Smokey eye parissa minuutissa

Tämä bloggaaja on erikoistunut näihin helppoihin tutoriaaleihin ja vinkkeihin. Tällä kertaa vuorossa on helppo smokey eye parissa minuutissa. Aivan lähiaikoina on tulossa roppakaupalla lisää tutoriaaleja ja yksi niistä jopa minuutin mittaisen videon muodossa. Mutta nyt aloitetaan tällä – helppo, mutta näyttävä smokey eye.

1. Mitä tarvitset?

Hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain yhden luomivärin ja yhden siveltimen. Voit valita oman suosikkisävysi, mutta muista, että luomivärin tulee olla matta. Itse olin tehnyt jo meikkipohjan valmiiksi, mutta varsinkin tummempien luomivärisävyjen kanssa silmämeikki kannattaa tehdä ensin.

Itselläni on tässä käytössä Sigman E25 häivytyssivellin* ja Isadoran luomiväri sävyssä 42 Espresso*. Isadora on muuten juuri lanseerannut nämä uudet yksittäiset luomivärit eli jippii – nyt ei tarvitse enää ostaa koko palettia. Ensi viikon keskiviikkona (25.10.) olenkin tekemässä pikameikkejä Helsingin keskustan Sokoksella Isadoran pisteellä klo 12-19, joten nyt on mainio hetki päästä meikattavakseni. 

2. Lisää luomiväri

Painele luomiväri siveltimellä koko liikkuvalle luomelle. Älä laita sitä kuitenkaan aivan sisänurkkiin. Lisää luomiväriä niin, että se nousee hieman luomivaon yli.

3. Katso suoraan peiliin

Varmista, että luomiväriä näkyy juuri ja juuri luomivaon yläpuolella, kun katsot suoraan peiliin.

4. Häivytä

Häivytä luomiväri samalla siveltimellä. Siveltimellä ei enää tulisi olla tuotetta vaan häivytät ainoastaan reunat iholla jo olevan luomivärin avulla.

5. Vinkki

Kun häivytät, nosta kulmakarvat mahdollisimman ylös. Näin saat siistimpää jälkeä ja pääset jokaisen luomipuomun pohjalle asti.

6. Alaluomi

Lisää luomiväriä myös alaluomelle. Joko vain ulkoreunoille tai melkein sisänurkkiin asti.

7. Hohdepuuteri

Hohdepuuteri tuo valoa ja hyvän vastakohdan tummalle luomivärille. Laita sitä kulmaluulle ja silmien sisänurkkiin sormin tai pienellä siveltimellä. Pidä mielessä, että smokey eye näyttää tässä kohtaa vielä melko kamalalta, kun seuraavaa vaihetta ei ole vielä tehty. Käytin tässä Milanin Strobelight hohdepuuteria sävyssä 01 Afterglow*.

8. Rajaus ja ripset

Tällaiseen lookkiin suosittelen vahvemmat ja paksummat rajaukset. Myös ripsaria saa laittaa kunnolla tai lisätä ripsitupsuja/ripsirivit. Itsehän aina heitän silmille irtoripset. Tässä on käytössä omat juhlalempparini Battingtonin Harlow-ripset*.

Huuliin lisäsin Isadoran uutta nestemäistä huulipunaa sävyssä loving red*, joka ei siis ole superpysyvä, mutta uudemman trendin mukainen eli hohtava. Tällä viikolla blogiini on tulossa juttua superkestävistä nestemäisistä huulipunista. Niistä on paljon kyselty.

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *