Helppo kampaus arkeen ja juhlaan

Olen saanut huikean inspiraation supersimppeleistä kampauksista, joita jokainen pystyy tekemään. Kaikki kampaukset sopivat myös paksuille hiuksille, mutta ne on erityisesti suunnattu ohuthiuksisille. Osaan näistä tarvitsee ehkä vähän enemmän treeniä, mutta tämä on ehdottomasti helpoimmasta päästä.

Ootko jo tsekannut edelliset kampaustutoraalit: paksu otsaletti ohuille hiuksille ja helppo sotkunuttura ohuille hiuksille. Ja näitä on muuten tulossa lisää!

1. Jakauksen paikka

Vaihda jakauksen paikkaa juuri päinvastaiselle puolelle kuin normaalisti. Näin saat helposti lisää tuuheutta ja nostetta hiuksiin. Itse tykkään silti lisätä hieman rakenne suihketta, mutta ilmankin pärjää.

2. Toinen puoli littanaksi

Kampaa toisen puolen hiukset päätä pitkin. Voit jopa lisätä hiuslakkaa, jotta tulos on todella tasainen. Kiinnitä tavallisella pinnillä, lisää kukka tai käytä koristeellista pinniä.

3. Kampaus on valmis

Itse pidän kampauksesta enemmän niin, että pidän ”otsahiukset” littanana, koska se peittää paremmin suuria kasvojani (postauksen ensimmäinen kuva). Mutta etuosa voi myös jättää trendikkäälle juppikuplalle joko suurempana versiona tai alla olevan kuvan mukaisesti hienovaraisempana versiona.

Juhlavuutta kampaukseen saa lisäämällä kiharoita tai laineita. Tässä ohjeet miten suoristusraudalla voi tehdä kiharat.

P.S. Kuka huomaa, että olen käyttänyt alaluomen vesirajassa punaiseen taittavaa ruskeaa sävyä? Se tekee helposti kantajastaan itkeneen näköisen. Tekevälle sattuu. #meikkimoka

 • Sanna

  Kiva kun teet näitä ohuiden hiusten kampaustutoriaaleja. Monesti innostus kokeilla loppuu jo siihen, että omat haituvat ei riitä alkuunkaan toteutukseen ? Jotain vaihtelua kun kuitenkin kaipaa perusponnarillekin.

  • Miia Ezen

   Heippa Sanna! Joo, on todella vaikea keksiä mitään erilaista ohuille hiuksille. Ja sellaisia, jotka olis vielä helppoja. Toivottavasti tästä ja tulevista on apua. :)

 • Tara

  Sun meikit on kyllä aina niin kivasti! Teetkö niistä jotain tutoriaaleja tms. ?

  • Miia Ezen

   Heippa! Kiitos tuhannesti! ❤ Joo, blogini kategoriaosioon on tulossa eri osioita, kuten silmämeikki, huulimeikki, meikkipohja yms. Varsinkin silmämeikkilategoriassa löytyu tutoriaaleja. Ja nämä tutoriaalit ovat tietenkin jo blogissa, kun selaa vähän kauemmaksi. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram