Täydellinen huulipuna morsiammelle

Hääkausi on pyörähtänyt käyntiin! Kohdallani tämä tarkoittaa koemeikkien tekoa kesän morsiammille. Jos siis sinulta vielä puuttuu meikkaaja häitä varten, niin tälle meikkarille löytyy aikoja enää syyskuulle, mutta minulla on monta supertaitavaa kollegaa, joita voin suositella.

Täydellisen huulipunan löytämisessä voin tosin ohjailla teitä oikeaan suuntaan. Se onkin hyvä ostaa omaksi, koska pieni korjailu saattaa tulla hääpäivänä tarpeen. Ei ole olemassa yhtäkään huulipunaa, joka ei vähän kuluisi suupielistä, jos ruokalautasella on jotain rasvaista.

HUOM! Kuvissa on vahvat studiovalot, joten todellisuudessa kaikki punat ovat hitusen tummempia livenä.

Täydellinen nude

Isadoran ultra matt liquid lipstick pysyy melkein koko päivän ja täydellinen väri on 03 posh pink* (saatu). Tulos on matta niin kuin superkestävän nestemäisen huulipunan kuuluukin olla. Yksi parhain puoli tässä on se, ettei se tahraa laisinkaan pussaillessa. Miehesi ei varmasti halua huulipunaa itselleen omissa häissään.

Raikas puna

Make Up Storen huulipuna* värissä attitude on superraikas ja sopii todella monelle ihon sävylle. Näitä saa varmimmin suoraan heidän myymälöistään. Tämä sopii erityisesti silloin, jos sinulla on värikäs kimppu ja näin voit vaikka ”mächätä” huulipunasi kimpun väriin. Vaikka huulipuna on aivan peruspuna, niin pysyvyydessä se on huipputasoa. Pussaillessa saa kuitenkin hieman varoa. Itse valitsisin jonkin tällaisen raikkaan punan, koska haluaisin säväyttää.

Metallinen nude

Nyx cosmic metals on heidän uutuuksiaan ja väri crystalized metal* on yksi suosikeistani (saatu). Käytän sitä nykyään lähes päivittäin. Pysyvyys on Make Up Storen punan tasolla eli ei lähde aivan heti pois. Jos kiiltoa haluaa huuliin, niin tämä on ehkä paras vaihtoehto. Ei lähde niin helposti pois kuin perinteinen huulikiilto.

Minkä näistä itse valitsisitte? Vai onko jollain rohkeampia valintoja?

*Sisältää mainoslinkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *