tuo Natural Glow! Ihanan heleä meikkivoide, joka ei kuitenkaan peitä rusketusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>