Kesäkuun seksikkäät ja hyytävät

Kuten olette jo varmaan huomanneet, kirjoitan jokaisen kuukauden jälkeen sen kuun suosikkituotteista ja löydöistä. Tällä kertaa laajennan hieman meikkien ulkopuolelle, koska nyt on löytynyt sen verran kuumaa tavaraa sekä myös todella hyytävän kylmiä juttuja. Käydään ensin kuumien juttujen kimppuun.

Channing Tatum faneille

En ole vieläkään päässyt yli Magic Mike -elokuvista ja niiden kuumista tanssikohtauksista. Jojo Gomez on nainen, johon törmäsin Instagramissa aivan sattumalta ja hän on ilmiselvä naispuoleinen Channing Tatum. Hänen tanssityylinsä on samanlainen kuin Magic Mike -elokuvissa ja jähmetyn aina katsomaan hänen tanssiaan tai hänen tekemiään koreografioita. Suosittelenkin siis lämpimästi tsekkaamaan hänen instagram-tilinsä jojogomezxo ja sieltä löytyviä lyhyitä videopätkiä. Tässä hänen tekemä koreografia ja upeat tanssijat.

Oon muuten itsekkin ilmoittautunut syksyn tanssitunneille, mutta ensin vaan katsomaan, että miten pysyn mukana. Tanssilajina tosin Broadway Show.

Kesän kuumin meikkivoide

Saa nähdä kuinka monta kertaa kuulette tästä korealaisen kosmetiikkamerkin Skin79 helmestä*, jonka pauloissa olen täysin. Orange sävy, jonka sain blogin kautta oli aivan täydellinen talvi-iholleni. Päätin tilata sitten vielä kesän ruskettuneemmalle iholle purple sävyn. Niin kuulasta, mutta peittävää. Ja yksi pieni pumppaus riittää koko kasvoille. Huh, todellinen kuuman kesämeikin avaintuote.

Kesän kylmin blondi

Tälle puupää bloggaajalle on vihdoin mennyt läpi se, että mikä on oikeasti se kylmin hopeashampoo. Eli se ainoa ja oikea, joka taittaa myös keltaiseksi mennyttä blondia kylmään suuntaan. Älkää edes yrittäkö muita (kokeiltu on), koska tästä saatte varman avun. Kyseessä on tietenkin kuuluisa Fudgen hopeashampoo. Näissä alla olevissa kuvissa on hiukset ennen ja jälkeen. Myönnettäköön, että vasemman puoleisessa kuvassa on hivenen keltaisempi valo, mutta eron huomaa silti. Ja tämä siis vain yhden käyttökerran jälkeen.

Teidän vinkistä kaikista edullisimmin Fudgea saa Tokmannilta noin kymmenen euron hintaan. Kävin kahdessa eri liikkeessä, mutta ne olivat molemmista loppu. Voit siis tilata tuotteesi esim. TÄÄLTÄ* 18,80 eurolla, jos Tokmannilla käy huono tuuri.

Kesän hyytävin sarja

Katson todella vähän mitään sarjoja, mutta viimeaikoina meidät on Ruusumiehen kanssa löytänyt telkkarin äärestä katsomassa muutamia Netflix-sarjoja. Suosittelen tsekkaamaan ainakin sarjan nimeltään Travelers Netflixistä, mutta täyden koukuttautumisen aiheutti The Handmaid’s Tale HBO:lla. Vaikka otsikossa lukee hyytävä, niin mistään kauhusta ei ole siis kyse, vaan hyytävästä tulevaisuuden kuvasta. Ikävä kyllä sarjan seuraava kausi tulee vasta ensi vuonna, mutta hyvää kannattaa odottaa. Tässä hieman esimakua ensimmäisestä kaudesta, joka on jo HBO:lla.

*Sisältää mainoslinkin. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *