Paksu otsaletti ohuille hiuksille

Olen testannut tätä paksua lettiä vielä ohuimmille hiuksille kuin itselläni ja voin sanoa, että muhkeutta lettiin saa ja vaikka kuinka paljon. Letitys kuitenkin vaatii hieman treeniä. Osasin ennen tehdä letin vain muille ja muistan kyllä kuinka meinasi hermo mennä, kun itselleni yritin tätä lettiä. Harjoitus tekee tässäkin mestarin.

1. Valmistelut

Suihkuta rakennesuihketta, kuivashampoota tai suolasuihketta hiuksien etuosaan. Omassa käytössäni on lemppari Biozell rakennesuihke. Laita jakaus sivulle ja erottele lettiosio niin, että jaat osion suoraan päälaelta korvan kohdalle. Kiinnitä letin ulkopuolelle tulevat hiukset taakse pinnillä tai ponnarilla.

2. Mikä letti ja miten?

En tehnyt omaa videotutoriaalia, koska Youtube on täynnä loistavia lettiohjeita. Miss Suen tutoriaalissa on neljä eri tapaa tehdä letti. Löydät tutoriaalin TÄSTÄ. Ensimmäisenä hän näyttää tavallisen ranskalaisen letin ja kolmantena taas sen väärinpäin letin eli hollantilaisen letin. Yllä olevassa kuvassa itselläni on hollantilainen letti ja alapuolella taas ranskalainen.

Pidän itse henkilökohtaisesti enemmän tuosta ranskalaisesta letistä, koska se asettuu kauniimmin letin aloituskohdassa eikä nouse koholle.

3. Kikka kolmonen

Tuossa Miss Suen videotutoriaalissa otsaletti on melko ohut, vaikka hänellä on paksut hiukset. Tätä emme halua ja siksi letti pitää tehdä melko tiukalle. Käytä myös kaikkia osioon tarkoitettuja hiuksia. Aloita letin löysyttäminen latvasta ja löysytä sitä ylös asti ja vain keskimmäistä lettiosaa silmukoista kevyesti vetäen. Tulet yllättymään kuinka muhkean näköiseksi voit letin saada.

4. Viimeistely

Kiinnitä letti pinnillä ja päästä irti taakse kiinnitetyt hiukset. Lisää kukkia ja saat kauniin kampauksen kesän juhliin.

P.S. Ihanaa juhannusta kaikille Miikkulaisen blogin lukijoille! Ootte supertyyppejä! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *