Viihtyisä työhuone

Sieltä se pikkuhiljaa kaivautuu esiin – tämä mun oma ’Lady cave’ eli työhuoneeni. Vielä haluan hankkia kaiken maailman pientä härpäkettä, mutta nyt täällä alkaa jo hieman viihtyä. Suurin satsaus oli pöytäkone, joka maksoi ihan pirusti, mutta tiedän siitä olevan iloa vuosiksi eteenpäin. Kunnon tietokoneen ansioista olo on sellainen, että astuisin ihan oikeaan toimistoon.

Työvaatteina on aina jotain rentoa ja kotoisaa ellei kotiini ole tulossa asiakasta koemeikkiin. Sinänsä työni ei ole ainoastaan koneen äärellä kirjoittelua vaan siihen kuuluu myös keikat ympäri pääkaupunkiseutua. Keikat on se koko jutun suola. Nautin oikeasti paljon enemmän muiden meikkaamisesta, kuin oman naaman tuunaamisesta.

Suurinosa huonekaluista on hankittu Ikeasta. Läpinäkyvä tuoli on Etolasta, taulut Deseniosta, matto Askosta ja tasovalot Verkkokaupasta. Kirstu on pappani tekemä ja sen metalliosat kummisetäni käsialaa. Jotain pehmoista pitäisi hankkia, mutta mitä ja minne? Verhot on vähän hankala laittaa ja yksi seinä on pidettävä täysin paljaana kuvaamista varten. Ideoita otetaan siis vastaan. Lisäksi kertokaa ihmeessä, jos tiedätte mistä saa ostettua kaikkea söpöä sisustustavaraa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *