Kevyt meikkivoide kesäksi

Viimeaikoina olen kuullut seuraavaa kysymystä todella usein: ”Mikä olisi hyvä meikkivoide kesäksi?” Usein halutaan kevyttä lopputulosta ja kuulautta. Listasin tähän muutaman eri vaihtoehdon erilaisille kukkaroille, ihoille ja mieltymyksille.

Todellinen löytö

Nyt korvat hörölle! Olen ollut aivan tämän tuotteen pauloissa viimeiset pari päivää. Jos et ole vielä siis kuullut korealaisesta kosmetiikasta, niin nyt on aika tutustua aiheeseen. Tulen kirjoittamaan myös ihonhoitorutiinistani pian ja se sisältää rutkasti näitä tuotteita. Sanottaisiinko, että aivan täysi ”game changer” kosmetiikkamarkkinoilla.

Skin79 merkkisen kosmetiikkasarjan BB-voide* on aivan huikea varsikin normaalille ja rasvaiselle iholle. Se pysyy kauniin kuulaana koko päivän ja itselläni ei edes otsa rasvoittunut, mikä on omalla kohdallani meikkivoiteessa todella harvinaista. Meikkivoiteessa on suojakerroin 30-50 riippuen voiteen sävystä. Kasvoja pitääkin suojata auringolta ja siksi korkea suojakerroin on vain plussaa.

Lisäksi aivan erityinen juttu kävi tämän meikkivoiteen kanssa. Kun pesin sen illalla pois, ihoni näytti paljon paremmalta. Ryntäsin heti eleven.fi -sivuille katsomaan, että onko meikkivoiteella tosiaan myös tällainen vaikutus. Ja KYLLÄ – siellä lukee näin: ”Sen hoitavat tehoaineet lisäävät ihon elinvoimaisuutta.” Meikkivoide, joka hoitaa ihoa! Say what?

Vaalealle iholle hyvä väri on kuvassakin näkyvä Orange* ja päivettyneelle iholle Purple*.

Edullinen vaihtoehto

Sinänsä tämäkin puolalainen merkki Miyo yllättää, koska hinta on vain 5,90€ ja meikkivoide on hintaansa verrattuna todella hyvä. Miyo Long Lasting Beauty Foundation* toimii hyvin kuivalla iholla ja jopa aikuiselle naiselle, vaikka hinta on teinimeikkien tasoa. Meikkivoide antaa ihon hengittää ja pysyy iholla melkein tuon lupaamansa 12 tuntia.

Toinen loistava halppis meikkivoide on tässä. Pari kesää sitten en muuta käyttänytkään kuin Wet n Wildin Ultimate Sheer sävyttävää kosteusvoidetta, joka peittää kevyen meikkivoiteen lailla. Tulos on kuulas ja raikas. Tätä meikkivoidetta voi käyttää niin kuivaihoiset kuin rasvaisemmat ihot ja se peittää alleen punoittavan ihon. Väri natural sopii päivettyneelle iholle. Näyttää olevan saatavilla ainakin Ellokselta.

Luonnonmukainen

Kjaer Weisin voidemainen meikkivoide* on luonnonkosmetiikkameikkivoiteista peittävimmästä, mutta myös laadukkaimmasta päästä. Silti se ei peitä liikaa ja luonnonkosmetiikkapohjilla harvoin onkaan tuota ongelmaa. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta kuivimpiin kohtiin se on hyvä painella sormin. 61:n euron hinta kirpaisee aluksi, mutta mukana tulee painava luksuspakkaus, johon voi tuotteen loppuessa ostaa täyttöpakkauksen 36:lla eurolla.

Väreistä like porcelaine* on sopiva väri tavalliselle vaalealle iholle, mutta supervaaleiden kannattaa valita lightness*. Just sheer* sopii päivettyneelle ja siitä hieman tummempi on illusion*. Värejä voi käydä myös testailemasssa Jolien myymälässä.

*Sisältää mainoslinkin. // Saatu blogin kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *