Tulevaisuuden kauneustrendit

Pienet kiharat

Väitän olevani melko hyvä ennustamaan erinäisiä trendejä ja nyt kokeilen tätä näin julkisesti. Katsotaan vaikka viiden vuoden päästä onko ennustukseni käynyt toteen. Loin myös lookin ennustamieni kauneustrendien mukaan. Ja nyt tarkoitan valtavirtatrendejä, kuten tämän hetken nude-huulet, insta-kulmat ja pillifarkut.

Säkkäräkiharat

Kiharat

Permiksen tulostahan on puhuttu jo pitkään, mutta vielä sitä ei ole näkynyt. Itse ottaisin permiksen samoin tein, jos vaan hiukseni eivät olisi niin puhki blondattu. Veikkaan, että oikein kunnon säkkärätukka on tulossa piankin muotiin. Nämä omat kiharani on tehty BaByliss Easy Wave laineraudalla*. Kiharoiden tekeminen on superhelppoa, koska se onnistui jopa TÄSSÄ tyttöjeniltavideossa. Suosittelen kaveriksi L’orealin Pli -lämpösuojaa* ja ihan mitä vain kevyttä hiuslakkaa.

Iho

Kuulas iho tulee olemaan tärkeä osa kauneutta myös tulevaisuudessa. Ei mene kauan, kun lähes tulkoon jokainen suomalainen tietää edes yhden korealaisen kosmetiikkamerkin. Ne ovat nimittäin aivan uskomattoman hyvälaatuista tavaraa eikä hintakaan ole niitä pilannut. Voitte tutustua jo hieman näihin uudenlaisiin tuotteisiin postauksessani, jossa kerroin mistä ostaa korealaista kosmetiikkaa Suomessa.

Kulmakarvat

Insta-kulmat eli tarkkaan rajatut ja sisänurkista häivytetyt kulmat ovat olleet jo hetken pinnalla. Meikissä on kuitenkin liikuttu kokoajan luonnollisempaan suuntaan ja uskoisin, että kulmakarvat ovat se ensimmäinen asia, jossa luonnollisuus alkaa näkyä. Ainakin sellaisilla, joilla kulmakarvoja on entuudestaan omasta takaa. Kulmakarvat pysyvät edelleen huoliteltuina, mutta yksittäiset karvat näkyvät paremmin ja kulmakarvojen loppuosa on hieman karvaisempi. Kuvani toivottavasti selittää asian paremmin. Itsellänihän ei ole tuuheita kulmakarvoja ja nämä on täysin feikattu Anastasia Beverly Hillsin Brow Pomadella. Voihan olla, että me karvattomammat aletaan myös piirtelemään näitä yksittäisiä karvoja.

Huulet

Nude-huulet saavat vihdoin väistyä! Valtavirta alkaa suosia raikkaita ja räikeitä värejä. Tämähän tietenkin kielii fiiliksiä 80-luvun meikistä yhdessä saman vuosikymmenen kikkaroiden kanssa.

Mitäs veikkaatte, että olenko oikeassa? Onko teillä kenties omia ennustuksia?

P.S. Käytin huulissani BH cosmeticsin huulipunapalettia, mutta aivan sama sävy ja paljon paremmin pysyvä huulipuna löytyy the Balmilta sävyssä Chivalrous*.

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *