Helppo sotkunuttura ohuille hiuksille

Tasaisin väliajoin saan kyselyjä helpoista kampauksista ohuille hiuksille. Saatatte ehkä pettyä seuraavaan lauseeseen. Helppoja ja hienoja kampauksia ei ole helppoa tehdä ohuille hiuksille, kun yksinkertaisesti tyhjästä on vaikea nyhjästä. Tietenkin, jos pohjalle laittaa kiharat ja tarpeeksi tupeerausta, niin vaihtoehtoja alkaa jo löytyä. Valkeilla ja pidennyksillä pääsee jo aivan uusiin ulottuvuuksiin. MUTTA ne eivät sitten ole niitä helppoja jokapäivän kampauksia. Tässä kuitenkin yksi superhelppo kampaus.

1. Rakennesuihke

Biozellin rakennesuihke on aivan huikea tuote. Se on edullinen ja se tuo volyymia aivan kädenkäänteessä. Se tekee liukkaasta hiuksesta jämäkän ja ohuesta tuuhean. Tuotetta saa cittareista tai vastaavista. Jos et ole tätä vielä kokeillut, niin nyt kipin kapin ostamaan. Et varmasti pety!

2. Hiukset kiinni puhelinjohtoponnarilla

Laita ponnari aivan keskelle päätä niin saat kunnon hipster sotkunutturan. Klassisempaa tyyliä hakevat voivat laittaa nutturan vähän taaemmas. Kyseisen ponnarinauhan kanssa saa helpommin tuuheamman nutturan, kuin tavisponnarilla.

3. Löysytä ponnaria

Kireä ponnari ei välttämättä sovi tällaiseen rentoon nutturaan, joten löysytä ponnaria oikein kunnolla. Pohjalla oleva rakennesuihke auttaa muhkeuden luomisessa.

4. Hiussuortuvat

Ja kerran mennään rennolla lookilla sopivat myös hiussuortuvat mainiosti kehystämään kasvoja. Voit vetää niitä myös kampauksen takaa. Itselläni niitä tipahtelee itsestään, kun hiukseni ovat nyt melko lyhyet.

5. Nutturan tekeminen

Kiepauta hiukset ponnarin ympäri kuvan mukaisesti ja kiinnitä ponnarin pää ponnarinnauhan alle. Toiselle puolelle jää helposti harottavia hiuksia ja ammottava aukko. Piilota aukko vetämällä nutturan hiuksia alaspäin ja kiinnitä ne pinnillä. Voit myös kiinnittää harottavat hiukset nätimmin pinnillä, jos haluat.

P.S. Haluaisitteko, että tekisin teille tutoriaalia jostain helposta juhlakampauksesta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *