Paksu otsaletti ohuille hiuksille

Olen testannut tätä paksua lettiä vielä ohuimmille hiuksille kuin itselläni ja voin sanoa, että muhkeutta lettiin saa ja vaikka kuinka paljon. Letitys kuitenkin vaatii hieman treeniä. Osasin ennen tehdä letin vain muille ja muistan kyllä kuinka meinasi hermo mennä, kun itselleni yritin tätä lettiä. Harjoitus tekee tässäkin mestarin.

1. Valmistelut

Suihkuta rakennesuihketta, kuivashampoota tai suolasuihketta hiuksien etuosaan. Omassa käytössäni on lemppari Biozell rakennesuihke. Laita jakaus sivulle ja erottele lettiosio niin, että jaat osion suoraan päälaelta korvan kohdalle. Kiinnitä letin ulkopuolelle tulevat hiukset taakse pinnillä tai ponnarilla.

2. Mikä letti ja miten?

En tehnyt omaa videotutoriaalia, koska Youtube on täynnä loistavia lettiohjeita. Miss Suen tutoriaalissa on neljä eri tapaa tehdä letti. Löydät tutoriaalin TÄSTÄ. Ensimmäisenä hän näyttää tavallisen ranskalaisen letin ja kolmantena taas sen väärinpäin letin eli hollantilaisen letin. Yllä olevassa kuvassa itselläni on hollantilainen letti ja alapuolella taas ranskalainen.

Pidän itse henkilökohtaisesti enemmän tuosta ranskalaisesta letistä, koska se asettuu kauniimmin letin aloituskohdassa eikä nouse koholle.

3. Kikka kolmonen

Tuossa Miss Suen videotutoriaalissa otsaletti on melko ohut, vaikka hänellä on paksut hiukset. Tätä emme halua ja siksi letti pitää tehdä melko tiukalle. Käytä myös kaikkia osioon tarkoitettuja hiuksia. Aloita letin löysyttäminen latvasta ja löysytä sitä ylös asti ja vain keskimmäistä lettiosaa silmukoista kevyesti vetäen. Tulet yllättymään kuinka muhkean näköiseksi voit letin saada.

4. Viimeistely

Kiinnitä letti pinnillä ja päästä irti taakse kiinnitetyt hiukset. Lisää kukkia ja saat kauniin kampauksen kesän juhliin.

P.S. Ihanaa juhannusta kaikille Miikkulaisen blogin lukijoille! Ootte supertyyppejä! <3

 • Oi olet niiiin kaunis, super ihana meikki ja hyvät ohjeet lettiin!
  Kivaa juhannusta!

  • Miia Ezen

   No ihana oot! Kiitos! ❤ Hauskaa juhannusta! ??

 • Minna

  Hyvää juhannusta sinullekin!
  Pitää testata lettiä lapseni hiuksiin :)

  • Miia Ezen

   Joo ehdottomasti jos kotona vielä lapsia, joille treenata! ?❤

 • Sanna

  Ääks.. Mitä tarkoittaa ”vain keskimmäistä lettiosaa silmukoista kevyesti venyttäen”? Toope ei tajuu mitä meinaa keskimmäinen lettiosa.. ?

  • Miia Ezen

   Apua.. mä arvasin et sanoin ton huonosti. ? Eli vain itse lettiä eli vedä niistä silmukoista niin kuin itse vedän tuossa yhdessä kuvassa. ?

 • Tiina

  Näytät ihan tajuttoman kauniilta tuossa kuvassa, jossa on tuota vihertävää kajaalia!

  • Miia Ezen

   No wau kiitos! ❤

   • Markit

    Kyyyllläää! Kuva on niiiin kaunis ja nuo silmät…Miten ihmisenlapsella voikin olla noin kauniit, ei niitä ihan kyllä meikillä yksistään tee, vai? Ja tykkään tuosta ”värittömästä” huulipunasta/- kiilteestä, silmät huomaa todella hyvin. Kyllä Ruusumiehen silmä lepää…?

 • S

  Moi! Osaatko neuvoa jotain kevyttä meikkivoidetta / sävyttävää kosteusvoidetta kesäkäyttöön vaalealle iholle? En tähän asti ole käyttänyt meikkivoidetta ollenkaan ja sävyttävästä voiteesta sain joskus aikanaan allergisen reaktion, enkä ole niitäkään uskaltanut sen jälkeen ostella. Mikähän voisi olla se aineosa, joka tommosessa voiteessa allergisoi, kun muuten en ole koskaan mitään reaktioita saanut meikistä?

  • Miia Ezen

   Heippa S! :) En tiedä ihotyyppiäsi, joten en tarkasti osaa sanoa. Wet n Wild on mielestäni todella hyvä jonka näet tässä postauksessa, jonka tein vähän aikaa sitten: //www.idealista.fi/miikkulaisen/2017/06/18/aloittelijan-askeleet-meikkaamiseen/ Erilaiset BB-voiteet ovat myös hyviä. Allerginen reaktio saattaa tosiaan tulla juuri vain siitä tietystä tuotteesta, joten ei kannata pelätä uusien kokeilua, mutta ymmärrän kyllä fiiliksesi.

 • mh

  Kiitos tästä kampausohjeesta! Sun blogin kampausohjeet on ainuita mistä saan aikaseksi onnistuneen lopputuloksen :) ISO kiitos näistä ohuthiuksisille suunnatuista tutoriaaleista, ja lisää kiitos! :D t. Ohjeillasi hiustenlaitosta innostunut

  • Miia Ezen

   Heippa mh! No vautsi! Ihanaa kuulla, että oot onnistunu! Se tekee mut oikeesti niin iloseks ja koitan heti kehitellä uusia juttuja. ?

 • Niina

  Toive: nykyiset kategoriat ohat vähän ”ympäripyöreitä”. Olisin halunnut löytää kaikki sun hiusjutut. Mutta pitäisikin selata kaikki kauneus kategorian alla olevat.

  Olisi siis kiva jos voisi olla osiot: silmät, huulet,hiukset jne.

  • Miia Ezen

   Heippa Niina! ? Hyvä idea, kun nyt alkaa tätä sisältöä olemaan. Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram