Highlight-moka, joka kääntää katseet

Miksi ihmeessä oikeanpuolimmainen on väärin? Näin valokuvassa se ei näytä nyt pöllömmältä ja tällaisia highlighteja (korostuspuutereita) on Instagram sekä Youtube pullollaan, mutta luonnossa se näyttää aika erikoiselta. Kamera ikävä kyllä vähentää highlightin määrää huomattavasti. Katsoppas kuvaa tarkemmin. Löysitkö jo vastauksen?

Likaraita poskella

Vastaus on se, että poskipäällä oleva korostus näyttää harmahtavalta. Luonnossa se näyttää itseasiassa ihan harmaalta likaviivalta. Syy on usein siinä, että poskelle on lisätty vain liian valkoista korostuspuuteria ja sitäkin liikaa. Esimerkiksi Anastasia Beverly Hillsiltä löytyy tällainen.

Tällaisia ”mokia” näkee usein kadulla. Mutta niin kuin viimemokassa (Huulipunamoka, joka pilaa koko meikin) jo sanoin, ettei mikään ole väärin meikissä. Tässä käydään läpi vain meikkiä ammattilaisen näkökulmasta. Siksi tämä kyseinen likaraita kyllä kääntää ainakin oman pääni.

Oikea highlight

Tämä on helppoa. Usein meille suomalaisille käy hyvin hieman punaiseen taittava highlight. Jos sinulla on selkeästi oliivi-iho, niin silloin voit valita kultaisemman highlightin eli keltaiseen taittavan. Vaikka näissä kuvissa olen ruskettunut, niin silti punaiseen taittava sopii itselleni paremmin.

Yksi highlight, joka sopii lähes kaikille on the Balmin Mary Lou-Manizer*. Itse käytin tässä omaa lemppariani Zuiin highlightia värissä Melon*, joka on luonnonkosmetiikkamerkiltä todella yllättävää sen ollessa pigmenttisempi kuin moni synteettinen versio. TÄSSÄ vanha postaukseni siitä, mikä on highlightin oikea paikka. Ja näyttää tuossakin postauksessa olevan nuo samat suosikit.

P.S. Huomaatteko, että olen yhtäkkiä saanut kauniin päivetyksen iholle? Laitoin kerran Eco by Sonyan itseruskettavaa kasvovettä* ja saman merkin itseruskettavaa vaahtoa*. Molemmat täysin luonnontuotetta ja näyttää toimivan.

*Sisältää mainoslinkin. // Saatu blogin kautta. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *