Yleinen meikkimoka

Heti aluksi haluan sanoa, että meikkaamisessa on kaikki sallittua ja jokainen lisäilee sitä juuri niin kuin itse tykkää. Kerron kuitenkin tällaisista ”mokista” vain siksi, että on tiettyjä asioita, jotka eivät välttämättä imartele kenenkään (tai todella harvan) kasvoja. Tässä yksi todella hyvä esimerkki.

Löysin tämän kuvan, kun katselin Facebook-profiilikuviani kymmenen vuoden ajalta. Olin aivan äimänä siitä kuin roikkuvilta silmäni näyttivätkään ja silti muistan kuinka aikanaan pidin tästä kuvasta niin paljon.

Mikä moka?

Rajausta on lisätty ylä- ja alaluomelle. Sen lisäksi luomiväriä on laitettu vain liikkuvalle luomelle. Ilman luomiväriä näyttäisivät silmät vielä enemmän roikkuvilta.

Ratkaisu

Lisää rajaus vain yläluomelle. Laita alaluomelle mielummin luomiväriä, joka häivytetään alas päin. Lisäksi hyvin tärkeänä askeleena: lisää luomiväriä luomivakoon ja häivytä sitä ylöspäin niin paljon, että sitä näkyy, kun katsot suoraan peiliin. Aikuisen naisen kannattaa olla vielä varovaisempi alaluomimeikin kanssa ja jättää se hyvin kevyeksi tai kevyessä meikissä kokonaan pois.

TÄÄLTÄ voi tsekata helpon nude-meikkitutoriaalin kuvasarjana ja TÄÄLTÄ meikkausohjeet erimallisille silmille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *