Helppo sotkunuttura ohuille hiuksille

Tasaisin väliajoin saan kyselyjä helpoista kampauksista ohuille hiuksille. Saatatte ehkä pettyä seuraavaan lauseeseen. Helppoja ja hienoja kampauksia ei ole helppoa tehdä ohuille hiuksille, kun yksinkertaisesti tyhjästä on vaikea nyhjästä. Tietenkin, jos pohjalle laittaa kiharat ja tarpeeksi tupeerausta, niin vaihtoehtoja alkaa jo löytyä. Valkeilla ja pidennyksillä pääsee jo aivan uusiin ulottuvuuksiin. MUTTA ne eivät sitten ole niitä helppoja jokapäivän kampauksia. Tässä kuitenkin yksi superhelppo kampaus.

1. Rakennesuihke

Biozellin rakennesuihke on aivan huikea tuote. Se on edullinen ja se tuo volyymia aivan kädenkäänteessä. Se tekee liukkaasta hiuksesta jämäkän ja ohuesta tuuhean. Tuotetta saa cittareista tai vastaavista. Jos et ole tätä vielä kokeillut, niin nyt kipin kapin ostamaan. Et varmasti pety!

2. Hiukset kiinni puhelinjohtoponnarilla

Laita ponnari aivan keskelle päätä niin saat kunnon hipster sotkunutturan. Klassisempaa tyyliä hakevat voivat laittaa nutturan vähän taaemmas. Kyseisen ponnarinauhan kanssa saa helpommin tuuheamman nutturan, kuin tavisponnarilla.

3. Löysytä ponnaria

Kireä ponnari ei välttämättä sovi tällaiseen rentoon nutturaan, joten löysytä ponnaria oikein kunnolla. Pohjalla oleva rakennesuihke auttaa muhkeuden luomisessa.

4. Hiussuortuvat

Ja kerran mennään rennolla lookilla sopivat myös hiussuortuvat mainiosti kehystämään kasvoja. Voit vetää niitä myös kampauksen takaa. Itselläni niitä tipahtelee itsestään, kun hiukseni ovat nyt melko lyhyet.

5. Nutturan tekeminen

Kiepauta hiukset ponnarin ympäri kuvan mukaisesti ja kiinnitä ponnarin pää ponnarinnauhan alle. Toiselle puolelle jää helposti harottavia hiuksia ja ammottava aukko. Piilota aukko vetämällä nutturan hiuksia alaspäin ja kiinnitä ne pinnillä. Voit myös kiinnittää harottavat hiukset nätimmin pinnillä, jos haluat.

P.S. Haluaisitteko, että tekisin teille tutoriaalia jostain helposta juhlakampauksesta?

 • Päivisusanna

  Hassua- löysin itse vastaavan kampauksen ihan vahingossa muutama kuukausi sitten kokeilemisen kautta. Olin aiemmin tehnyt nutturan laittamalla sen sisään sellaisen jämäkän tarkoitukseen tehdyn ”donitsin” kunnes huomasin että paljon luonnollisempi ja tuuheampi lopputulos tulee juurikin kuvailemallasi tavalla :) Kampaus on nykyään ehdoton lempparini ja saan siitä myös kehuja jatkuvasti. Oon nimennyt sen PikkuMyy- kampaukseksi :) Tutoriaali helposta juhlakampauksesta ois kiva (mieluiten sellainen, jonka voi tehdä ilman lisäkkeitä :)

  • Miia Ezen

   Heippa! Aika hauska, että teet ihan samanlailla. :D Mä tein myös lentouran alussa aina tuolla donitsilla nutturan, mutta sen vuoksu kun se oli pakollinen. :( Ja musta tuntuu, että se myös sillon katkaisi paljon hiuksia.

 • Mari

  Kyllä, minä ainakin hauaisin!

  • Miia Ezen

   Jes! Alan miettimään kivaa kampausta. ;)

 • Mehis

  Kyllä mielellään ,kiitos ?????
  Ps.kiitos ihanasta blogista
  Pps oletko itse ajatellut ottaa microblading kulmat? Nyt kun näitä itsekin jo teet.. tulisin sulle heti kulmien tekoon jos asuisin lähempänä…?

  • Miia Ezen

   Heippa Mehis! :) Pitää alkaa kehittelemään kivoja kampaustutoriaaleja.

   Mä oon niin älyttömän ja sairaaloisen tarkka mun kulmista, että kyllä kestää löytää se oikea tyyppi tekemään mulle kulmat. :D

 • Markit

  Heippa! Aivan ihana Pikku Myy- kampaus!❤. Mahdatkos ollakin vähän samanmoinen, rasavilli, itsepäinen, utelias, päättäväinen ( näin Wikipedia). Olen aina tykännyt tuosta kampauksesta, kunhan nuttura ei ole liian iso, sellaisenkin kerran näin. Tulee aina mieleen Pikku Myy ja hymyilyttää.?

  • Miia Ezen

   Hih! Kiitos! :) No aika hyvin kyllä mua kuvailit! :D Joo tuosta nutturasta ei kyllä tule liian isoa varsinkaan kun hiukset eivät ole niin paksut.

 • E

  Kaikki helpot kampaustutoriaalit ohuille hiuksille kiinnostaa :D
  Tänä menee kokeiluun heti huomenna töihin

 • Mä oon innostunut noista nutturoista myös, mutta tuo biozell ihan uusi mulle. Täytyy kyl testata!

  Henna
  stoori.fi/pakkomielteita

  • Miia Ezen

   Heippa! Joo, testaa ehdottomasti. Ei ole niin kalliskaan. :)

 • Moi! Mitä toi sun kuvissa näkyvä huulipuna on? Aivan täydellinen sävy!

 • Heehoo

  Biozellia ei myydä täällä Ruotsissa… olisiko vastaavaa tuotetta mitä täälläkin myytäisiiin?

  • Miia Ezen

   Heippa! Voi ei.. joo ei tosiaan taida saada Ruotsista. En kyllä tiedä mikä vois olla vastaava. Jos etsit kaupasta rakennesuihkeen nimellä. Eli texturising spray. :)

 • Hhanna

  Voi kyllä kiitos, tee ihmeessä! YouTuben hiustutoriaalit ovat mahtavia – mutta suurin osa vaatii valehtelematta neljä kertaa enemmän hiuksia kuin minulle on siunaantunut!

  • Miia Ezen

   Heippa Hhanna! Joo tuo on niin totta! Paksuista hiuksistahan sais vaikka mitä tehtyä!

 • Emmi

  Teen myös noin, mut sillä erolla, et jaan ponnarin kahtia ja kiepautan suortuvat eri suuntiin :)

  • Miia Ezen

   aaaa.. hyvä vinkki! Mulla on vielä sen verran lyhyet ja superohuet ettei toiminu, kun heti piti kokeilla. ;)

 • Nimetön

  Todellakin halutaan!! Paljon paljon kampausvinkkejä kiitos ja nimenomaan niitä helppoja kampauksia. Jee!

  • Miia Ezen

   Jee! Nyt pitää siis alkaa kehittelemään! :D

 • Heidi

  Mulla on yksi ’kampaus’ josta saan ihan tosi paljon kyselyjä ja ulkopuoliset puhuttelee sitä kampauksena, ja ovat ihan innoissaan kun mulla niin upea KAMPAUS :D Siihen käy kiharat ja suorat, puhtaat tai jo aiemmin pestyt, lyhyemmät tai pidemmät…. Se on usein mun ’hätäratkasu’, se on vähän erilainen joka kerta, mutta aikaa menee ’sekunti’, tarvikkeita tarvitaan pinnejä kuusi kappaletta ja aineita oman maun mukaan :D Hiukset kerätään nippuun, kiepautetaan ympäri, alhaalta työnnetään yksi pinni, molemmilta sivuilta yhdet pinnit. Joskus jätän tähän, tuloksena pöyhkeä ponnari ohuthiuksiselle :D Mutta saadakseni KAMPAUKSEN :D laitan roikkuvan hännän alta kiinni yhdellä pinnillä ja sivuille yhdet pinnit JA VALMIS :D

  • Miia Ezen

   Iiks! IHana! Kokeilin heti! VIelä vähän hakee, mutta pitää kokeilla uudemman kerran. :) Kiitti vinkistä.

 • Anu

  Heip.
  Mulla ihan sika ohut hiiren häntä tukka. Teen pikakamoauksen jost tulee aikaskiva. Teen jakauksen vaakasuuntaan ja ylös ponnari ja vika lenkki niin et hiukset jää latvasta myös sinne ponnarilenkin sisään. Ala hiuksiin samanlainen. Näistä ”nuttura” ponnareista erottelen kapeita osioita joita nostelen ylöspäin tai sivuille ja kiinnitän pinneillä. Näyttää et tukkaa ois paljon ja juhlavman saa kun lisää vaik helmellisiä hengettömiä sekaan.

  • Miia Ezen

   Heippa Anu! Ooh kuulostaa kivalta! :D Pitääpä testaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram