Kuinka tehdä kissarajaukset

Heitän heti tähän alkuun pienen pettymyksen joillekin innokkaille rajausten piirtäjille. Jos luomivakosi laskee sivuilta liian alas ja kissarajaukseen tulee hassu ryppy, niin silloin tämä ei ole sinua varten. Omalla kohdallani asia on juuri näin, mutta onneksi sain silmäni sopiviin asentoihin tätä tutoriaalia varten. Myös aikuisten naisten ei kannata tehdä kissarajausta tai ainakin hyvin harvalle yli 50-vuotiaalle tämä sopii.

1. Alaripsiraja näyttää suuntaa

Jatka alaripsirajaasi viivalla saman suuntaisesti kohti kulmakarvasi loppua. Tässä on ensimmäinen viiva, joka piirretään kissarajauksessa. Itse tykkään piirtää tämän viivan silmää kohti, mutta moni piirtää sen silmäkulmasta kohti kulmakarvaa. Kokeile kummin päin toimii sinulle.

2. Yhdistele

Piirrä toinen viiva ulkonurkasta kohti yläluomea. Jatka viivaa aivan ripsirajan tuntumassa.

3. Täytä kolot

Täytä kolmiomainen kolonen. Lisää väriä tarvittaessa ripsirajan alle, jos näet siellä ihon väriä. Tee rajauksesta hieman paksumpi, jotta se sopii paremmin ulkoreunojen ”kissojen” kanssa.

Huomaat alla olevassa kuvassa, että rajausväriä pitää hieman laittaa ripsirajaan sekä rajausta paksuntaa ja terävöittää keskeltä.

Mikä rajausväri?

Itse suosin kaikissa rajauksissa ehdottomasti geelirajausta. oma suosikkini on Illamasquan geelirajaus, jonka kanssa on aivan äärettömän helppo työskennellä. Aivan loistava vaihtoehto marketista in Maybellinen geelirajaus*. Vaikka paketin mukana tulee pieni rajaussivellin, niin hommaa helpottaa todella paljon kunnon viistosivellin. Oma lempparini on Sigman E75* (kasvokuvissani sivellin on huomattavasti tätä isompi). Kajaaleita en käytä muuten kuin luomivärin pohjustajana. Nestemäisten kynien kanssa olen taas ihan sählä ja sitä on sitten koko naamassa, jos sellainen sattuu käteen.

P.S. Opin tämän eräältä meikkitaiteilijalta: Geelirajaus kuivuu helposti. Aina, kun käytät sitä, niin ota tavaksi laittaa se pöydälle ylösalaisin. Jos väännät rajausta pitkäänkin tai puteli unohtuu pöydälle, niin geeli pysyy parempana pidemmän aikaa.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *