Täydellinen Nude-puna

Bloggaaja Linda Juholan lailla myös tämä nainen rakastui Maybellinen tapahtumassa heidän uuteen huulikiiltoonsa. En ole kovinkaan paljon viimeaikoina näin vaaleita nude-värejä käyttänyt, koska mieleeni tulee ihanan meikkaajaopettajani sanat ”maksamakkara huulet”. Nyt olen kuitenkin kävellyt maksamakkarat huulilla harva se päivä.

Tässä on muutama vinkki miten nude-huulet saa näyttämään täyteläisemmiltä eikä sen näköisiltä kuin ne olisi peitevoiteella piilotettu. Alla näet lähtötilanteen.

1. Tuplarajaus

Vaikka nude väri on tosi nude ja eroa omaan ihoon ei paljoa ole niin huulet on kuitenkin hyvä rajata. Huulet näyttävän näin kauniimmilta ja värikin pysyy kauemmin. Käytin rajausvärinä Isadoran perfect lipliner -huultenrajauskynää värissä 28 nude skin.

Tykkään myös rajata huulien rajat ulkopuolelta oman ihon sävyä vaaleammalla peitevoiteella. Huomaatteko eron alla olevissa kuvissa!? Ylähuuli sai selkeää nostetta. Käytän peitevoiteen levittämiseen viistosivellintä tai kuvassa näkyvää littanaa sivellintä, joka taitaa olla Cailapin.

2. Paras nude-puna

Tämä taitaa olla huulilakka ainakin nimen perusteella. En tiedä tarkalleen milloin nämä tulevat kauppoihin, mutta aivan pian tässä syksyn aikana. Tulen pian kertomaan myös muista tämän uuden sarjan omista lemppareista.

P.S. Nyt syksyllä on lanseerattu hyvinkin mielenkiintoisia uutuuksia ja niistä lisää seuraavalla viikolla. Monia niistä yhdistää kaunis ja terveen näköinen look. Veikkaankin, että jatkossa ihonhoito tulee olemaan suuremmassa roolissa, kuin esimerkiksi meikkipohja. Edelleen ollaan menossa etanavauhtia sinne luonnollisempaan suuntaan.

 • Heidi

  Sulla on niin upea iho! Mitä meikkivoidetta käytät että saat siitä noin kuulaan ja terveen näköisen? :)

 • Heli H

  Aivan upeat nudet huulet! Lindan instassa jo katsoinkin että aivan upea nude väri. Kiva että näkee myös toisilla huulilla. Odotan jo kovasti että tulee kauppoihin.

  Pakko lisätä loppuun, että pidän blogistasi paljon. Kirjoitat hyvin ja juttujasi on kiva lukea. Olen nyt viimeiset puoli vuotta seurannut sinua säännöllisesti. Eniten pidän kaikista videoistani; youtube, insta.. :)

 • IG

  IG. Se on IG.
  Insta sanaa käyttävät vain ikäihmiset, joille sanojen lyhentäminen on peruja 50-80 luvuilta.

  Saa toki jokainen olla siltä aikakaudelta miltä tahtoo, mutta olisi kohteliasta toisen blogissa käyttää 2017 vuoden ilmaisuja, varsinkin kun blogi keskittyy nykyaikaisiin asioihin.

  Insta-sanasta tunnistaa keski-ikäisen, joka on liittynyt IG:iin, mutta ei ole ihan perillä siitä mihin on liittynyt.

  Ei ole tarkoitus sorvata. IG on se lyhenne, mitä kannattaa käyttää.

  • Miia Ezen

   Heippa IG! :D Voi sua ihanaa.. Mun blogissa saa käyttää ihan mitä sanaa vain. <3 Täällä on kuitenkin niin paljon erilaisia lukijoita. Itseasiassa en ole itse kuullut, että insta olisi väärin. Voi olla myös, että ihmiset eripuolella Suomea sanovat erilailla. Mä taidan sitten olla keski-ikäinen, kun en tienny. Tai noh, pikkuhiljaahan se tuossa lähestyy. IG:tä ei muuten puhekielessä englanniksi ymmärtäisi kukaan mun ulkomaalanen kaveri. Esim. WESTRN biisin In2-biisissä puhutaan myös Instasta. On muuten yks mun lempparibiiseistä. ;)

   • Markit

    Hei; Tää oliki hauska kommentti. Mää oon 50- luvul syntyny, ikäihmine/keski-ikäne, eikä munst sillon lyhennetty sanoi. Nii, patsi tää Turun murre pätkästään. Mun tarvii sit ruveta käyttään sanakirjaa, et saan kommentin kirjotettua. Kyl mää kauhiast arvostan blogia ja kirjottajaa. Wikipedia anto kivoi versio IG-Ig:stä. Vast mää Insta-sananki opein. En kyl siel oo. Kohtelias koitan olla, ain yritän kirjottaa muuta ku murret, et Miia jotta selvää sais. Ja nii, en ol alkuperänen turkkulaine. Mist mää semmoset kaik 2017- luvun ilmasut ees löydän! 😄

    • Miia Ezen

     😂😂😂😂😂😂😂😂 en kestä!!!

     • Markit

      Olihan tämä positiivinen kestäminen… vai ajatus toivottomasta kommentoijasta? 😂
      En kestä minäkään aina!!!❤

  • Heli H

   Kiitos tästä IG. On kivaa oppia aina kaikkea uutta. :) Kyllä siitä silloin kuin itse liityin käytettiin sanaa insta, mutta näin ne asiat muuttuu. :) Eipä tuo minullakaan keski-ikä ole paljoakaan Miiaa kauempana. :D

  • Hani

   Itse olen 23-vuotias stadilainen gimma ja sanon kyllä insta! Mielestäni olen nuori aikuinen, en keski-ikäinen. Ja instaksi sanoo kaikki frenditkin. Älä tuu pilaamaan ihanaa blogia tollasilla kommenteilla. P.S. Pakko vielä mainita, että tätä blogia on ilo lukea myös siksi, että tässä todella harvoin näkee kirjoitus- tai kielioppivirheitä kuten valitettavan monissa muissa.

   • Miia Ezen

    Heippa Hani! :) Onpa todella kiva kuulla, että virheitä ei sen enempää näy. Yritän ainakin olla todella tarkka kieliopin kanssa, mutta oppimista mullakin vielä riittää. ;)

 • Idsu / Huulipunamania

  Voi veljet miten toopeja ihmisiä on olemassa jos pitää valittaa siitä että joku sanoo Insta. Toisaalta, jos se on huolenaiheista isoin niin ei suuria murheita oo!

  Tuo huulilakan sävy on IHANA. Toivottavasti tulevat pian myyntiin.

 • Taina

  Ostin tän viime viikolla sokoksen kutsu kauneuteen -päiviltä, eli on jo myynnissä :)
  Tosin toi sävy taitaa olla vähän liian vaalea mulle.

  • Miia Ezen

   Heippa Taina! Oi kiva kuulla, että jo myynnissä! No voi harmi.. :/ Niillähän on myös niitä hivenen tummempia nudeja, jos raaskit ostaa toisen. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee