Viihtyisä työhuone

Sieltä se pikkuhiljaa kaivautuu esiin – tämä mun oma ’Lady cave’ eli työhuoneeni. Vielä haluan hankkia kaiken maailman pientä härpäkettä, mutta nyt täällä alkaa jo hieman viihtyä. Suurin satsaus oli pöytäkone, joka maksoi ihan pirusti, mutta tiedän siitä olevan iloa vuosiksi eteenpäin. Kunnon tietokoneen ansioista olo on sellainen, että astuisin ihan oikeaan toimistoon.

Työvaatteina on aina jotain rentoa ja kotoisaa ellei kotiini ole tulossa asiakasta koemeikkiin. Sinänsä työni ei ole ainoastaan koneen äärellä kirjoittelua vaan siihen kuuluu myös keikat ympäri pääkaupunkiseutua. Keikat on se koko jutun suola. Nautin oikeasti paljon enemmän muiden meikkaamisesta, kuin oman naaman tuunaamisesta.

Suurinosa huonekaluista on hankittu Ikeasta. Läpinäkyvä tuoli on Etolasta, taulut Deseniosta, matto Askosta ja tasovalot Verkkokaupasta. Kirstu on pappani tekemä ja sen metalliosat kummisetäni käsialaa. Jotain pehmoista pitäisi hankkia, mutta mitä ja minne? Verhot on vähän hankala laittaa ja yksi seinä on pidettävä täysin paljaana kuvaamista varten. Ideoita otetaan siis vastaan. Lisäksi kertokaa ihmeessä, jos tiedätte mistä saa ostettua kaikkea söpöä sisustustavaraa.

 • Minna

  Hyvältä näyttää! Kodinlaitto on aina niin kivaa puuhaa, ainakin mun mielestä! Etenkin se fiilis, kun saa jonkun oivalluksen tai löytää täydellisen hankinnan! Mielelläni näkisin päivitetyn version (blogikirjoitus tai video) meikkien säilytyksestä 😃 T. Minna

  • Miia Ezen

   Heippa Minna! Joo itseasiassa mietin, että tuo pitäisi tehdä uudelleen. 😊 Hyvä kun muistutit ja kyllä – kodin laittaminen on ihanaa!

 • Lukija

  Jollyroom.fi löytyy lastenhuoneiden sisustukseen kaikkea ihanaa, mitä voi käyttää muuallakin. ;)

  • Miia Ezen

   Hih. Sieltä juuri tilasin yhden hauskan tyynyn. Ihania valoja siellä on kanssa. 😍

 • UllaL

  Hei! Mistä pyöreä istuintyyny on? Viihtyisän näköinen työtila sinulla. Kiitos kivasta blogista! :)

  • Miia Ezen

   Heippa UllaL! Tyyny on h&m:stä joskus pari vuotta sitten ostettu. Kiva, kun viihdyt täällä mun juttujen parissa. :)

 • Allu

  Hyväntuulen puodissa ja millan putiikissa on ainakin kaikkea ihanaa pientä! 😍

 • Olgamaria

  Hmm, mihin olet sen varsinaisen tietokoneen keskusyksikön piilottanut? Näyttö ja näppis on, mutta rumaa boksia en löydä mistään?

  • Miia Ezen

   Heippa! Macissa se keskusyksikkö on näytössä. 😉 I love it! 😍

 • Ilona Leiman

  Ihanan näköinen työhuone ja varmasti mukavaa, kun saa käyttää rentoja kotivaatteita työtä tehdessä. :)
  Haluaisin kysyä, että mistä tuo sinun hupparisi on hankittu? Entä se vaalea, jota näkee usein sinun instastoreissa. Ne ovat lämpöisen ja rennon näköiset. :)

  • Miia Ezen

   Oi kiitos Ilona! <3 Itseasiassa nuo molemmat hupparit on Abercrombie & Fitchistä jenkeistä, mutta niitä saa tilattua myös Suomeen ilman tulleja. Mulla on niin pitkät kädet ja kapeat hartiat, niin niillä on mulle sopivan kokoisia paitoja. Ne on todella lämpöisiä ja älyttömän hyvän laatuisia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee