Syksyn meikkiuutuudet

Tämä on ensimmäinen syksy, kun olen saanut kasapäin kutsuja eri lanseeraustilaisuuksiin. Niin kuin missä tahansa työssä, on bloggaajankin työssä verkostoituminen tärkeää. Tämän vuoksi eri tilaisuuksissa näyttäytyminen on tärkeää. Olen tavannut niin ihania ihmisiä ja varmasti tapaan vielä paljon enemmän, koska tämän ammattibloggaajan ura on vasta niin alussa. Yksi mielenkiintoisimmista tilaisuuksista oli Maybellinen tapahtuma, jossa lenseerattiin läjäpäin mielenkiintoisia tuotteita ja pääsin heti niitä testailemaan New Yorkista asti tulleen meikkitaiteilijan opastuksella. Hän on meikannut jopa Mariah Carreyta ja Gigi Hadidia. WAU!

Yksi asia minulla on kuitenkin aina mielessä ja se asia on TE ihanat lukijani. Poimin tilaisuuksista parhaat vinkit ja tietenkin parhaat tuotteet ja kerron niistä teille. Teen vielä toisen postauksen aiheesta ‘syksyn ihonhoitouutuudet’, jossa on muutama aivan yliveto tuote. Nyt kuitenkin meikkiuutuuksiin ja nämä ovat siis niitä omia suosikkejani.

Peitevoide

Tässä on kuulkaas sellainen peitevoide Maybellinella, että oksat pois. Peitevoiteenhan pitää aina olla hiukkasen vaaleampi kuin oma ihon väri (ellet peitä sillä finnejä) ja näistä vaalein sävy on oikeasti todella vaalea ja sopii monelle kaltaiselleni “haamulle”. Peittävyys on loistava ja sen lisäksi peitevoide ei kuivata silmänalusia. Uskaltaisinko jopa sanoa, että ammattitasoa!

Meikinpohjustusvoide

Jos et halua maksaa maltaita meikinpohjustusvoiteesta, mutta haluat sellaista kokeilla, niin ei muuta kun marssia kohti lähimpää Tokmannia ja Essencen osastoa. Oma lemppari markettipuolelta on Isadoran pohjustusvoide ja tämä Essencen Fresh & Fit Awake Primer on hyvin samankaltainen. Kevyt koostumus, ei liian silikoninen ja ihosta tulee kosteutetun näköinen.

Huulilakka

Tästä ihanasta nudesävystä puhuinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Myös bloggaajakollegani Erika teki ihanan postauksen kaikista näistä Maybellinen Vivid Hot Laquer -punista ja otti vielä kuvat niistä jokaisesta, kun ne koristivat hänen huuliaan. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Oma lempparisävyni on Tease.

Kulmaväri

Vahamaisten kulmavärien ystävät ohoi! Jos et halua enää ostaa tai mahdollisesti testata kalliimpaa Anastasia Beverly Hillsin kulmaväriä, niin nyt voit testata edullisempaa tuotetta L’orealilta. Paradise Pomaden* sävyt ovat loistavia ja tietenkin kylmään taittavia. Oma suosikkisävyni on Brunette, jolla saa tehtyä juuri niin intensiivistä tai vaihtoehtoisesti vaaleaa kuin haluaa. Koostumus on hieman kuivahko, mutta tämä väri pysyy kasvoilla takuuvarmasti kokopäivän. Ihan loistava uutuus, kun mukana tulee jopa sivellin.

Kuultoa ja raikkautta

Make Up Store kehitellyt niin ihanan korostuspaletin, joka on tulossa kauppoihin myöhemmin syksyllä. Mukana on yksi matta vaalea, jolla voi tuoda valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin (Tarkemmat ohjeet TÄSSÄ). Paletin vaaleanpunaiseen taittava hohdepuuteri sopii loistavasti meille vaaleille ja näyttää upealta poskipäillä, kulmaluulla ja amorin kaarella. Kurkkaa ohjeet korostuspuuterin lisäämiseen TÄSTÄ. Kolmantena sävynä on hieman glitterinen korostuspuuteri, joka sopii loistavasti juhliin toisen hohdepuuterin seuraksi.

Ihastuin myös saman merkin poskipunaan sävyssä ginger*, joka on sävyltään oranssinen. En olisi ikinä poiminut tätä poskipunaa kaupassa, mutta sävy tuo kalpeille kasvoille ihanaa lämpöä. Make Up Storen poskipunat ja luomivärit ovat muuten aivan superpigmenttisiä ja olen jäänyt niihin aivan koukkuun.

Onko teillä joitain uusia meikki-ihastuksia tämän syksyn uutuuksista? Tai oletteko kenties löytäneet suosikkeja vanhoista tutuista?

*Sisältää mainoslinkin. 

 • Miiu

  Tuo Tease näyttää ihan omalta sävyltä. Olen käynyt jo kaupoissa kyttäämässä mutta ei ole vielä näkynyt. Olisiko sinulla tarkempaa tietoa koska ilmestyy kauppoihin tuo huulilakka?

  • Miia Ezen

   Hei Pretty.fi:stä ainakin noita jo saa. :) Kivijalkakaupoista en tiedä. :(

 • Idsu / Huulipunamania-blogi

  Harmi kun en oo yhyttänyt tuota Vivid Lacqueria vielä mistään kaupoista, se näyttää superkivalta!

  • Miia Ezen

   Joo en tiedä millon niitä nyt sitten tulee. Jänne, että lanseeraus oli jo, mutta tuotteet odotuttaa. Tuohon edelliseen kommenttiin laitoinkin, että ainakin pretty.fi:stä saa. :)

 • Maria / Maria Glow -blogi

  Verkostoituminen on tosiaan bloggauksessa tärkeää ja harmittaa aina ihan mielettömästi, kun jää upeita lanseeraustilaisuuksia välistä, koska välimatka on niin pitkä. :/ Samalla näkee bloggaajakollegoita aivan liian harvoin.

  Noi Maybellinen huulilakat vaikuttaa tosi upeilta! :) Täytyykin tutustua niihin tarkemmin.

  • Miia Ezen

   Heippa Maria! Ai sä asut niin kaukana. :( Joo, on kyllä harmi.

 • Markit

  Moikka; Nyt pistät vanhan pään pyörälle…Sanot olevasi ammattibloggaajan uran alussa ja edellisessä postauksessa mietit bloggausuraa, että mitenkä jatkuu, jos nyt oikein älysin. Hei, älä mieti. Bloggaa niin kauan kuin haluat/jaksat ja näet sen mielekkääksi. Jos lopetat, jään kaipaamaan, se on selvä. 😥😥😥😥😥😥
  Mutta se paras meikkivoide. Jos nyt saat vain yhden, niin onko se Make up Store vai Maybellin? Kerropa valintasi. Vai onko se käytön mukaan, ilta-, päivä-, kuvaus-, pysyvyysjuttu? En nyt vaihda Lancomen putelia, mutta sekin loppuu aikanaan.
  Mitenkä sitä aina haluaa uutta putelia…Olet syyllinen 😂😂! Kauan sitten totesin, että olet kallis nainen. 😄 Ja jotenkin olet minutkin saanut törsäämään, joskin hyvällä tavalla. Olin ihan tumpelonoviisi ennen blogiasi. En tiennyt yhtään mitään mistään! Olen niin paljon oppia saanut, että en voi olla kuin kiitollinen neuvoista. Älä hei mee mihkään!😄

  • Miia Ezen

   Heippa Markit! :) Niin.. olenhan blogannut jo pidempään mutta ammattilaisena vielä melko vähän aikaa.

   Kyllä se Make Up Storen on mun suosikki ja Milani siinä halvempana versiona. Tässä postauksessa siis tuo Maybellinen on peitevoide – ei meikkivoide. ;)

   En häviä mihinkään! :D Ja ihana kuulla, että oot saanu apua!

   • Markit

    Useampaan kertaan tämänkin jutun luin ja silti töppäsin. Pahoittelut 😥. Mut hyvä ettet hävii 😄

 • Niina

  Koska sun, Nellan ja Erikan video tulee. Viikon jo ootellu.. :D

  • Miia Ezen

   Hih! Niitä on tulossa itseasiassa 3!!! 🙈 Huomenna tulee eka!

 • Anne

  Ihana Miia, näin sut tänään Mokossa, mutta en ehtinyt tulla moikkaamaan. Olet kaunis livenäkin! Blogiasi olen seurannut kolmisen vuotta, hyvää jatkoa!

  • Miia Ezen

   Heippa Anne! Voi ei.. harmi, kun et ehtinyt. Ens kerralla sitten! Kiva, kun edelleen viihdyt täällä. <3

 • Ana

  Moi. Miten meikkaat sun kulmat? Ne on nimittäin TÄYDELLISET! Vai oletko jo tehnyt kulmakarvoista jonkun jutun? Itse olen ihan blondi ja kulmat ovat melkein valkoiset ja todella hennot, ettei niitä näy ollenkaan jos en niitä meikkaa. Sulla on just niin ihana sävy sekä malli sun kulmissa. Teetkö muuten meikkauksia “tavisasiakkaille” ja paljon sellainen maksaisi?

 • Nanna

  Käykö toi maybellinen peitevoide hyvin myös tummiin silmänalusiin? Vai mitä suosittelet siihen? :)

  • Miia Ezen

   Heippa Nanna! Joo kyllä käy hyvin. :) Vaikea tietenkin sano katsomatta, että tarvitseeko sulle jotain väriä korjaavaa tuotetta. Aika harvoin sellaista kuitenkaan tarvitsee.

   • Nanna

    Okei, pitää laittaa testiin! Tosin en tiiä oonko sellane vaikee tapaus ku ne on vähä niinku aina mustat, huonot geenit tai jotain. Eikä varmaa lapsen kans välillä valvotut yöt auta yhtään asiaa :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>