Kaunis iho nopeasti

Kokeilin tässä yhtenä iltana joitain vanhoja pr-lähetyksenä tulleita tuotteita toivoen iholle oikein kunnon kosteutusta. Olin aivan ällikällä lopputuloksesta – niin pehmoinen ja kosteutettu iho! Ajattelin heti morsiammia ja kaikkia, joiden pitää näyttää mahdollisimman kauniilta seuraavana päivänä.

Kävimme ensin saunassa ja ihoni oli kunnolla puhdistettu. Heitin sitten kasvoilleni Blithen Sea Cucumber -kangasnaamion, jota kevyesti hieroin sen ollessa kasvoilla. Jo tämän jälkeen ihoni oli niin pehmoinen, että menin sitä ihan kylppäriin ihailemaan. Älkääkä pelätkö tässä koreakosmetiikkapussissa lukevaa ’whitening’ sanaa. Se ei tarkoita ihon valkaisua vaan sanan tarkoitus on kirkastava. Näitä naamioita saa yksittäisinä TÄSTÄ* tai kahdeksan pakkauksessa TÄSTÄ*.

Sen jälkeen laitoin vielä Lieracin Hydragenist Nutribaumen*, joka lupasi syväkosteuttaa ja heleyttää ihoa sekä siloittaa juonteita. Ainakin kaksi ensimmäistä kävi heti toteen. Tämän voiteen jälkeen olikin heti otettava teille edes kännykkäkuva todisteeksi ja tietenkin ilman mitään filttereitä! Toivottavasti kuvasta saa jotain ideaa.

Jos olisin morsian, niin ottaisin nämä ehdottomasti käyttöön viimeistään edellisenä iltana ennen tärkeää päivää.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *