Tulevaisuuden kauneustrendit

Pienet kiharat

Väitän olevani melko hyvä ennustamaan erinäisiä trendejä ja nyt kokeilen tätä näin julkisesti. Katsotaan vaikka viiden vuoden päästä onko ennustukseni käynyt toteen. Loin myös lookin ennustamieni kauneustrendien mukaan. Ja nyt tarkoitan valtavirtatrendejä, kuten tämän hetken nude-huulet, insta-kulmat ja pillifarkut.

Säkkäräkiharat

Kiharat

Permiksen tulostahan on puhuttu jo pitkään, mutta vielä sitä ei ole näkynyt. Itse ottaisin permiksen samoin tein, jos vaan hiukseni eivät olisi niin puhki blondattu. Veikkaan, että oikein kunnon säkkärätukka on tulossa piankin muotiin. Nämä omat kiharani on tehty BaByliss Easy Wave laineraudalla*. Kiharoiden tekeminen on superhelppoa, koska se onnistui jopa TÄSSÄ tyttöjeniltavideossa. Suosittelen kaveriksi L’orealin Pli -lämpösuojaa* ja ihan mitä vain kevyttä hiuslakkaa.

Iho

Kuulas iho tulee olemaan tärkeä osa kauneutta myös tulevaisuudessa. Ei mene kauan, kun lähes tulkoon jokainen suomalainen tietää edes yhden korealaisen kosmetiikkamerkin. Ne ovat nimittäin aivan uskomattoman hyvälaatuista tavaraa eikä hintakaan ole niitä pilannut. Voitte tutustua jo hieman näihin uudenlaisiin tuotteisiin postauksessani, jossa kerroin mistä ostaa korealaista kosmetiikkaa Suomessa.

Kulmakarvat

Insta-kulmat eli tarkkaan rajatut ja sisänurkista häivytetyt kulmat ovat olleet jo hetken pinnalla. Meikissä on kuitenkin liikuttu kokoajan luonnollisempaan suuntaan ja uskoisin, että kulmakarvat ovat se ensimmäinen asia, jossa luonnollisuus alkaa näkyä. Ainakin sellaisilla, joilla kulmakarvoja on entuudestaan omasta takaa. Kulmakarvat pysyvät edelleen huoliteltuina, mutta yksittäiset karvat näkyvät paremmin ja kulmakarvojen loppuosa on hieman karvaisempi. Kuvani toivottavasti selittää asian paremmin. Itsellänihän ei ole tuuheita kulmakarvoja ja nämä on täysin feikattu Anastasia Beverly Hillsin Brow Pomadella. Voihan olla, että me karvattomammat aletaan myös piirtelemään näitä yksittäisiä karvoja.

Huulet

Nude-huulet saavat vihdoin väistyä! Valtavirta alkaa suosia raikkaita ja räikeitä värejä. Tämähän tietenkin kielii fiiliksiä 80-luvun meikistä yhdessä saman vuosikymmenen kikkaroiden kanssa.

Mitäs veikkaatte, että olenko oikeassa? Onko teillä kenties omia ennustuksia?

P.S. Käytin huulissani BH cosmeticsin huulipunapalettia, mutta aivan sama sävy ja paljon paremmin pysyvä huulipuna löytyy the Balmilta sävyssä Chivalrous*.

*Sisältää mainoslinkin.

 • Minna

  Itse katson korealaisia TV-sarjoja, joista voi päätellä mitä kahden vuoden päästä myydään Suomessa. Nykyään trendit toki tulee hieman nopeampaa somen takia. Kosmetiikkani on jo Koreasta haettua, vaatteet eivät harmikseni ole samaa kokoa. Pidän erityisesti korealaisten värikkäistä ja huulilla hyvin pysyvistä liptinteistä.

  • Miia Ezen

   Ooh! Hei kerrohan mistä katsot korealaisia TV-sarjoja. Kiinnostaa! 😍

   • Minna

    Viki.com myös sovelluksena on niistä virallisimmista ja luotettavimmista päistä…fanit jopa tekstittäneet suomeksi. Muut epäviralliset linkit netissä vaihtuvat liian useasti ja sivuja suljetaan. Olen kuullut, että Netflixissäkin olisi jotakin. Korealaisdraamat ovat jo maailmanlaajuinen ilmiö kaikenikäisten kesken, että ainakin Turkissa ja muualla niitä on esitetty peräti TV-kanavilla. Sarjohen aiheet ovat kuten USA:ssakin eli rikoksista, perhe- ja high school sarjoihin.

    • Miia Ezen

     Kiitos! <3 Alan tutustumaan näihin. :D

 • Eve

  Mitä huulipunaa käytit meikissäsi? Ihana sävy!

  • Miia Ezen

   Oi kiitos! Se on itseasiassa BH cosmeticsin huulipuna paletista, mutta lisään tohon postaukseen punan, joka on ihan täysin saman sävynen ja vielä pysyy miljoonakertaa paremmin. <3

 • Pike

  Kyllä täällä maalla tehdään kiharoita jo nuorillekin, et tulossa ovat ja kovaa. Kivaa! 😀 Kiharoiden uudelleen tulosta ollaan puhuttu jo viimeiset kymmenen vuotta ja kyllä tässä usko alkoi olla jo koetuksella, mut selkeä muutos on tullut.
  Blogiasi on tosi kiva seurata, kiitos!

 • Jonna

  Moi! Noi teidän huppelivideot oli loistavia!!! :D Kiitos hyvistä nauruista ja ilon tuomisesta harmaaseen arkeen! :) Mulla olis tutorial-toive… Joku halloween-glitteröveri-meikki! Kaipaisin inspiraatiota mun säihkyvään unicorn-lookiin, ja sun tutorialit/videot on niin selkeitä, että jopa tällainen onneton meikkaaja saa niistä hyödyllisiä oppeja :)

 • Aino

  Moikka Miia!

  Olin menossa ostamaan suosituksestasi tuota korealaista BB-voidetta nettikaupasta. Huomasin kuitenkin, että purkissa lukee teksti “whitening”. Oletko huomannut tuotteen vaalentavan ihoa tai vaikuttavan jotenkin? Olin muutama vuosi sitten Aasiassa vaihdossa, ja siellä paikalliset kertoivat, että kosmetiikkatuotteissa “whitening” teksti vastaa vähän kuin meidän itseruskettavaa, sillä siellä he tavoittelevat mieluummin vaaleaa kuin päivettynyttä ihoa.
  En siksi vielä uskaltanut ostaa tuotetta, koska en halua tätä kalpeaa naamaa enää entisestään valkoisemmaksi :D Eli siis osaatko sanoa vaikuttaako se oikeasti vaalentavasti ihoon vai mitä virkaa tuolla “whitening” tekstillä oikeen on?

  Ihana blogi sinulla, mukavaa syksyä Miia!

  • Miia Ezen

   Heippa Aino! 😊 Ymmärrän huolesi, koska luulin ennen samaa. 😄 Whitening tarkoittaa aasialaisessa kosmetiikassa samaa kuin länsimaissa brightening. Tarkistin asian aikanaan eleveniltä, joka myy paljon aasialaista kosmetiikkaa. Olen käyttänyt näitä jo pitkään ja ihan saman värinen iho mulla on edelleen. 😊 Hyvä kun kysyit.

 • Eve

  Hei! Onko sinulla kokemusta The Balmin huultenrajauskynistä?

  • Miia Ezen

   Heippa Eve! Ei ikävä kyllä ole, mutta Milanin on ainakin todella hyviä. 😊

 • Johanna

  Hei!

  Ostin Urban Decayn All Nighter -meikkivoiteen. Ennen ostoa sain siitä näytteen pieneen purkkiin. Nyt näytteen loppuessa siirryin käyttämään tuotetta sen omasta purkista. Näyte oli kuitenkin huomattavasti löysempää kuin meikkivoide omasta pakkauksesta. Ravistin pulloa ohjeen mukaan, mutta silti voide on erittäin jämäkkää.

  Minulla on akneiho ja ihastuin meikkivoiteen peittävyyteen. Kuitenkaan nyt meikatessa en saa tuotetta levittymään tasaisesti iholle, eikä se juurikaan peitä. Yritin levittää voiteen kämmenen kautta, mutta se ehtii kuivumaan käteeni kiinni ja mitään levitettävää ei juurikaan jää. Käytän Beautyblenderiä levitykseen, mutta suoraan sieneen annostelemalla suurin osa imeytyy vain siihen. Näytepurkista otettaessa oli helppoa kun sain sormenpäällä otettua voidetta ja paineltua sen ensin täpliksi kasvoilleni.

  Mikä auttaisi meikkivoiteen levittämisessä?

  • Miia Ezen

   Heippa Johanna! :) Onkohan sitä meikkivoidetta ravistettu ennen kuin sait siitä testerin? En keksi muuta syytä miksi olisi erilaista. Itselläni ei ole kokemusta UD:n meikkivoiteista, mutta levitän yleensäkin kaikki meikkivoiteet littanalla siveltimellä. Beauty Blender ja muut sienet kun imevät tuotetta niin paljon itseensä. Kannattaa kysyä UD:n myyjältä vinkkiä juuri tähän meikkivoiteeseen. :)

 • Kati

  Tää oli ihana! Niin meikki mun makuun 😍 En tiedä olenko aikaani edellä (vai jäljessä 😂), mutta mua viehättää tosi paljon raikkaat värit. En ole oikein koskaan päädyt mukaan nudetrendiin 😊 Tämmöisestä kirkkaiden/heleiden värien meikistä olisi mahtava saa joskus tutorial, kun monet sellaiset on sit ihan överit show yms tyylisiä.
  Sun blogi on aivan mahtava ja monia tuotteita ostanut suosituksesta! Näin itse melkein 40-v, tykkään että olet upea aikuinen nainen (ja toki sopivan villi) ja vinkkisi sopivat monen ikäisille. Itseäni turhauttaa “teinivideot” esim. yhden totuuden baking-vinkkeineen. Tykkään sun ammattimaisesta lähestymistavasta 😊

  Mun toivelistalla (tämän ihanan heleän meikkitutoriaalin lisäksi) olisi aktiivisena liikujana 1) miten parhaiten saada meikki pysymään hikoilessa? (harrastan paritanssia) 2) ammattilaisen vinkit miten tarpeen tullen korjailla meikkiä päivän aikana esim. kun on viilettänyt pyöräilykypärän kanssa ja jäljet otsassa tai silmälasit/aurinkolasit on kuluttaneet nenältä meikkipohjaa pois ja sitä haluaisi fixata 😂

  Innostipas tämä ihana kasarilook, mut kommentoimaan ekaa kertaa ja heti pitkästi 😊

  Ps. Toi lainerauta vai mikäs sen nimi nykyään on, on myös kiinnostavan oloinen

  • Miia Ezen

   Heippa Kati! :) Ihanaa, kun tulit kommentoimaan ja kiitokset ylitsevuotavista kehuista! <3 Tuohon ykköskohtaan oikeastaan toimii todella hyvin tuo edellinen postaus: https://www.idealista.fi/miikkulaisen/2017/09/25/miten-saat-pysyvan-meikkipohjan/ Lisäksi on ehdottoman tärkeä käyttää silmämeikkiin pohjustusvoidetta. Ja tuosta kakkoskohdasta en olekaan kirjoittanut mitään, joten lisään sen listalle. Kiitos! :)

   • Kati

    Kiitos 😊 miten multa olikin toi edellinen kirjoitus mennyt ohi. Nyt sit kokeilemaan kiinnityssuihketta alle eikä päälle! Ja just UD:n concealer ja silmämeikin pohjustusvoidevinkit sun blogista on olleet pääroolissa, että olen saanut meikistä paremman näköistä ja pysyvämpää. Lisäksi kun vielä kesän matkalta tuli RCMA puuteri niin 👌🏼Mulle ei sovi talkkia sisältävät puuterit ja tää on niin hyvä! Ja sit sun tekniikkavinkeistä puhumattakaan 😊 Ihanaa syksyä, mä jään toiveissa odottelemaan lisää heleitä tulevaisuuden kasarilookeja 😍😂
    Ps. Oon joskus lukenut vinkin, että ammatticheerleaderit laittaa dödöä hiusrajaan ennen meikkiä hien valumista estämään. Tätä en vielä ole herkkäihoisena kokeillut 😂😂

    • Miia Ezen

     Heippa! RCMAssa on talkkia. 🙈 mutta kiva jos se on silti sopinu sulle. 😊 Oho.. aika raju tuo cheerleader-vinkki, mutta varmaan toimii.

     • Kati

      🙈😂 Voihan RCMA 😂 Ei kaikkea voi huomata. En siis ole onneksi allerginen, mutta kaikki lähes kaikki kokeilemani puuterit aina kuivattaa. No tämä siis vähiten ja koostumus on niin hienojakoinen 😊

     • Miia Ezen

      Joo mulla sama että moni kuivattaa. 😊 En sitten tiedä mikä ainesosa se on. 🤔

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>