Glitteriä ja kampauksia

Tämä nainen pääsi tekemään koko viikonlopun töitä Flowssa upealla OP:n pisteellä ja päätin napsia teille sieltä muutamia kännykkäotoksia. Meidän kolmen maskeeraajan tiimi hääräsi tälläkertaa glittereiden ja kampausten parissa. Penkkiini istui mitä ihanempia festarivieraita ja päivät menivät hujauksessa ohi.

Glitterit meille tilattiin Tamperelaiselta ElikaK:lta, jolla on oma glittermallisto. Käykää tsekkaamassa niitä TÄÄLTÄ. Glittereiden laitaminen on itseasiassa todella helppoa. Tarvitset siihen vain meikkisiveltimen, jolla laitat ensin iholle vaseliinia. Sen jälkeen tuputtele siveltimellä glitterit iholle ja siinäpä se. Kannattaa käyttää pientä ja isompaa glitteriä päällekkäin, koska tulos on entistä hohtavampi.

Viimeaikoina olen innostunut aivan mielettömästi myös kampauksien tekemisestä ja viikonlopun aikana sainkin aivan hurjan määrän treeniä letityksistä.

Tämä kampaus on yksi lempparini ja vielä superhelppo. Löydät siihen lyhyen videotutoriaalin TÄÄLTÄ (Tosin ohuthiuksisten kannattaa ehkä skipata tämä – itseni mukaan lukien).

Flown lisäksi kerkesin vielä tekemään yhdelle kaasolle meikin ja kampauksen. Meikkaamisessakin olen alkanut kehittyä siihen suuntaan, että osaan tehdä erilaisia meikkejä toivomusten mukaan. Asiakkaiden lukeminen on kuitenkin aivan oma lajinsa. Pitää osata tehdä jokaiselle sellainen meikki, jossa juuri hän viihtyy. Kampauspuoli on vielä uudempi, mutta sekin alkaa pikkuhiljaa sujua. Innoissani buukkasin ensi kuulle ylimääräisen kampauskurssin.

Jos muuten loppuvuodelle on vielä tärkeitä juhlia, joihin haluat minun tekemän meikin ja/tai kampauksen, niin kannattaa varata nyt. Kalenterini alkaa täyttyä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *