Tuloksia kauneusravintolisillä?

Kaupallinen yhteistyö: Helein

Muistatteko, kun noin kuukausi sitten kerroin aloittavani kauneusravintolisien kokeilun. Voitte lukea lähtötilanteesta TÄSTÄ. Kokeilua on nyt takana lähes kaksi kuukautta ja on aika katsoa tulokset.

Kokeilussani oli Heleinin kauneusravintolisät ja juurikin kuvassa näkyvä purkki. Olen tunnollisesti muistanut ottaa vitamiinin joka päivä, koska vain yksi tabletti päivässä riittää. Tai no, muutama päivä taisi jäädä välistä. Aloitin siis Skin, Hair & Nails -tuotteella, koska se tukee juurikin ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia.

On ilo kertoa, että tuote on tehnyt jotakin jo näin lyhyessä ajassa. Tosiaan aika on niin lyhyt, että ihmettelen minkään tulosten edes näkyvän. Kynteni nimittäin kasvavat kokoajan sellaista vauhtia, etten ole kiireessä välillä edes pysynyt mukana. Haluan pitää ne työni puolesta lyhyinä. En tiedä ovatko ne paksuuntuneet, mutta ainakaan ne eivät katkeile tai repeydy. Myös kynsinauhani voivat todella hyvin. Nämä ovat jo selkeitä merkkejä, että hyvää ravintoa on mennyt suusta alas.

Haluan palata taas tuohon lyhyeen aikaan. Suuria muutoksiahan on melkein mahdotonta saada aikaan vain kahdessa kuukaudessa; puhutaan sitten mistä vaan ruokavalion muutoksesta. Ihon päällisin kerros eli orvaskesi uusiutuu noin 2-4 viikossa. Tämäkin kerros on vain paperin ohuinen. Dermiksen (eli seuraavan ihokerroksen) uusiutumiseen menee jo paljon pidempi aika. Tämä ei ole fakta, mutta olen kuullut ihon uusiutuvan noin puolessa vuodessa, jos siihen haluaa suurempia muutoksia. Ja kaikkihan on yksilöllistä, joka riippuu myös paljon aineenvaihdunnasta. Eli kärsivällisyyttä vaaditaan.

Hiuksissani ja ihossani en ole vielä huomannut muutoksia, mutta olen huomannut ripsieni kasvun nopeutuneen. Käytän lähes päivittäin irtoripsiä ja niitä irroittaessa ne välillä nappaavat mukaansa omia ripsiäni. Olen näiden tuotteiden matkassa jopa harkinnut tekoripsien käytön lopettamista.

Aion siis ehdottomasti jatkaa tuotteiden käyttöä. Otan seuraavaksi kokeiluun kaksi tuotetta samaan aikaan. Heilein Biotin+:ssa on nimensä mukaisesti paljon Biotiinia, joka on tärkeä aineenvaihdunnalle ja vahvistaa hiuksia sekä kynsiä. Toinen tuote jota lähden innolla testailemaan on Helein Anti-Aging premium. Tämä tuote nimittäin sisältää patentoitua Ceramosides-uutetta, joka on luonnollista ja lisää ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta.

Rehellisesti sanottuna ainahan sitä jännittää, kun lupautuu tällaiseen yhteistyöhön, että mitäs jos tuotteella ei saa tuloksia. Olen luvannut itselleni ja teille, että tulette aina saamaan rehellisen vastauksen. Näitä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, mutta suosittelen samoin tein ottamaan puolen vuoden kokeilujakson. Sen jälkeen vasta voi sanoa kunnolla onko tuotteista johonkin.

Mitäs muuten te muut, jotka sanoitte viime postauksessa myös kokeilleen näitä tuotteita. Onko tuloksia näkynyt?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *