Halloween-tutoriaali: Helppo verinen haava

Tässä on jatkoa edelliselle helpolle pelle-tutoriaalille ja lisätään siihen tämä karmaiseva auki revitty suu. Koitin taas miettiä, että mikä olisi mahdollisimman helppo, edullinen ja näyttävä. Tähän tarvitset vain kaksi hieman erikoisempaa juttua: tekoverta ja nestemäistä lateksia. Molemmat ostin Punanaamiosta ja taisivat maksaa vajaa kymmenen euroa puteli. Näistä riittää moneen Halloweeniin.

1. Nenäliinan palasia

Puolita nenäliina niin ohueksi, että kädessäsi on paperiakin ohuempi palanen. Revi siitä useampia kuvassa näkyviä palasia, joiden ei tarvitse olla samanlaisia. Haava kun ei koskaan ole symmetrinen.

2. Kiinnitä iholle

Kiinnitä yksi palanen iholle nestemäisellä lateksilla.

3. Lisää lateksia

Peitä koko palanen lateksiin ja jätä kuivumaan.

4. Lisää toinen kerros

Toista edelliset kohdat ja lisää toinen kerros nenäliinaa. Mitä useamman kerroksen teet, niin sitä paksummalta ja aidommalta revennyt iho näyttää. Lisäsin itse vain kaksi kerrosta, mutta suosittelen 3-4 kerrosta.

5. Anna kuivua

Mitä useamman kerroksen olet laittanut, niin luonnolisesti sitä kauemman aikaa kuivumiseen menee. On kuitenkin tärkeää odottaa, että lateksi on täysin kuivunut.

6. Leikkaa tai revi

Ja nyt sitten varovasti. En leikkaisi saksilla toisen iholle. Vain itselleni, koska tiedän mihin osun. Lateksin voi myös repiä auki ja saa hieman erilaisen efektin.

7. Mustaa kajaalia

Väritä haavan sisäosa mustalla kajaalilla.

8. Meikkivoidetta

Väritä ulko-osat ja kiellekkeiden sisäosat meikkivoiteella. Puuteroi kevyesti.

9. Huulipunaa

Maalaa haava huulipunalla. Maalaa myös hieman yli etteivät reunat näkyisi niin selkeästi. Kannattaa käyttää huulipunan eri sävyjä, jos niitä löytyy. Esim sininen tai violetti huulipunakin punaisen lisänä olisi hyvä, muttei pakollinen.

10. Lisää tekoveri

Itse ostin vähemmän valuvaa tekoverta, koska haluan, että se pysyy kasvoissa koko illan. Tämä Mehronin veri on siirappipohjaista ja maistuu siis makealle, jos sitä menee suuhun. Se on myös tummempaa verta ja näyttää tässä hahmossa paremmalta, koska haava ei ole täysin tuore ja siksi veri on vähän hyytyneempää.

P.S. Kuka uskaltautuu kokeilemaan? :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *