Korealaista kosmetiikkaa Suomessa?

Mikä ihmeen korealainen kosmetiikka? Vakilukijani ovat ehkä jo lukeneet päivittäisestä ihonhoidostani TÄSSÄ ja ovat sieltä huomanneet kuinka moni korealainen tuote on löytänyt tiensä kasvoilleni. Jaan tähän vinkkini parhaista tuotteista ja kaupoista, joista itse ostan korealaista kosmetiikkaa. Osa tuotteista on saatu kyseisistä kaupoista ja osan olen ostanut itse. Ikävä kyllä korealaista kosmetiikka ei ainakaan omien lähteideni mukaan saa vielä kivijalkakaupoista, mutta lupaan, että rakastut näihin. <3 Jos siis haluat samettisen pehmeän ihon, superlaadukkaat tuotteet, muttet halua maksaa itseäsi kipeäksi, niin nyt korvat hörölle!

Eleven

Tässä on verkkokauppa, josta ostan paljon muutakin kosmetiikkaa. He ovat viimeaikoina todella panostaneet K-beauty -valikoimaansa (k-beauty=korealainen kosmetiikka). Kaikkea en ole tietenkään päässyt vielä kokeilemaan, mutta tässä muutamia omia suosikkeja:

BEAREL

Bearel on pieni suomalainen kosmetiikkakauppa, joka on erikoistunut korealaiseen kosmetiikkaan. Törmäsin heihin jo viime vuoden puolella, kun tilasin sieltä Ruusumiehelle ja ystäville kangasnaamioita joululahjaksi. Nyt he lähestyivät minua ja sain kokeiluun muutamia ihania tuotteita. Omia lemppareita heidän valikoimistaan löytyy tästä:

  • TAKUUVARMAT JA EDULLISET KANGASNAAMIOT: Täällä kangasnaamioilla ei ole hintaa kuin pari euroa. Itse tutustuin koreakosmetiikkaan TonyMolyn kangasnaamioden kautta ja sille tielle jäin. Omia lemppareita on I’m Real Tea Tree* -rauhoittava naamio ja I’m Real Rice* -kosteuttava ja kirkastava naamio.
  • ETANAN LIMAA KASVOILLE: Niin ällöä, mutta niin kiehtovaa. Etanan limassa on kuitenkin paljon ihoa korjaavia ainesosia, eikä etanoita vahingoiteta prosessissa. Tämä MIZON merkin All In One Snail Repair Creme* on ohittanut vanhan suosikkini Benton-merkiltä. Tästä tulee iho niin pehmoiseksi.
  • HELLÄVARAINEN KUORINTA: Tässä MIZONin Apple Smoothie kuorinnassa* ei ole rakeita tai voimakkaita kemikaaleja, mutta se silti kuorii pois kuolleet ihosolut. Aluksi en oikein pitänyt tästä, kun olin tottunut koviin rakeisiin. Nyt kuitenkin suosin tätä, koska huomaan sen toimivan ja pehmentävän ihoa.
  • VALKOPÄÄT POIS: Tällä Bentonin BHA kasvovedellä* sain otsastani pois valkopäät. Siksikö niitä sanotaan? Sellaiset pienen pienet valkoiset, jotka näkyivät vain vessan valossa tarkkaillessa.

Bangerhead

Myös tällä melko tunnetulla nettikaupalla löytyy mukava valikoima korealaista kosmetiikkaa. Omiakin suosikkeja löytyy valikoimasta:

  • SILKINPEHMEÄÄ PUHDISTUSTA: MIZON merkin Egg White Bubble Cleanser* on korealaisen kosmetiikan klassikko. Se puhdistaa kaiken lian ja meikin pois. Olin aivan ällikällä kuinka pehmoinen tämä vaahto on. Voisin pyöritellä sitä kasvoilla vaikka kuinka kauan – mikä tunne!
  • SEERUMIN JA KOSTEUSVOITEEN VÄLIMUOTO: Blithe Pressed Serum Tundra Chaga* on yksi ensimmäisistä korealaisista tuttavuuksistani. Se sisältää 60% villinä kasvanutta pakurikääpää ja iho tulee siitä niin pehmoiseksi. MUTTA se on melko kallista – plaah.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *