Miten feikata pidemmät ripset

Tällä kertaa kuvien toteutus ei ihan täysin toiminut toivomallani tavalla (noh, bloggaaja ei voi aina onnistua). Uskon kuitenkin, että ymmärrätte vinkkini. Itsehän kamppailen olemattomien ripsien kanssa ja se näkyy kuvissa – eihän noita ripsiä paljon ole. Ja nämä ovat vielä itselleni melko pitkät ripset, kun olen ottanut käyttöön Urodan seerumin, josta puhuin TÄSSÄ postauksessa. Tässä kuitenkin kaksi vinkkiä, jolla lisätä katseeseen intensiivisyyttä ja samalla hieman feikata, että ripset olisivat tuuheammat ja pidemmät. Periaatteessa tässä luodaan illuusio.

Kissarajaus

Tässä on ensimmäinen illuusio, jolla todella feikkaat pidemmät ripset ainakin sivuilta. Varsinkin, kun teet rajauksesta hieman utuisemman luomiväriä käyttäen. Ikävä kyllä kissarajaukset eivät kuitenkaan käy kaikille. Esimerkiksi itselläni luomivako tulee sen verran liian alas, että kissarajaus menee rumasti ryttyyn ja väkisinkin laskee liian alas. Jos sinulla on jo valmiiksi viirumaiset silmät tai olet saavuttanut aikuisen naisen iän, niin silloin kannattaa tätä rajausta välttää.

Paksumpi rajaus

Intensiivisyyttä katseeseen saa paksuntamalla rajausta. Näin myös luot illuusion tuuheammista ripsistä. Näissä kuvissa rajaus ei ole nyt erityisen paksu, mutta voit tehdä siitä varovasti paksumman.

Itsehän suosin päivittäisessä meikissä irtoripsiä ja feikkaan ihan oikeasti tuuheammat ja paksummat ripset. Jos et taida vielä irtoripsien kiinnitystä, niin voit kurkata helpon tutoriaalin viimeisimmästä videostani, jonka löydät TÄSTÄ.

P.S. Haluaisitteko muuten tutoriaalia kissarajauksiin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *