Kesäkuun seksikkäät ja hyytävät

Kuten olette jo varmaan huomanneet, kirjoitan jokaisen kuukauden jälkeen sen kuun suosikkituotteista ja löydöistä. Tällä kertaa laajennan hieman meikkien ulkopuolelle, koska nyt on löytynyt sen verran kuumaa tavaraa sekä myös todella hyytävän kylmiä juttuja. Käydään ensin kuumien juttujen kimppuun.

Channing Tatum faneille

En ole vieläkään päässyt yli Magic Mike -elokuvista ja niiden kuumista tanssikohtauksista. Jojo Gomez on nainen, johon törmäsin Instagramissa aivan sattumalta ja hän on ilmiselvä naispuoleinen Channing Tatum. Hänen tanssityylinsä on samanlainen kuin Magic Mike -elokuvissa ja jähmetyn aina katsomaan hänen tanssiaan tai hänen tekemiään koreografioita. Suosittelenkin siis lämpimästi tsekkaamaan hänen instagram-tilinsä jojogomezxo ja sieltä löytyviä lyhyitä videopätkiä. Tässä hänen tekemä koreografia ja upeat tanssijat.

Oon muuten itsekkin ilmoittautunut syksyn tanssitunneille, mutta ensin vaan katsomaan, että miten pysyn mukana. Tanssilajina tosin Broadway Show.

Kesän kuumin meikkivoide

Saa nähdä kuinka monta kertaa kuulette tästä korealaisen kosmetiikkamerkin Skin79 helmestä*, jonka pauloissa olen täysin. Orange sävy, jonka sain blogin kautta oli aivan täydellinen talvi-iholleni. Päätin tilata sitten vielä kesän ruskettuneemmalle iholle purple sävyn. Niin kuulasta, mutta peittävää. Ja yksi pieni pumppaus riittää koko kasvoille. Huh, todellinen kuuman kesämeikin avaintuote.

Kesän kylmin blondi

Tälle puupää bloggaajalle on vihdoin mennyt läpi se, että mikä on oikeasti se kylmin hopeashampoo. Eli se ainoa ja oikea, joka taittaa myös keltaiseksi mennyttä blondia kylmään suuntaan. Älkää edes yrittäkö muita (kokeiltu on), koska tästä saatte varman avun. Kyseessä on tietenkin kuuluisa Fudgen hopeashampoo. Näissä alla olevissa kuvissa on hiukset ennen ja jälkeen. Myönnettäköön, että vasemman puoleisessa kuvassa on hivenen keltaisempi valo, mutta eron huomaa silti. Ja tämä siis vain yhden käyttökerran jälkeen.

Teidän vinkistä kaikista edullisimmin Fudgea saa Tokmannilta noin kymmenen euron hintaan. Kävin kahdessa eri liikkeessä, mutta ne olivat molemmista loppu. Voit siis tilata tuotteesi esim. TÄÄLTÄ* 18,80 eurolla, jos Tokmannilla käy huono tuuri.

Kesän hyytävin sarja

Katson todella vähän mitään sarjoja, mutta viimeaikoina meidät on Ruusumiehen kanssa löytänyt telkkarin äärestä katsomassa muutamia Netflix-sarjoja. Suosittelen tsekkaamaan ainakin sarjan nimeltään Travelers Netflixistä, mutta täyden koukuttautumisen aiheutti The Handmaid’s Tale HBO:lla. Vaikka otsikossa lukee hyytävä, niin mistään kauhusta ei ole siis kyse, vaan hyytävästä tulevaisuuden kuvasta. Ikävä kyllä sarjan seuraava kausi tulee vasta ensi vuonna, mutta hyvää kannattaa odottaa. Tässä hieman esimakua ensimmäisestä kaudesta, joka on jo HBO:lla.

*Sisältää mainoslinkin. 

 • Saara

  Mä niiiin haluaisin tuon meikkivoiteen. En vain yhtään tiedä pitääkö sen olla puna- vai keltapohjainen kun en ole koskaan asiaan perehtynyt. :D

  Osaatko siis auttaa ettei tulisi hutia? Ihoni päivettyy helposti ja olen pitkään käyttänyt Lumene cc-voidetta, sävy oli ennen nimeltään medium.

  • Miia Ezen

   Heippa Saara! Aika moni meistä suomalaisista tarvitsisi oikeasti punapohjaisen meikkivoiteen. Itsekin pitäisi sellaista käyttää, mutten vain tykkää. Iho on muuten punertava, joten haluan keltaiseen taittavan meikkivoiteen, koska se vie pois punaisuuden. Itselläni on meikkipakissa asiakkaita varten myös punapohjaisia, mutta lähes poikkeuksetta käytän kaikille keltapohjaista meikkivoidetta. Vain televisiokameroiden edessä liikaa keltaiseen taittava ei välttämättä näytä hyvältä. Eli voisin suoraan lonkalta sanoa, että keltapohjainen on sulle hyvä. Ainiin.. luonnostaan punapäille laitan punapohjaista meikkivoidetta.

 • Markit

  Hei; En ole vielä kokeillut tuota Fudgea, kovin sitä kehutaan. Laitatko vielä hoitoaineen erikseen ja mitä käytät? Itse olen käyttänyt Kc Professional Color Mask sävyttävä tehohoito (Platinum), välillä myös saman valmistajan shampoota. On kyllä toiminut hyvin raidottetuihin vaaleisiin hiuksiini ja pitänyt sen keltaisuuden pois. Oletko tuota kokeillut? Kantishinnoilla sama kuin Tokmannin Fudge, joka kyllä pitää myös testata, jospa on yhtä hyvä tai parempi.?

  • Miia Ezen

   Heippa Markit! Käytän myös FUdgen hoitoainetta, mutta en koe sitä tarpeelliseksi välttämättä. Se tosin tekee hiuksista niin helposti kammattavat. Mullakin taitaa olla tuo sama KC:n Color Mask hoitsikka ja se tosiaan on ihan jees. Kuulin juuri instakin puolella, että se shampoo on todella hyvä, joten on ehkä testattava. ;)

   • Markit

    Kampaajani tuota tehohoitoa suositteli vuosia sitten ja hiukseni ovat kyllä pysyneet tosi hyväkuntoisina ja -värisinä, vaikka vaaleat raidat laitetaan säännöllisesti. Ja kun tosiaan hyödyntää kantistarjouksia, niin hintakin on kohtuullinen ( ja silloin onkin useampi puteli matkassa ?).
    Mut hiukset ovat niin erilaisia, vaikka minulla on kuvien perusteella saman väriset kuin sinulla Miia, sepäs ei kuitenkaan vielä mitään kerro.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram