Täydellinen Nude-puna

Bloggaaja Linda Juholan lailla myös tämä nainen rakastui Maybellinen tapahtumassa heidän uuteen huulikiiltoonsa. En ole kovinkaan paljon viimeaikoina näin vaaleita nude-värejä käyttänyt, koska mieleeni tulee ihanan meikkaajaopettajani sanat ”maksamakkara huulet”. Nyt olen kuitenkin kävellyt maksamakkarat huulilla harva se päivä.

Tässä on muutama vinkki miten nude-huulet saa näyttämään täyteläisemmiltä eikä sen näköisiltä kuin ne olisi peitevoiteella piilotettu. Alla näet lähtötilanteen.

1. Tuplarajaus

Vaikka nude väri on tosi nude ja eroa omaan ihoon ei paljoa ole niin huulet on kuitenkin hyvä rajata. Huulet näyttävän näin kauniimmilta ja värikin pysyy kauemmin. Käytin rajausvärinä Isadoran perfect lipliner -huultenrajauskynää värissä 28 nude skin.

Tykkään myös rajata huulien rajat ulkopuolelta oman ihon sävyä vaaleammalla peitevoiteella. Huomaatteko eron alla olevissa kuvissa!? Ylähuuli sai selkeää nostetta. Käytän peitevoiteen levittämiseen viistosivellintä tai kuvassa näkyvää littanaa sivellintä, joka taitaa olla Cailapin.

2. Paras nude-puna

Tämä taitaa olla huulilakka ainakin nimen perusteella. En tiedä tarkalleen milloin nämä tulevat kauppoihin, mutta aivan pian tässä syksyn aikana. Tulen pian kertomaan myös muista tämän uuden sarjan omista lemppareista.

P.S. Nyt syksyllä on lanseerattu hyvinkin mielenkiintoisia uutuuksia ja niistä lisää seuraavalla viikolla. Monia niistä yhdistää kaunis ja terveen näköinen look. Veikkaankin, että jatkossa ihonhoito tulee olemaan suuremmassa roolissa, kuin esimerkiksi meikkipohja. Edelleen ollaan menossa etanavauhtia sinne luonnollisempaan suuntaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *