Kymmenen vuotta Facebook-kuvia

Bongasin tämä haasteen Erikan blogista ja päätin heti lähteä mukaan. Katselin Facebook-kuviani pidemmältä ajalta ja löysin sieltä myös yhden todella kamalan meikkimokan, josta tulen kirjoittamaan ihan erillisen postauksen. Facebook-profiilikuvia mulla on yli 70, joten ihan kaikkia en ottanut tähän mukaan. Vain niitä, joissa on jokin kiva tarina.

2007 Marraskuu

Liityin Facebookkiin asuessani Ranskassa. Tämä kuva otettiin työhakemusta varten ja se on myös ensimmäinen Facebook-profiilikuvani. Päätin hakea Emirates:lle lentoemännäksi, mutta lopulta en koskaan mennyt työhaastatteluun. Kuvassa silmänalusiani vaivaa paha atooppinen ihottuma ja siksi meikki meni silmien alle ihan kuivaksi, vaalean klönttiseksi.

2008 Tammikuu

Rakkaiden ystävien Martan ja Josen kanssa yöelämässä. Tällöin sisälläni asusti hurja bilehile ja kävin ulkona vähintään kolme kertaa viikossa.

Kesäkuu 2008

Bilehileellä meno jatkuu. Nämä olivat työkaverini järjestämät naamiaiset. Silloin jo meikkaaminen kiinnosti, mutten tiennyt sen olevan tulevaisuuteni ammatti.

Syyskuu 2008

Ryanairilla lentäminen opetti tekemään rankkaa työtä rankassa työympäristössä. Työkaverit olivat silti jutun suola ja tässä yksi hauskimmista kuvista, jonka otimme työpäivän jälkeen.

Joulukuun 2008

Työ on vaihtunut ja tässä hymyilee lomalentoyhtiön lentoemäntä Miia Dominikaanisessa Tasavallassa. Kaukolennot eivät sopineet itselleni sitten ollenkaan ja vietin nuo muutamat vuodet pääkoppa aivan sekaisin.

Heinäkuu 2009

Bileet sen kun jatkuu. Tällä kertaa Suomessa ihanan ystävän kanssa. Kesä 2009 oli hurjaa menoa, mutta onpahan koettu villit sinkkuajat. Nyt kun yhdestä viinilasillisestakin tulee krapula.

Toukokuu 2010

Koin olevani tässä kuvassa jotenkin erityisen nätti, vaikka tekoripset sivuilta laskevat sivuilta aivan liian alas. Asuin juuri väliaikaisasunnossa Helsingin Kampissa, koska omassa asunnossa oli vesivahinko. Se ei menoa haitannut, koska tässä ollaan juuri ja juuri selvitty edellisen illan riennoista ja taas mennään.

Kirje kapteenille oli profiilikuvanani hetken. Teksti on edelleenkin mielestäni niin hauska!

Kesäkuu 2011

Vauvani Bertta syntyi! Tässä kuvassa taitaa tosin olla joku toinen pentueesta. Noh, pentu kuin pentu. Kiitos tämän karvakasan alkoi myös tämä tyttö rauhoittua.

Marraskuu 2011

Tätä harva tietää, mutta juonsin televisiossa yhtä ohjelmaa. No joo.. niitä soita ja voita ohjelmia kyllä. Voin sanoa, että opin esiintymisestä PALJON ja juurikin sen vuoksi tästä työstä on ollut paljon hyötyä jatkossa.

Syyskuu 2012

Mä haluan lasit! Edelleenkin tykkään silmälaseista todella paljon. Toiveeni luultavimmin toteutuu, koska meidän suvussa niin monella on ikänäköä neljästäkympistä ylöspäin.

Lokakuu 2012

Upein kokemus ikinä ja tekisin milloin vain uudelleen! Ihan hulluahan se on hypätä lentokoneesta, mutta suosittelen kaikille! Kiitos ihanat ystävät, kun ostitte tämän mulle 30-vuotis lahjaksi.

Helmikuu 2013

Lentoyhtiö on vaihtunut maailman ihanimpaan Norraan, josta juuri irtisanouduin. Voitte lukea suositun jäähyväiskirjoitukseni TÄSTÄ ja linkissä myös paljon kuvia Norra-ajoilta.

Kesäkuu 2013

Juhannustansseihin lähdössä Helsingin Kallion Kuudennelle Linjalle. Parhaat juhannusbileet kaupungissa. Pääsee ihan oikeasti myös humppaamaan ja miehet siellä osaa viedä. Paritanssista pitävälle nykynuorelle ykköspaikka.

Syyskuu 2013

Miami Beach, baby! Olin reissussa kolmen miehen kanssa ja hauskaa oli. Onneksi pojat jättivät mut välillä ostareille yksinäni humputtelemaan. Hassua muuten, mutta kuvaan osui myös työkaverini Suomesta! Emme vain tuolloin huomanneet toisiamme. Eipä sitä tuolla osannut tuttuja bongailla!

Huhtikuu 2014

Ensimmäinen bloggaajatapahtuma vaikkakin avecina. Hiukset alkaa jo olemaan ihan fiksun värisetkin. Kyllä mä vaan olen blondi!

Lokakuu 2015

Tästä alkoi mun ”meikkihulluus”. Revin irti irtoripset ja aloin miettiä miten saisin näyttämään itseni normaalilta ilman ripsiä. Youtuben tutoriaalit vei mennessään ja nykyään sitä ollaan uuden ammattin kanssa meikkitaiteilijana.

Tammikuu 2016

Rohkeus palkittiin ja pääsin todistamaan upean tuotantotiimin voittoa Venla-gaalassa. Ensitreffit alttarilla -sarja voitti!

Kesäkuu 2016

Tämä profiilikuva pysäytti Ruusumiehen Facebookissa ja hän päätti laittaa viestiä. Facebook-kuva aloitti siis meidän rakkaustarinan.

Helmikuu 2017

Yksi hauskimmista maskeista, joita koulussa tein. Kyllä sitä näköjään erikoisempiakin juttuja osaa, kun vaan päästää luovuuden valloilleen.

Toukokuu 2017

Viimeisin profiilikuvani, joka on täällä blogissakin jo vilahtanut.

 • Eve

  Tää oli hauska bloggaus? Vanhoja kuvia täytyisi kyllä itsekin joskus kaivella esiin ja katsoa tyylejä vuosien varrelta. Ehkä joku kiva juttu on jo unohtunut?

  • Miia Ezen

   Heippa Eve! Kiva, kun tykkäsit. :) Joo, todella vanhoja kuvia pitäisi kaivaa esiin vielä pidemmältä ajalta. Paljon on asioita, jotka unohtuu ajan saatossa.

 • Emmi

  Aivan superkaunis tuo viimeinen!

 • Emma

  Kaunistut vain vuosi vuodelta, kertakaikkiaan!

  • Miia Ezen

   No wau kiitos Emma! Mä uskon, että tuolla meikkaamisen opettelulla on ollu iso asia ja kyllähän ne kauneusihanteetkin on tässä muuttuneet. Mutta suuri kiitos kuitenkin! <3

 • Pia / Lyhyenä hetkenä

  Haha, me ollaan oltu samoissa juhannustansseissa kesällä 2013, ties vaikka ollaan tavattu jo silloin! Mekotkin on olleet sävy sävyyn. :D

  • Miia Ezen

   Ihanko totta!? Great minds think alike. ;)

 • Eeva

  Moi Miia!
  On sulla ollut mielenkiintoinen ja vaiherikas matka tähän päivään.Kaunis ja rohkea nainen.

  • Miia Ezen

   Heippa Eeva! ? Kiitos! Tässä vaan pieni osa sitä. ?

 • Paula

  Moi! Kiva katsella vanhoja profiilikuvia ja kuulla tarinoita niiden takaa:) usein profiilikuvaa valitaankin huolella ja siihen liittyy ehkä joku asia joka on just silloin itselle tärkeä. Kiva välillä pysähtyä kattomaan omiakin kuvia ja reflektoimaan että olinpas hassu kolme kesää sitten tai väsyneen näköinen yo-keväänä :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee