Kaunis iho nopeasti

Kokeilin tässä yhtenä iltana joitain vanhoja pr-lähetyksenä tulleita tuotteita toivoen iholle oikein kunnon kosteutusta. Olin aivan ällikällä lopputuloksesta – niin pehmoinen ja kosteutettu iho! Ajattelin heti morsiammia ja kaikkia, joiden pitää näyttää mahdollisimman kauniilta seuraavana päivänä.

Kävimme ensin saunassa ja ihoni oli kunnolla puhdistettu. Heitin sitten kasvoilleni Blithen Sea Cucumber -kangasnaamion, jota kevyesti hieroin sen ollessa kasvoilla. Jo tämän jälkeen ihoni oli niin pehmoinen, että menin sitä ihan kylppäriin ihailemaan. Älkääkä pelätkö tässä koreakosmetiikkapussissa lukevaa ‘whitening’ sanaa. Se ei tarkoita ihon valkaisua vaan sanan tarkoitus on kirkastava. Näitä naamioita saa yksittäisinä TÄSTÄ* tai kahdeksan pakkauksessa TÄSTÄ*.

Sen jälkeen laitoin vielä Lieracin Hydragenist Nutribaumen*, joka lupasi syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa sekä siloittaa juonteita. Ainakin kaksi ensimmäistä kävi heti toteen. Tämän voiteen jälkeen olikin heti otettava teille edes kännykkäkuva todisteeksi ja tietenkin ilman mitään filttereitä! Toivottavasti kuvasta saa jotain ideaa.

Jos olisin morsian, niin ottaisin nämä ehdottomasti käyttöön viimeistään edellisenä iltana ennen tärkeää päivää.

*Sisältää mainoslinkin. 

 • Pauliina

  Jos saat käsiisi Lieracin Hydragenist-sarjasta kosteuttavan voiteen, olisi hauska kuulla arvostelu siitä. Jäätävästä hinnasta huolimatta ei toimi itselläni, vaan tekee kasvoille kelmun, joka rullaantuu samoin. Meikkivoidetta jos laittaa päälle, myös siitä lähtee “paloja” pois. En muista, laitoinko joskus jopa vasta seur. pvänä ja silti keräilin jotain “rääppeitä” leuasta. Kumma tuote! Tai sitten sitä pitäisi laittaa tosi vähän.

 • Eeva

  Moi Miia!
  Miten kuulas ja tasainen iho sulla ilman meikkiä,en kyllä ihmettele et oot peilin eessä ihastellu tulosta.

 • suomen kieli

  Morsiameen ei mahdu kuin yksi ämmä.. ihan niin kuin sydämeenkin.

 • Markit

  Hei; Kerropas nyt, kun ammattilainen olet, niin mikä on kokemuksesi näistä kasvovoiteista. Siis niistä, joita olet testaillut ja yleinen mututuntuma.
  Tutkiskelin tuossa, että tämä on Lierac (kuten moni muukin) sisältää hyalyronihappoa, joka siis ymmärtääkseni sitoo kosteutta, siis silottaa ryppyjä ja käytön loputtua on taas ryppyposket jossain vaiheessa. Niinkö? Näissä kasvovoiteissa luvataan niin paljon, ettei ryppymummoja pitäisi enää tullakaan koskaan ikinä ?. Joskin minusta elämä saa ja pitää näkyä kasvoissa. Minusta se on kaunista ja naurunrypyt erityisesti. Niin monissa purkeissa, eri valmistajilla, luvataan niin paljon. Ja minähän en tietysti usko. On muutama tuote, joka pysyy kylppärssä. Ja uutena suosittelemasi Nivea, näpsäkkä mökkireissulla. Mikä on sinun kokemuksesi kasvovoiteista, olet sen verran luotettavia suosituksia antanut, että siksi kyselen. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>