Meikkitutoriaali: Punainen silmämeikki

Punainen silmämeikki on nostanut suosiotaan suuren rapakon takana. Sen huomasi myös viimeisimmässä Met-Gaalassa, josta muuten Nude-blogin Erika teki loistavan tiivistelmän. Voit lukea Erikan jutun TÄSTÄ. Ja kyllä – punainen meikki sopii myös vaaleista vaaleimmalle iholle. Tässä teille helppoa tutoriaalia.

Käytin meikissä NYXin värikästä luomiväripalettia*, jossa on kaikki värit mitä voit tarvita värikkääseen meikkiin. Kuvasta näet numeroina missä kohdassa tutoriaalia käytän mitäkin väriä.

Jos innostut enemmänkin meikkailemaan, niin kannattaa ehdottomasti hankkia muutama hyvä sivellin. Tulet huomaamaan suuren eron jäljessä ja meikkaaminenkin on paljon helpompaa. Vanhat lukijani jo tietävätkin, kun aina hoen tätä. :D

Käytin tässä silmämeikissä kahta meikkisivellintä. Ensimmäinen on Sigman E40 häivytyssivellin*, joka on mielestäni hieman ”lerppu” tähän tarkoitukseen. Sigman E25 sivellin* on paljon jämäkämpi ja vielä edullisempi (suosittelen tätä). Toinen sivellin, josta todella pidän on Sigman E30 sivellin*. Sitä käytän myös tässä tutoriaalissa.

1. Pohjasävy

Levitä korallinen sävy häivytyssiveltimellä edestakaisin pitkin luomivakoa. Aloita ulkoreunasta häivyttäen ylöspäin ja kohti silmänurkkaa. Jos lisäät vielä vähän sävyä alaluomelle, niin voit jättää luomivärin lisäämisen tähänkin. TODELLA HELPPOA!

2. Punaista luomeen

Lisää samalla siveltimellä punaista väriä ulkonurkkaan ja luomivakoon, mutta älä nosta väriä niin ylös kuin edellistä sävyä.

3. Muista alaluomi

Jotta silmämeikistä saadaan tasapainonen, tehdään aivan sama alaluomelle pienemmällä siveltimellä. Ensin korallista sävyä ja sitten punaisempaa ulkonurkkaan.

4. Syvyyttä katseeseen

Lisää mitä tahansa tummanruskeaa luomiväriä (mieluiten punaiseen/oranssiin taittavaa) ulkonurkkiin niin ylä- kuin alaluomelle. Itse käytin NYXin uutta Lid Lingerie luomiväripalettia* (alhaalla kuvassa vasemmalla), mikä on muuten aivan järisyttävän edullinen (10,90€) ja silti hyvänlaatuinen.

5. Kultaa luomelle

Liikkuvalle luomelle on parempi laittaa jotain lämmintä sävyä, jotta kokonaisuus näyttää hyvältä. Lisäsin hohtoa uudesta NYXin Cosmic Metal paletista*, joka on yläpuolella kuvassa. Niin ihania paletteja molemmat ja tämä toinen vielä edullisempi (9,90€)!

6. Hifistelyä

Meikkikoulun jatkokurssilaiset voivat lisätä oranssia luomiväriä häivyttäjäksi korallisen luomivärin ulkoreunoille.

Meikki on valmis, kun lisäät rajauksen ja ripsarin. Itse laitoin tietenkin irtoripset, jotka ovat tällä kertaa Ardellin Demi Whispies (saa ostettua esim. Helsingin Punanaamiosta). Nämä on ne ripset, joita käytän asiakkaille, jotka haluavat irtoripset ripsitupsujen sijaan. Tämä on ehdottomasti tämän hetkinen GO TO -meikkini. Raikas ja erilainen! Mitäs pidätte?

P.S. Tässä vielä muutamia uutuussuosikkejani, joita käytin meikissä. Näihin muuten oikeasti kannattaa tutustua:

*Sisältää mainoslinkin ja tuote saatu blogin kautta. 

 • Markit

  Heippa; Jopas on täydelliset värit puseroa myöten, ihana aprikoosi. Kaunis meikki ja sopii taas kerran mahdottoman hyvin sinulle. Mutta silmiin otti kyllä ensimmäiseksi tuo huulipuna. Aivan upea väri. Ja todellako se linkin takana oleva ruskea muuttuu noin kauniiksi? Mitenkäs on pysyvyyden laita, onko lähinnä huulikiillon luokkaa? Tuntuu, että sinä vaan tulet kauniimmaksi koko ajan ja meikkaamaan olet tosiaan oppinut.?

  • Miia Ezen

   Heippa Markit ja kiitos! <3 Joo, siis tuo huulipuna ei oo kyllä ollenkaan sen värinen, kun linkissä näyttää. Liekö tullut kuvaan väärä puna. Pysyvyys on enemmänkin huulipunan luokkaa ja siinäkin parhaimmasta päästä. :) Ja kiitos kauniista sanoista! Meikillä todella saa ihmeitä aikaan ja ihan kaikille!

   • Markit

    Ihan tarkennus, kuvassa väärä puna…tarkoitatko, että linkki väärin vai linkin kuvassa väärä väri? Vai onko huulissasi jokuu muu väri tai puna? Elikkä antamallasi linkillä voi mennä kaupasta ostamaan? Tekisi vaan mieli tuo hankkia, tykkäsin niin. ?

    • Miia Ezen

     Apua! Sanoinpa huonosti! Eli tuolla pretty.fi sivuilla näyttää ainakin punan väri ihan erilaiselta kuin se, joka mulla on. Huulipunan nimi on kyllä sama. ? Tuo on niin kaunis väri! Uskon, että pidät.

 • Tonja

  Kaunis!

  Mitä mieltä olet Jake Wardenin taidoista, IG:stä, videoista?

  • Miia Ezen

   Kiitos! ? Jake on ihan huikea meikkitaiteilijan alku! Selkeästi katsoo meikkausohjeet tubesta. ?

 • Mirka

  Moikka Miia!
  Nyt oli pakko tulla kommentoimaan. Olen muutamaa meikkiblogia seuraillut parin vuoden ajan ja viime aikoina sun blogiin olen päätynyt yhä useammin. Olen eri meikkitutorialeja kokeillut eri blogeista ja täytyy sanoa, että kaikista tutorialeista sun ohjeilla onnistuu varmimmin. Kiitos siis tuhannesti! ?
  Muutenkin tykkään tyylistäsi kirjoittaa sekä siitä, että teet asiat ammattimaisesti, mutta et turhan tiukkapipoisesti.
  Niin ja siis piti sanomani, että tämä meikki on tähä astisista suosikkini. ?
  Aurinkoa alkukesään! ?

  • Miia Ezen

   Heippa Mirka! Voi ihana! ? Et tiedä kuinka just piristit mun päivää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram