Kurkkaus ammattilaisen meikkipakkiin

Vihdoin videonnälkäisille on tässä hieman mutusteltavaa. Kuvasin tämän eilen extemporee juuri ennen keikalle pyyhällystä. Samalla, kun tutustutte meikkipakkini sisältöön, käy varmasti sanavarastoni uusin sana ”ööö” teille hyvin tutuksi. Hih!

 • Minna

  Tuijotin vain koko ajan upeita silmiäsi! Niin hyvän näköiset rajaukset. Opetatko meillekin :)

  • Miia Ezen

   Oi kiitos! ? Tuo on itseasiassa samanlainen, kun mun seksikäs rajaus postuksesta. ? Mutta voishan sitä rajauksista tehdä postauksen. Hyvä idea! ?

  • Suvi

   Sama täällä! Video oli kiva, mutta olipas vaikea keskittyä, kun ihastelin koko ajan tuota UPEAA silmämeikkiä! Kiva oli katsoa videota pitkästä aikaa :)

   • Miia Ezen

    No kiitos! <3 Kiva, kun tykkäsit videosta. :)

 • Markit

  Moikka Miia; Toistan varmaan itseäni, mutta miten tuntematon ihminen saa höpötyksellään kuuntelijan niin hyvälle tuulelle kuin tänään kävi.? Äänestäsi huokuu positiivinen ja iloinen ote elämään, hyväntuulinen flikka. Toisaalta eipä se video ” huonona päivänä” onnistu.
  Ja se työpakki! Ihan hengästyin ihmetyksestä, miten paaaaljon on meikkejä mukana. Minähän sekoaisin noin moneen tavaraan. Taidat olla tosiaan ammattilainen ja minä harrastelija.
  Kiitos videosta, olen niitä kieltämättä kaivannutkin. Enkä huomannu yhtään ”öööö”, no tarkistan uudelleen, kun katson isommalta ruudulta. Odotan kärsivällisesti lisää, tykkään!❤

  • Miia Ezen

   Heippa Markit! :) Nooo.. tuo on mun työ niin noita puteleita pitää olla joka lähtöön. Hyvä jos ei alkuun öööt pistäny korvaan. Itse niitä täällä naureskelin. :D

 • Ulla

  Hei Miia ja mahtava päästä tutustumaan ammattilaispakin sisältöön.
  Olen aina välillä ihmetellyt ja nyt jäi mietityttämään miten meikkitaiteilijat toimivat ripsivärin kanssa, kun samaa harjaa (ja hylsyä) ei kai voi käyttää usealle ihmiselle hygieniasyistä. Otetaanko väriä paletille ja levitetään erillisellä harjalla? Usein ripsareita mainostetaan myös harjan ominaisuuksilla ja siksi erillisellä harjalla levitys veisi ehkä osan tuotteen ominaisuuksista.

  • Miia Ezen

   Heippa Ulla! RIpsarista voi ottaa spaattelin (sellainen metallitikku) reunalle ripsaria, josta se sitten otetaan erillisellä ripsivärisiveltimellä. Rehellisesti sanottuna omassa työssä ei kovasti huomaa eri ripsarien ominaisuuksia. Aika usein kuitenkin laitetaan ripsitupsuja. :) Kuulin kuitenkin hygienia-asioihin perehtyneeltä ystävältäni, että ripsarissa ei kuulemma pöpöt elä. Mutta tästä en tietenkään itse ole varma. Lisäksi on olemassa ripsareita, joissa on erityinen ainesosa, jonka vuoksi ripsaria voi käyttää ihan sellaisenaan.

   • Markit

    Ai tästä se johtuukin, että mielestäsi kaikki ripsarit ovat jokseenkin samanlaisia, kuten jo aiemmassa postauksessa kirjoitit. Laitapas ne ripsitupselit syrjään, ja ripsaria vaan omiin ripsiin, niin on niissä sitten eroja. Katsoin netistä millainen se ripsarisivellin on, ei suositeltu tallaajille. Enkä muuten ihmettele, silmiinhän sillä meikäläinen vaan tökkisi.?

 • Mirka

  Tuli mieleen, haluaisitko tehdä tutorialia tuon nyx ultimate brights luomiväripaletin tiimoilta? Haluaisin ostaa sen ja kokeilla räväköiden meikkien tekoa, mutta haluaisin tietää siitä enemmän ennen ostoa :-)

  • Miia Ezen

   Heippa Mirka! Itseasiassa mulla on siitä jo tutoriaalia, jonka voit kurkata tästä: //www.idealista.fi/miikkulaisen/2017/05/09/helppo-punainen-silmameikki/

   Tietenkin tuossa on nyt käytetty vain muutamaa väriä paletista. Tuollainen punainen silmämeikkin. :)

 • Anne

  Moi Miia! Olipas kiva ja huikean mielenkiintoinen video! Aina on kiinnostanut että kuinka paljon kaikkea meikkaajan (vai mikä se ”virallinen” termi on) pakista pitää löytyä. Sun käsittelyyn kyllä uskaltais tulla milloin vain ? Ihanaa kesänjatkoa!

  • Miia Ezen

   Heippa Anne! :) Ihanaa kesää sullekin! Joo kyllähän sitä aika paljon pitää olla mukana. :D

 • Anne

  Ja täytyy tunnustaa sellainen hassu juttu että jätin videon katsomisen tarkoituksella aamuun…tiesin että siitä tulee hyvälle mielelle ?

  • Miia Ezen

   Oi ihanaa! Kiitos! Nyt sait mut hyvälle mielelle. <3

 • Laura

  Eikö pakissa tarvita mitään hiuksiin liittyvää? Pinnejä, tököttejä tjms.? Entä, jos asiakkaan hiustyyli on osittain kasvoilla (pitkä otsis)?

  • Miia Ezen

   Haippa Laura! :) Hyvä kysymys. Mulla on hiusjutut erikseen sellaisessa Zucan repussa. Siellä on fööniä, kiharrinta, suoristusrautaa, pinnejä ja kaikkia noita tököttejä. :D Ja myös kaikki klipsit, jolla saa hiukset sivuun.

 • Mimmi

  Tosi kiva video! Sinulla on tosi kiva tyyli puhua ja esiintyä videoilla, tuli hyvälle mielelle :)

  Kiitos muuten vinkistä, jonka annoit joskus aikoja sitten. Tuskailin rajausten pysyvyyden kanssa, tarkemmin sanottuna minulla rajaukset tarttuivat päivän mittaan myös luomivakoon (samaan ilmiöön viittasit myös tällä videolla) ja tämä siis siitä huolimatta, että käytin Urban Decayn luomivärinpohjustusvoidetta. Annoit vinkiksi, että pohjustusvoiteen lisäämisen jälkeen se kannattaa kiinnittää puuterilla ja se toimi, enää ei rajaukset ole iltapäivästä tarttuneet luomivakoon! Oikeasti, en aikaisemmin tiennyt, että pohjustusvoide tulisi myös erikseen kiinnittää puuterilla :D Olen kyllä katsonut paljon tutoriaaleja youtubesta, mutta mielestäni niissä ei ole kiinnitetty erikseen pohjustusvoidetta vaan voiteen päälle on suoraan levitetty vaalea/ihon värinen luomiväri. Näin olin itsekin tehnyt, mutta pelkkä luomiväri ei riittänyt pitäämään rajausta paikallaan. Eli kiitos paljon vinkistä!! :)

  Ja sitten vielä kysymys liittyen tähän videoon. Miten varmistat sen, että meikattavalle tulee oikean värinen meikkivoide? Eri ihonsävyjä on niin paljon ja kuitenkaan sinulla ei tuon enempää ollut eri meikkivoiteita mukana, joten sekoitteletko niitä keskenään vai riittää tuo valikoima siihen, että kaikki saavat oikean värisen meikkivoiteen? Tälläistä pohdin tällä kertaa :)

  • Miia Ezen

   Heippa Mimmi! :) Ihanaa, jos tosiaan nämä mun hölöttelyt tekee hyvälle mielelle. Sillon taidan tehdä jotain oikein. :) Onpa ihan superihanaa kuulla, että mun vinkistä on ollu apua. <3

   Hih.. noooh.. onhan mulla tuolla lähemmäs 15 eri meikkivoidesävyä. :D Erilaisia koostumusia tosin. Jos meikkaisin vain esim. morsiammia niin melkein nuo 4 Make Up Storen sävyä riittäisivät. Suurinosa suomalaisista naisista on väriä corn ja sitten ne muutamat hassut ovat todella vaaleita tai todella ruskettuneita tai jotain siltä väliltä. Ja tosiaan värejä voi sekoitella keskenään. Eri koostumuksia tarvitsee mm. televisioon ja erilaisiin kuvauksiin. Varsinkin ohuempia koostumuksia ja myös punaiseen taittavaa. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseen. :)

 • joanna

  Moikka Miia! Kertoisitko joskus, kuinka esimerkiksi asiakkaallesi tekemän juhlameikin ja oman juhlameikin tuotteet eroavat toisistaan ja minkä takia?

  • Miia Ezen

   Heippa Joanna! ? Eivät ne itseasiassa eroa juuri laisinkaan. Asiakkaille käytän tuotteita, jotka oon huomannu parhaiksi mahdollisiksi. Ne toimii hyvin ”omassa käsialassa” ja ne on laadukkaimpia kaikista käyttämistäni tuotteista. Itselleni jää käyttöön ne, joita en hyväksy pakkiin. Esim. haluan käyttää laadukkaita meikkivoiteita vaikka edullisilta merkeiltäkin löytyisi hyviä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram