Kuinka tehdä seksikkäät rajaukset?

Alunperin tämän postauksen kuvien oli tarkoitus mennä seuraavan otsikon alla: ”Kuinka tehdä punaisten mattojen seksikäs meikki?” Sitten mietin, että kuinka moni meistä taviksista oikeasti punaiselle matolle edes pääsee, joten päätin vaihtaa otsikon. Vaikka toki tämä meikki sopii muihinkin juhliin kuin juuri punaiselle matolle.

Itse tykästyin tähän meikkiin aivan mielettömästi ja iltavalossa se näytti todella upealta. Näissä kuvissa se ei ehkä päässyt oikeuksiinsa. Todella harvoin laitan mustaa kajaalia koko silmän ympäri, mutta näköjään pitäisi tehdä niin useammin. Se näyttää toimivan myös näin vaaleallakin tyttösellä, vaikka livenä tämä on todella tumma (studiovalot imevät niin paljon pois).

1. Pohjustus

Kaiken perusta on pohjustus ja ilman sitä en lähde tekemään mitään. Laitan aina Urban Decayn silmanpohjustusvoidetta koko luomelle kulmakarvoihin asti. Tämän taas kiinnitän puuterilla. Tässä meikissä laitoin vielä vaalean beigeä luomiväriä koko luomelle.

2. Sisärajat

Yksinkertaisesti lisää mustaa kajaalia luomien sisäpuolelle eli vesirajoihin. Käytän tässä Isadoran vedenkestävää kajaalia*.

3. Kissarajaus

Tee kissarajaus silmäkulmasta kohti ohimon alaosaa. Itse joudun venyttämään ihoa sivusta, koska silmäluomeni laskee sen verran alas. Tämän kaltainen häivytetty rajaus sopii yllättävän monelle. Jos rajasta tulee epätarkka, niin dippaa vanupuikko kosteusvoiteeseen ja tarkenna musta raja.

4. Ulkorajat

Voisiko näitä nyt tosiaan ulkorajauksiksi sanoa. Eli lopuksi lisätään vielä perusrajaukset silmän ympärille. Tässä vaiheessa meikki näyttää aivan jäätävän kamalalta – varaudu siis!

5. Pehmennä rajat

Pehmennä rajat neutraalin ruskealla matalla värillä kokonaan ympäri silmän paitsi sisäkulmasta. Käytin tässä NYXin ultimate shadow palettia sävyssä warm neutrals*. Koitin osoittaa nuolilla niihin väreihin, joita käytin.

6. Varjosta luomivako

Lisää samaa neutraalia ruskeaa luomivakoon ja häivytä se puhtaalla siveltimellä.

7. Liikkuvalle luomelle hohtoa

Helmiäistä luomiväriä laitetaan aina ja ikuisesti vain liikkuvalle luomelle (nuoremmalle iholle voi laittaa myös alaluomelle) ja kulmaluulle. Eri juttu ovatkin sitten editorial meikit. Helmiäinen on kaikista paras laittaa sormella tai kostutetulla littanalla siveltimellä.

8. Lisää ripsari

Itse tietenkin laitoin näyttävät irtoripset, koska omat ripseni ovat olemattomat. Pelkkä ripsarikin kyllä riittää.

P.S. Meikissä on käytetty uusia EcoToolsin siveltimiä, jotka löydät TÄSTÄ* setistä. Aivan täydellinen aloittelijan setti ja superedullinen vielä (10,40€).

*Saatu blogin kautta. // Sisältää mainoslinkin.  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *