Yksi teistä puolestani mallina

Sain kutsun hyvin mielenkiintoiseen lanseeraustilaisuuteen, joka oli aivan jotain muuta kuin tyypilliset tönötystilaisuudet. Kyseessä oli Urban Decay Naked Heat -paletin lanseeraus, johon noin 20 eri bloggaajaa, vloggaajaa sekä IG-vaikuttajaa pyydettiin malliksi. Mukana oli mm. Pupulandian Jenni, Nellä Törnroos, Uino, Idaelina, Erika Naakka ja vaikka kuinka monta upeaa naista. Heidät meikattiin, hiukset laitettiin, kuvattiin ja videokuvattiin.

Mielestäni oma naamani on jo niin paljon esillä sekä pääsen muutenkin blogin kautta mukaan kivoihin juttuihin, joten päätin tehdä jutun erilailla kuin muut (tyypilliseen tapaani). Otin tilalleni yhden teistä! Malliksi päätyi Salla, joka matkusti Helsinkiin Kuopiosta asti. Löysin hänet Snapchatista. Paikka oli täynnä mitä lahjakkaampia meikkitaiteilijoita, mutta meikkasin Sallan itse ja laitoin hänen hiuksensa.

Hieman jännitti tehdä meikkiä itselleni uusilla tuotteilla, kun aikaakin oli rajoitetusti. Tuotteet osoittautuivat kuitenkin todella hyviksi ja etenkin uuden Heat-paletin luomivärien kanssa työskentely oli todella helppoa. Paletti sisältää muista Naked-paleteista poiketen enemmän mattasävyjä, joka on ihan loistavaa. Nämä sävyt sopivat kaikille silmien väreille ja paletti on muuten tänään ensimmäistä päivää myynnissä.

Heti lookin valmistuttua Salla pääsi kuvattavaksi ja poseerasi kuin pro. Minä sen sijaan hypin kameran takana innosta, kun näin jo siinä vaiheessa, että kuvista tulee niin upeita.

Still-kuvien jälkeen Sallasta kuvattiin lyhyt video, jossa hän puhalsi glitteriä käsistä. Otin kuvakaappauksen videosta, jossa näkyy uudet luomivärisävytkin paremmin.

Heti, kun kuvat ja videot oli otettu, alkoi tiimi editoimaan niitä. Nyt näin kunnolla sen kuinka paljon työtä yksi kuva oikeasti teettää, kun sitä photoshopataan oikein.

Ja tässä on lopullinen kuva Sallasta. Kuva oli meidän molempien mielestä aivan huikea! En olisi ikinä osannut olla kameran edessä näin luonnollisesti kuin Salla.

Omasta mielestäni kuva oli jopa parempi kuin Heat-kampanjan virallinen kuva. Ajattelin marssituttaa Sallan suoraan mallitoimistoon, kun lähdimme lanseerautilaisuudesta. Huh, miten kuvauksellinen mimmi! On mulla aika huikeita lukijoita ja seuraajia!

 • Markit

  Ihan mykistävän kaunis, ei kun upean persoonallinen! Ei nyt sanat riitä, vaikka höläppä olenkin. Ja mieti, miten paljon tuollaisia tyttöjä on, ihan tuntemattomina kotona! Upea!! Ja mitkä värit! Paras mallisi…hm…siskosi lisäksi, häntä en voi jostain syystä unohtaa ?

  • Miia Ezen

   Hih! ? Joo Salla on kyllä niin kaunis ja vielä persoonallisen kaunis. Upeat silmät vielä!

 • Eve

  Kaunis malli ja kaunis lookki! Hiukset on kivasti ja ihanan sävyiset.

 • Hansu

  Mieletön veto että valotsit seuraajasi ja pääsit itse töihin :)
  Sopiiko Heat-paletti ruskeasilmäiselle?

  • Miia Ezen

   Heippa Hansu! Sopii oikeesti kaikille. Aivan ihana, kun on sooiva määrä mattaa ja vähemmän helmiäistä. ?

 • Anne

  Upee meikki! Voitko tehdä jonku tutorialin tällä uudella paletilla?

 • Piha

  Hieno!!!!

 • Eeva

  Moi!
  Kyllä Sallassa on ihan malliainesta,siis niin seesteiset ja kauniit kasvot ja mitkä silmät.Meikki ja kampaus ihan huippua.

  • Miia Ezen

   Kiitos Eeva! Joo, oon samaa mieltä. Aivan käsittämättömän upea nainen ja mitkä silmät! <3

 • mehis

  Vau ??

 • Miiu

  Sinussa on upea piirre ilahduttaa muita teoillasi! Se kertoo ihmisestä paljon ja tuollaista piirrettä arvostan hurjasti! Malli on upea meikkeineen voisin vannoa hänen olevan ammattilainen. Upea!

  • Miia Ezen

   No wautsi! Kiitos Miiu! ? Koitan muistaa ja varsinkin auttaa muita aina kun voin. ?

 • marika

  Nainen on kuin huippumalli, hieno meikki jne :)

  • Miia Ezen

   Joo munkin mielestä ihan huippumallin näkönen! ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>