Syksyn meikkiuutuudet

Tämä on ensimmäinen syksy, kun olen saanut kasapäin kutsuja eri lanseeraustilaisuuksiin. Niin kuin missä tahansa työssä, on bloggaajankin työssä verkostoituminen tärkeää. Tämän vuoksi eri tilaisuuksissa näyttäytyminen on tärkeää. Olen tavannut niin ihania ihmisiä ja varmasti tapaan vielä paljon enemmän, koska tämän ammattibloggaajan ura on vasta niin alussa. Yksi mielenkiintoisimmista tilaisuuksista oli Maybellinen tapahtuma, jossa lenseerattiin läjäpäin mielenkiintoisia tuotteita ja pääsin heti niitä testailemaan New Yorkista asti tulleen meikkitaiteilijan opastuksella. Hän on meikannut jopa Mariah Carreyta ja Gigi Hadidia. WAU!

Yksi asia minulla on kuitenkin aina mielessä ja se asia on TE ihanat lukijani. Poimin tilaisuuksista parhaat vinkit ja tietenkin parhaat tuotteet ja kerron niistä teille. Teen vielä toisen postauksen aiheesta ’syksyn ihonhoitouutuudet’, jossa on muutama aivan yliveto tuote. Nyt kuitenkin meikkiuutuuksiin ja nämä ovat siis niitä omia suosikkejani.

Peitevoide

Tässä on kuulkaas sellainen peitevoide Maybellinella, että oksat pois. Peitevoiteenhan pitää aina olla hiukkasen vaaleampi kuin oma ihon väri (ellet peitä sillä finnejä) ja näistä vaalein sävy on oikeasti todella vaalea ja sopii monelle kaltaiselleni ”haamulle”. Peittävyys on loistava ja sen lisäksi peitevoide ei kuivata silmänalusia. Uskaltaisinko jopa sanoa, että ammattitasoa!

Meikinpohjustusvoide

Jos et halua maksaa maltaita meikinpohjustusvoiteesta, mutta haluat sellaista kokeilla, niin ei muuta kun marssia kohti lähimpää Tokmannia ja Essencen osastoa. Oma lemppari markettipuolelta on Isadoran pohjustusvoide ja tämä Essencen Fresh & Fit Awake Primer on hyvin samankaltainen. Kevyt koostumus, ei liian silikoninen ja ihosta tulee kosteutetun näköinen.

Huulilakka

Tästä ihanasta nudesävystä puhuinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Myös bloggaajakollegani Erika teki ihanan postauksen kaikista näistä Maybellinen Vivid Hot Laquer -punista ja otti vielä kuvat niistä jokaisesta, kun ne koristivat hänen huuliaan. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Oma lempparisävyni on Tease.

Kulmaväri

Vahamaisten kulmavärien ystävät ohoi! Jos et halua enää ostaa tai mahdollisesti testata kalliimpaa Anastasia Beverly Hillsin kulmaväriä, niin nyt voit testata edullisempaa tuotetta L’orealilta. Paradise Pomaden* sävyt ovat loistavia ja tietenkin kylmään taittavia. Oma suosikkisävyni on Brunette, jolla saa tehtyä juuri niin intensiivistä tai vaihtoehtoisesti vaaleaa kuin haluaa. Koostumus on hieman kuivahko, mutta tämä väri pysyy kasvoilla takuuvarmasti kokopäivän. Ihan loistava uutuus, kun mukana tulee jopa sivellin.

Kuultoa ja raikkautta

Make Up Store kehitellyt niin ihanan korostuspaletin, joka on tulossa kauppoihin myöhemmin syksyllä. Mukana on yksi matta vaalea, jolla voi tuoda valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin (Tarkemmat ohjeet TÄSSÄ). Paletin vaaleanpunaiseen taittava hohdepuuteri sopii loistavasti meille vaaleille ja näyttää upealta poskipäillä, kulmaluulla ja amorin kaarella. Kurkkaa ohjeet korostuspuuterin lisäämiseen TÄSTÄ. Kolmantena sävynä on hieman glitterinen korostuspuuteri, joka sopii loistavasti juhliin toisen hohdepuuterin seuraksi.

Ihastuin myös saman merkin poskipunaan sävyssä ginger*, joka on sävyltään oranssinen. En olisi ikinä poiminut tätä poskipunaa kaupassa, mutta sävy tuo kalpeille kasvoille ihanaa lämpöä. Make Up Storen poskipunat ja luomivärit ovat muuten aivan superpigmenttisiä ja olen jäänyt niihin aivan koukkuun.

Onko teillä joitain uusia meikki-ihastuksia tämän syksyn uutuuksista? Tai oletteko kenties löytäneet suosikkeja vanhoista tutuista?

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *